[BUDIMPEŠTA] 3 dana s doručkom u hotelu**** uz uključen prijevoz busom - garantirani polazak 9.3. za 610 kn!

Posjetite i gradiće Szekesfehervar, Sentandrija, dvorac Bory, Operu, baziliku Sv. Stjepana i obavite shopping u ulici Vaci

Pogledaj iskustva drugih »
Budimpešta**** - 3 dana s doručkom i prijevozom
Budimpešta**** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 2
Budimpešta**** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 3
Budimpešta**** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 4
Budimpešta**** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 5
Budimpešta**** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 6
Budimpešta**** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 7
Budimpešta**** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 8
Budimpešta**** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 9
Budimpešta**** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 10
Budimpešta**** - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 11
610kn
Prijevoz je uključen u cijenu!

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza.
 • Ugovorite putno osiguranje

 • Ponuda uključuje:
  - 2 noćenja s buffet doručkom za 1 osobu u hotelu**** u Budimpešti u dvokrevetnim sobama (tuš/WC/TV)
  - prijevoz autobusom
  - turističkog pratitelja tijekom cijelog puta
  - razglede prema programu
  - jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje u organizaciji turističke agencije
  Idea Club Travel
 • Klikom na "kupi" birate željeni datum garantiranog polaska:
  - 9.3.2018.
 • Polazak u 07h iz Zagreba s Autobusnog kolodvora
 • Povratak u Zagreb 11.2. ili 11.3. u večernjim satima
 • Mogućnost polaska iz Varaždina i Čakovca bez doplate
 • Pogledajte REDOVNE CIJENE I PROGRAM PUTOVANJA
 • Moguće nadoplate:
  - jednokrevetna soba (obavezna doplata kad putuje samo 1 osoba): 350 kn
  - plovidba Dunavom i razgled Budimpešte s broda: 12 €
  - večera u tradicionalnoj mađarskoj čardi uz folklorni program: 19 € - uključeno piće dobrodošlice, Goulásh, glavno jelo (meso s prilogom), desert, 0,5 l vina, mineralna voda
  - ulaznica za dvorac Bory: 5 € (dvorac otvoren od 5.3. do 12.11., na polasku 9.2. razgled dvorca nije moguć)
  - ulaznica za Muzej marcipana: 3 €
  - ručak u gradiću Sentandrija: 13 € - uključeno: ragu juha, „ciganski“ odrezak s prilogom, desert/piće se plaća dodatno
 • Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati agenciju na info@ictputovanja.hr i poslati ime i prezime te kod potvrde osoba koje putuju kako biste dobili sve potrebne informacije u vezi putovanja
 • Pogledajte VAŽNE INFORMACIJE vezane uz putovanje
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Rok iskoristivosti: u navedenim terminima
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva unutar roka iskoristivosti, Ponuda Dana će vam vratiti sredstva uplaćena preko portala.
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti partneru.
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć.
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Budimpešta

Program putovanja

1.dan

Ugodna vožnja prema Budimpešti, uz zaustavljanje u Székesfehérváru (Stolni Biograd), drevnoj prijestolnici mađarskih kraljeva i krunidbenom gradu u kojem su okrunjeni i pokopani prvi mađarski kraljevi, u srednjem vijeku je bio i glavni grad Mađarske.

Po dolasku panoramski razgled grada: ostataka bazilike Sv. Stjepana uništene za vrijeme Turaka (u njoj je krunjeno 37 kraljeva i 39 kraljica Mađarske; 15 kraljeva bilo je pokopano u kripti, a u samoj bazilici čuvali su kraljevske dragulje i Svetu Mađarsku krunu), uži centar grada s baroknim i klasicističkim zgradama, gotička kapelica Svete Ane, gradska vijećnica, biskupska palača.

Odlazak do dvorca Bory i razgled ove vrlo zanimljive građevine iz 20. stoljeća (uz doplatu). Nastavak putovanja prema Budimpešti i po dolasku odlazak najviše točke grada - brda Gellért sa spomenikom Slobode koji se vidi iz svih dijelova grada i gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda iz 1851. godine s koje se pruža panoramski pogled na Budimpeštu.

Odlazak prema hotelu i smještaj. Kraće slobodno vrijeme za odmor. A kako biste dan završili na mađarski način, fakultativni odlazak autobusom u tradicionalnu čardu, uz folklorni program uključena je večera (uz doplatu - plaćanje pratitelju na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan

Doručak. Odlazak u poludnevni razgled grada (autobusom i pješice): najprije do Budima, dijela Unesco-ve svjetske baštine koji obuhvaća oko trećine površine Budimpešte i gdje se nalazi Kraljevska palača, crkva kralja Matije Korvina i Ribarska utvrda s vjerojatno najljepšim pogledom na Budimpeštu i njene mostove (kojih ima čak 8).

Po završetku razgleda kraće slobodno vrijeme u povijesnoj jezgri Budima. Nastavak razgleda peštanskog dijela grada: najljepšeg neogotičkog dragulja, zgrade Parlamenta, impozantne građevine i velika turistička atrakcija koja se nalazi na obali rijeke Dunav - bazilika sv. Stjepana u kojoj se nalaze mumificirani ostaci prvog mađarskog kralja, Stjepana I - nekoliko ulica dalje je najveća sinagoga u Europi - Trg heroja, najveći trg u Budimpešti sagrađen u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i kip anđela Gabrijela - gradski park tj. Varosliget - avenije Andrassy, najljepša gradska ulica s glasovitom Operom - Elizabetin trg.

Odlazak do trga Vörösmarty i glavne trgovačke ulice Vaci Utca s bogatom ponudom suvenirnica, trgovina, ugostiteljskih lokala i šetalištem uz Dunav. Slobodno vrijeme u gradskom središtu. Navečer preporučujemo fakultativnu jednosatnu vožnju brodom po Dunavu - mađarska prijestolnica je naime jedna od najboljih gradova na svijetu za razgled s rijeke, jer upravo s rijeke ispod mostova imate najbolji pogled na najznačajnije znamenitosti i simbole grada okrenute prema Dunavu (uz doplatu - plaćanje pratitelju na licu mjesta). Noćenje.

3.dan

Doručak. Odjava iz hotela i slobodno vrijeme u centru Budimpešte. Odlazak prema 20 km udaljenom gradiću Sentandrija dobro očuvane barokne arhitekture, šarolikim kućama, uskim ulicama i brojnim muzejima koji je najposjećenija turistička destinacija na Dunavu.

Po dolasku razgled grada i mogućnost posjete Muzeju marcipana (u sklopu kojeg se nalazi i radionica) gdje se mogu vidjeti prava mala umjetnička djela napravljena od marcipana (uz doplatu). Slobodno vrijeme za šetnju ili ručak. Povratak prema Hrvatskoj. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Idea Club Travel
HR-AB-01-081074914

Radnička cesta 27, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 7792 541
E-mail:
Web: https://www.ictputovanja.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
IDEA CLUB TRAVEL d.o.o.
Folnegovićeva 6/D, Zagreb

Vrh stranice