[IZLET] Posjetite Vukovar i Muzej vučedolske kulture prepun zanimljive povijesti te iločke podrume uz degustaciju kvalitetnih vina za 255 kn!

[IZLET] Posjetite Vukovar i Muzej vučedolske kulture prepun zanimljive povijesti te iločke podrume uz degustaciju kvalitetnih vina za 255 kn!

Krenite putevima vinograda i drevnih vremena uz uključen prijevoz i polazak 22.4., potrebna nadoplata ulaznica

Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture
Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture - slika 2
Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture - slika 3
Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture - slika 4
Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture - slika 5
Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture - slika 6
Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture - slika 7
Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture - slika 8
Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture - slika 9
Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture - slika 10
Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture - slika 11
Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture - slika 12
Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture - slika 13
Izlet u Vukovar i Muzej vučedolske kulture - slika 14
255kn
Prijevoz je uključen u cijenu!

Možete uplatiti samo karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 2 rate
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza.
 • Ugovorite putno osiguranje

 • Ponuda uključuje:
  - prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije
  - licenciranog pratitelja
  - posjet Muzeju Vučedolske kulture (Vukovar) i Iloku te iločkim podrumima
  - stručno vođenje u Muzeju Vučedolske kulture za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Smart Travel
 • Datum polaska: 22.4.2017.
 • Polazak: 06h iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 507)
  Povratak prema Zagrebu isti dan u večernjim satima
 • Potrebno je minimalno 40 putnika da bi se održalo putovanje
 • Obavezna nadoplata:
  - ulaznica za Muzej vučedolske kulture:
  30 kn/odrasli, 20 kn/djeca
 • Moguća nadoplata za obilazak starih vinskih podruma, čaša vina Traminac i domaće slane lepinjice po dolasku u Podrume: 30 kn/osoba
 • Pogledajte REDOVNE CIJENE i PROGRAM PUTOVANJA
 • Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati Agenciju na info@smart-travel.hr i poslati ime i prezime te kod potvrde osoba koje putuju, kako biste dobili sve potrebne informacije
 • Organizacija i realizacija putovanja su u skladu sa propisima ''Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu''
 • Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Putevima vinograda i drevnih vremena

Jednodnevni izlet u regiju koja će vas očarati zlatnim poljima, gostoljubivim domaćinima, bogatom kulturom i lokalnim specijalitetima. Saznajte i zašto je Vučedol jedan od najznačajnijih arheoloških lokaliteta Europe.

Nakon okupljanja slijedi polazak prema Slavoniji, regiji koja se ponosi svojom tradicijom koja se već stoljećima prenosi sa koljena na koljeno i koja će vas očarati svojim zlatnim poljima, gostoljubivim domaćinima i lokalnim specijalitetima kao što su čobanac ili fiš paprikaš. Ugodna vožnja Slavonijom do Srijema i Vukovara, točnije do Muzeja vučedolske kulture, koji se zbog svog značaja može svrstati u prvi red arheoloških parkova.

Nalazi se podno naselja na kojem se najintezivniji život odvijao u kasnom 4. i za vrijeme 3. tisućljeća prije Krista i na kojem je pronađena slavna Vučedolska golubica / Jarebica, jedan od važnih dokaza koji je svjedok naseljenosti ovog područja. Svaka prostorija muzeja tematski je određena i posjetitelju pruža uvid u prošlost ovog područja: nastanak kulture, dolazak Indoeuropljana, način života i bavljenje poljoprivredom, izgled vučedolske kuće, stari zanati i sl. Muzej će vam prikazati doseg civilizacije od prije nekoliko tisuća godina, čija je kultura bila izuzetno napredna te se proširila na čak 13 europskih država u kojima je pronađeno ukupno 160-ak lokaliteta! Razgled muzeja u pratnji kustosa (nadoplata na licu mjesta).

muzej

Nakon razgleda muzeja, prepuni dojmova krećete prema Iloku, kraljevskom gradu koji je sve tajne dobre kapljice otkrio još u antičkom dobu, a vinogradarstvo pretvorio u pravu umjetnost zahvaljujući plemićkoj obitelji Odescalchi. Ovaj stari kraljevski grad se ponosno uzdiže iznad Dunava, okružen obroncima Fruške gore i slikovitim vinogradima. Srednjovjekovna jezgra Iloka svjedoči o njegovoj dugoj povijesti te je jedan od najvećih urbano – fortifikacijskih kompleksa na području Podunavlja.

Obilazak srednjovjekovne gradske jezgre koja je svojevrsna šetnja kroz različita stoljeća: visoka tvrđava, kneževski i kraljevski dvorac, crkva i samostan sa kulom, rijetke islamske građevine turbe i hamam, stari vinski podrumi, perivoj i vidikovac sa nezaboravnim pogledom na Dunav. Sve to vas očekuje unutar stare jezgre! Jedna od zanimljivosti Iloka je što su vinski podrumi smješteni u samom naselju, tako da se u svakoj ulici nalazi barem po jedna vinarija – podrum dok se vinogradi nalaze na okolnim brežuljcima.

Posjet Iloku i priču o vinu i vinogradima ćete zaokružiti odlaskom u atraktivne stare iločke podrume koje su izgradili kneževi Odescalchi tijekom 16. i 17. stoljeća. Ovdje ćete imati priliku kušati i kupiti neke od poznatih sorti (graševina, chardonnay, bijeli pinot, rajnski rizling), a najpoznatija sorta po kojoj je Ilok poznat je Traminac, koji se služio na engleskom kraljevskom dvoru prilikom krunidbe engleske kraljice Elizabete II. Nakon upoznavanja tajni podruma , uživanja u srijemskim specijalitetima i upoznavanja ljepota Iloka, okupljanje grupe i odlazak prema Zagrebu. Slijedi ugodna vožnja prema Zagrebu, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska je planiran u večernjim satima.

NAPOMENE:

- Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!

- Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ''Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu'' kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Smart Travel
ID kod: HR-AB-01-070116312

Amruševa 10/2, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 099 6668 978
E-mail:
Web: http://smart-travel.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
SMART TRAVEL j.d.o.o.
Augusta Šenoe 2, Križevci

Rasprodano! Vrh stranice