[NOVA GODINA] Dočekajte 2018. u San Marinu! Zabavite se uz DJ-a i vatromet na gradskom trgu - 3 dana s doručkom u hotelu 3/4* za 1.190 kn!

Doživite i očaravajući Rimini te Ravennu, uključen prijevoz busom, garantirani polazak 30.12.

Pogledaj iskustva drugih »
Nova godina u Italiji - 3 dana s doručkom i prijevozom
Nova godina u Italiji - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 2
Nova godina u Italiji - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 3
Nova godina u Italiji - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 4
Nova godina u Italiji - 3 dana s doručkom i prijevozom - slika 5
1.190kn
Prijevoz je uključen u cijenu!

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata
Klikni na uvjete korištenja
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
 • Bitno je naglasiti da kupovinom ove ponude potvrđujete i slažete se s općim uvjetima putovanja prema kojima se rade i povrati, odnosno u slučaju otkaza, povrat sredstava moguć je uplatom osiguranja od otkaza.
 • Ugovorite putno osiguranje

 • Ponuda uključuje:
  - 2 noćenja s buffet doručkom u hotelu 3/4* u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama (tuš/WC/TV) na Rimini rivijeri
  - prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
  - razglede prema programu
  - turističkog pratitelja tijekom cijelog puta, sve za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Idea Club Travel
 • Tijekom ovog putovanja posjetit ćete: Rimini, San Marino i Ravennu
 • Datum garantiranog polaska: 30.12.2017.
 • Polazak u 06h s autobusnog kolodvora u Zagrebu
  Povratak prema Zagrebu 1.1.2018. u popodnevnim satima
 • Mogućnost polaska iz Čakovca, Varaždina, Karlovca i Rijeke
 • Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava
  Točno vrijeme polaska iz ostalih gradova bit će definirano 5 dana prije polaska
 • Pogledajte REDOVNE CIJENE I PROGRAM PUTOVANJA
 • Boravišna pristojba se nadoplaćuje: oko 2€/osoba/noć ovisno o hotelu
 • Moguće nadoplate:
  - za jednokrevetnu sobu: 295 kn
  - večeru u trattoriji 18€ (3 slijeda, piće se plaća dodatno)
  - novogodišnja večera – doplata na upit (piće dobrodošlice, predjelo, glavno jelo, desert, piće), uplata isključivo u agenciji prilikom prijave
  - paket ulaznica za kulturno – povijesne spomenike koji se posjećuju u Ravenni 9,5 € (uključuje rezervaciju, ulaznice i razgled: nadbiskupski muzej, Neonijanova krstionica, Bazilika sv. Apolinarija , Bazilika Sv. Vitalea s Mauzolejem Galla Placidia)
 • Nakon kupovine ponude potrebno je kontaktirati agenciju na info@ictputovanja.hr i poslati ime i prezime, kod potvrde osoba koje putuju te naziv putovanja koje ste kupili, kako biste dobili sve potrebne informacije
 • Pogledajte VAŽNE INFORMACIJE vezane uz putovanje
 • Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Nova godina u Italiji

1. dan

Ugodna vožnja kroz Italiju uz povremene odmore tijekom puta. Po dolasku u Rimini smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora šetnja gradom s pratiteljem putovanja te prvo upoznavanje živahnog središta Riminija. Navečer fakultativni odlazak na večeru u jednu od tradicionalnih trattoria (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta). Noćenje.

2. dan

Doručak. Nastavak razgleda Riminija, rodnog mjesta poznatog režisera Federica Fellinija: hram Malatesta, poznatiji kao Il Duomo koji je sagrađen u 14. stoljeću i u kojem se nalaze freske slavnog talijanskog gotičkog slikara Giotta – Augustov slavoluk, najstariji preživjeli rimski slavoluk na svijetu podignut 27.godine p.n.e. – Tiberijev most preko rijeke Marechije s pet polukružnih lukova, građen od istarskog kamena.

Odlazak do San Marina, grada-države brojnih ljepota, treće najmanje državu u Europi koja, unatoč svojoj veličini, može zaista puno ponuditi. San Marino zauzima oko 62 km2, treća je najmanja država u Europi, nakon Vatikana i Monaka. Prema legendi stoji da ju je osnovao klesar Marin s otoka Raba 301. godine, koji je sa svojim prijateljem Leom krenuo za Rimini. Zbog progona kršćana koji je potom uslijedio, sklonio se na obližnje brdo Monte Titano, gdje je izgradio kapelicu koja danas čini jezgru grada San Marina.Središte grada San Marino štite tri tornja na vrhovima Monte Titana: Guaita, Cesta i Montale. Razgled grada: Bazilika Sv. Marina koja, uz Crkvu sv. Petra, predstavlja i najvažniju crkvu u gradu, Gradske vijećnice, zidine grada s tornjevima, Palazzo Publico, trg Garibaldi. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u kupovini u tax free zoni.

Povratak u hotel i slobodno vrijeme. Navečer se možete pridružiti brojnim turistima iz svih dijelova svijeta u dočeku Nove godine na otvorenom jer ovo mondeno turističko odredište s beskrajnim pješčanim plažama nije popularno samo ljeti, već je prepuno turista i tijekom zimskih mjeseci, naročito za novogodišnje praznike.

Mogućnost doplate za organizirani doček uz novogodišnju večeru (uz doplatu – prilikom rezervacije). Novu godinu možete dočekati i a trgu Piazza Sant'Agata gdje vas očekuje uzbudljiva zabava uz DJ-a kao i tradicionalni vatromet. Sretna Nova godina – Felice Anno Nuovo!

Noćenje.

3. dan

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak prema Ravenni, nekadašnjoj prijestolnici zapadnog rimskog carstva poznatoj po svojim mozaicima, ranokršćanskim crkvama i spomenicima od kojih je čak osam upisano na popis UNESCO-ve svjetske baštine. Upravo ovdje je Dante u progonstvu pisao zadnje dijelove Božanske komedije i gdje je sahranjen.

Po dolasku razgled grada: Bazilika Sv. Ivana Evanđeliste, Danteova grobnica, Bazilika Sv. Francesco, centralni gradski trg s prekrasnim srednjovjekovnim palačama, trg Andrea Costa sa zgradom tržnice i crkvom Sv. Domenica, Bazilika Sv. Vitalea u čijem je dvorištu Mauzolej Galla Placidia, trg s Katedralom i Neonijanovom krstionicom, Bazilika sv. Apolinarija, Teodorikov mauzolej.

Nakon razgleda slobodno vrijeme za odličan talijanski capuccino, aperitiv ili ručak. Povratak prema Zagrebu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Idea Club Travel
HR-AB-01-081074914

Radnička cesta 27, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 7792 541
E-mail:
Web: https://www.ictputovanja.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
IDEA CLUB TRAVEL d.o.o.
Folnegovićeva 6/D, Zagreb

Vrh stranice