[ONLINE STRANI JEZICI] Pristup učenju čak 5 jezika - savladajte ih kroz 3, 6 ili 12 mjeseci uz korištenje interaktivnih materijala od 111 kn!

Engleski, francuski, španjolski, njemački i talijanski kroz dijaloge, fotolekcije i diktate uz uključen certifikat

Strani jezici online - pristup učenju čak 5 jezika


	      
Strani jezici online - pristup učenju čak 5 jezika
-83%
644kn
Od 111kn
Cijena uključuje PDV
Možete uplatiti samo karticama

 
 
Klikni na uvjete korištenja
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana

 • Ponuda uključuje:
  online tečaj engleskog, engleskog isključivo na engleskom jeziku, poslovnog engleskog, francuskog, španjolskog, njemačkog i talijanskog - pristup svim jezicima i razinama u trajanju 3, 6 ili 12 mjeseci u organizaciji internacionalne platforme Lerni
 • Klikom na "kupi" birate:
  - pristup 3 mjeseca za 111 kn
  - pristup 6 mjeseci za 185 kn
  - pristup 12 mjeseci za 259 kn
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Po završetku svakog stupnja ostvarujete certifikat koji potvrđuje vaše znanje jezika
 • Ponudu je potrebno početi koristiti do roka iskoristivosti: 20.6.2018.
 • Nakon prijave, pristup materijalima traje 3, 6 ili 12 mjeseci ovisno o odabranoj opciji
  Vrste materijala: filmovi, fotolekcije, edukacijske igre, pažljivo osmišljene vježbe, gramatički materijali, dijalozi s naprednom tehnologijom prepoznavanja glasa, diktati te online rječnik
 • Sučelje je na engleskom jeziku, a moguće ga je prebaciti na neki od ponuđenih jezika (hrvatski, srpski, slovenski, mađarski, francuski, španjolski, njemački ili talijanski), izuzev za tečaj engleskog od 280 sati koji je moguće proći isključivo na engleskom jeziku
 • Trajanje pojedinog tečaja:
  - engleski: 320 sati, 450 aktivnosti, 4 razine, 22 lekcije po razini
  - engleski isključivo na engleskom jeziku: 280 sati, 400 aktivnosti, 3 razine, 20 lekcija po razini
  - poslovni engleski: 240 sati, 360 aktivnosti, 4 razine, 24 lekcije po razini
  - francuski: 240 sati, 450 aktivnosti, ukupno 3 razine, 22 lekcije po razini
  - španjolski: 320 sati, 450 aktivnosti, 3 razine, 22 lekcije po razini
  - talijanski: 240 sati, 360 aktivnosti, 3 razine, 22 lekcije po razini
 • Nakon kupovine u roku 2 dana dobit ćete na mail kod s kojim je potrebno prijaviti se na linku (upišite vašu e-mail adresu, odaberite željenu lozinku i dobiveni kod)
 • Tečaju možete pristupiti putem bilo kojeg PC uređaja ili preko mobilne aplikacije
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko s tečajem niste započeli do roka iskoristivosti
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva unutar roka iskoristivosti, Ponuda Dana će vam vratiti sredstva uplaćena preko portala
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti partneru
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Online učenje jezika putem Lerni platforme

Lerni je potpuno nova internacionalna platforma za online učenje jezika. Već sada ima više od 600.00 korisnika u više od 30 zemalja. Učenjem jezika na Lerni platformi sami odabirete jezik i razinu koju želite savladati, učite ili ponavljate kada i gdje želite (tečaju je moguće pristupiti s računala ili putem mobilne aplikacije), lako savladavate vokabular uz pomoć modula za ponavljanje, lako možete pratiti svoj napredak putem statistika i sistema bodovanja, omogućeno vam je da potpuno uronite u jezik putem interaktivnih materijala, a na kraju svake završene razine dobivate certifikat.

Na platformi koja vam omogućava neograničen pristup materijalima u kupljenom razdoblju možete savladati: engleski, poslovni engleski, francuski, španjolski, njemački i talijanski.

Lerni platforma akreditirana je od poljskog Ministarstva obrazovanja i dobitnik je dviju nagrada za inovaciju u obrazovanju i učenju stranih jezika. Lerni aplikacija 2014. godine proglašena je najboljom edukacijskom aplikacijom godine!

Zašto učiti putem Lerni platforme?
✎ tečaj prilagođen vašim individualnim potrebama
✎ statistički prikaz vašeg napretka
✎ brzo i učinkovito učenje
✎ konstantna motivacija za učenje uz bodove i značke za stečeno znanjeDostupni materijali

Video materijali
Mogućnost učenja jezika kroz edukacijske filmove. Svi glumci su izvorni govornici koji će vas naučiti pravilnom izgovoru pojedinih riječi. Prikazuju stvarne životne situacije i komunikaciju koja je za njih potrebna. Na ovaj način upoznati ćete se s jezikom, izgovorom i gramatičkim strukturama, a istovremeno ćete proširiti svoje vokabular.

Fotolekcije
Ova vrsta vježbi spaja snimke glasa izvornih govornika i profesionalne fotografije. Vrlo su bitne jer vas uče kako automatski razumjeti ono što čujete i razvija svijest o uporabnim gramatičkim strukturama.

Edukacijske igre
Najbolje se uči kroz zabavu! Igre su dodatna motivacija da iskoristite znanje stečeno tijekom tečaja. Unose u učenje element zabave kako bi ga učinile zabavnijim.

Pažljivo osmišljene vježbe
Putem ovih vježbi možete provjeriti kako koristite teoriju u praksi. Vježbe postoje za svaku pojedinu lekciju koju prolazite. Tijekom tečaja riješit ćete preko 100 vježbi koje će vam pomoći u memoriranju prođenih lekcija. Na ovaj način provjerit ćete što ste dobro usvojili, a na čemu još morate raditi.

Materijali vezani uz gramatiku
Uz materijale platforme Lerni gramatika više neće biti velika muka. Ovi materijali pružaju brza i specifična objašnjenja koja savršeno nadopunjuju svaku lekciju.

Dijalog
S obzirom da je veliki problem ljudi koji uče jezik to što ga najčešće premalo koriste u stvarnom životu i zbog toga se boje pričati kad se nađu u situacijama kada svoje znanje mogu upotrijebiti. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji za prepoznavanje glasa moći ćete se uživjeti u uloge Michaela ili Emily u desetcima situacijskih dijaloga. Naučite stvarati nova prijateljstva, pitati za upute, naručiti hranu u restoranu i kako voditi poslovne razgovore.

Diktati
Diktiranje provjerava kako se korisnik može nositi s hvatanjem pojedinačnih riječi dok čuje cijelu rečenicu i provjerava je li u stanju ispravno napisati frazu koja se čuje.

Online rječnik
Omogućava vam da brzo i lako ponovite vokabular iz materijala koje ste prošli. Osim toga, možete samo kliknuti "print" i ponoviti željeni vokabular gdje god želite u bilo kojem trenutku.

Lerni
Ul. Kielczowska 70, Wroclaw, Poljska

Kontakt podaci
Telefon: /
E-mail:
Web: https://lerni.us/

Detalji o partnerovom sjedištu:
LERNI SPOLKA Z ORGANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA
STEFANA ŻEROMSKIEGO 62 M2 50-312 WROCŁAW, Wroclaw

Vrh stranice