Business Master - obrazovni program uz 4 Cambridge diplome za 5.880kn umjesto 29.500kn!

+ poklon ACER Notebook za sve polaznike

Business Master - obrazovni program uz 4 Cambridge diplome


  		
				  		
	      
Business Master - obrazovni program uz 4 Cambridge diplome
Business Master - obrazovni program uz 4 Cambridge diplome - slika 2
Business Master - obrazovni program uz 4 Cambridge diplome - slika 3
Business Master - obrazovni program uz 4 Cambridge diplome - slika 4
-80%
KUPNJOM PONUDE MOŽEŠ OSVOJITI SAMSUNG GALAXY A51 :) Saznaj više
 • Ponuda uključuje:
  obrazovni program Bussiness Master uz stjecanje 4 Cambridge diplome u
  Ivori - školi informatike
 • Svaki korisnik na poklon dobiva ACER Notebook koji mu ostaje u trajnom vlasništvu
 • Redovne cijene usluga možete pogledati na linku CJENIK
 • Cambridge diplome koje ćete dobiti nakon položenih ispita:
  1.Business Organisation and Environment
  2. Effective Business Comunication
  3. Marketing
  4. Human Resource Management
 • Za svaku diplomu je potrebno položiti ispit
 • Troškovi diplome se nadoplaćuju 300kn
 • Troškovi upisnine se nadoplaćuju 850kn
 • Program obrazovanja se provodi online putem ELFI sustava, najmodernijeg sustava hibridne komunikacije i učenja na daljinu, a više o njemu pročitajte na linku ELFI
 • Program je namijenjem poduzetnicima, ekonomistima i svim onima koji žele imati više u znanju te koji su spremni za nadolazeće promjene u radu glede EU okoline
 • U ovom sustavu programa mogu sudjelovati polaznici iz cijele Hrvatske, ali i izvan nje
 • Polaznik sam uči po dobivenim materijalima kroz ELFI sustav
 • Ukupno trajanje individualne nastave putem ELFI sustava kroz koju se polaznik priprema za polaganje ispita je 120 sati (30 sati za svaki ispit), a polaznik samostalno odlučuje o tempu s kojim će proći kroz ELFI sustav
 • Nakon što polaznik prouči sve materijale, javlja se u školu Ivora za polaganje ispita koje mora biti unutar jedne godine
 • Ispiti: održavaju se u Varaždinu u proljeće i jesen; na engleskom jeziku su, no ocjenjuje se samo sadržaj bez provjere gramatike
 • Diplome će vrijediti i nakon 1.7.2013. jer je edukacija cjeloživotnog učenja usklađena s EU normama
 • Na sljedećem linku možete pogledati komentare zadovoljnih polaznika škole Ivora
 • Ponudu možete početi koristiti do 20.5.2013.
 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Kontakte i adrese Centra Ivore diljem cijele Hrvatske možete vidjeti na linku Ivora kontakt
 • U slučaju kupovine ponude za djelatnike tvrtke, škola Ivora izdaje R1 račun
 • Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Posjetite našu facebook stranicu na linku PonudaDana
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Osigurajte svoju poslovnu budućnost i steknite željene kvalifikacije uz
Ivora - školu informatike

ISKUSTVO KORISNIKA USLUGE IVORA - ŠKOLA ZA INFORMATIKU

Mirosavljević Svetlana
"Došla sam prije četiri godine u Bjelovar. Do tada sam živjela u Njemačkoj. Odlučila sam ići u Ivoru i nisam pogriješila. Osobno sam se bojala da ništa neću razumjeti, ali bilo je super, uvijek su mi predavači izlazili u susret. Također mi se svidjelo to što smo dosta ponavljali i utvrđivali naučeno gradivo. 2008. godine sam završila smjer Računalni operator i time su se time povećale moje šanse za zapošljavanje i konkuriranje na rastućem tržištu radne snage.“

Buzdon Paul
"Moja osobna iskustva za vrijeme školovanja u obrazovnom centru Ivora u Rijeci su veoma pozitivna. Provedeno vrijeme u naobrazbi za smjer Web dizajner je zaista prebrzo prošlo. Kvalitetan prostor, pa zatim vrhunska oprema i najvažnije u cijeloj priči, sami predavači i osoblje Ivore. Atmosfera je ugodna i topla, svi su vam pri ruci kad nešto zatreba ili zaškripi. Šta reći o samom smjeru Web dizajner? Super; gradivo je koncipirano i prezentirano na jako zanimljiv način i nisam imao nikakvih problema u praćenju nastave i u izradi zadataka. I zato još uvijek mislim da sam vrijeme provedeno u Ivori iskoristio na najbolji mogući način."


Marjanac Dražena
„Školovanje u Ivori za knjigovodstvenog operatera omogućilo mi je da svoja stečena znanja primjenim na novim poslovima. Pošto sam u poduzeću radila samo materijalno knjigovodstvo, svoje novostečeno znanje sada sam primjenila na poslovima financijskog knjigovodstva, obračuna plaća, obračuna PDV-a koje sada samostalno obavljam. Odlična i opuštena radna atmosfera prilkom školovanja, te predavač koji je uvijek bio dostupan nama polaznicima doprinijeli su uspješnom završetku školovanja!“


Business Organization and Enviroment diploma:
Poslovna organizacija i okruženje kroz pet poglavlja ima za cilj naučiti osobu osnovnim ekonomskim i poslovnim pojmovima i terminima, s posebnim osvrtom na odnose u organizaciji te njihov utjecaj kako na tržište, tako i na poslovno okruženje.
Effective business communication diploma:
Učinkovita poslovna komunikacija obuhvaća sve elemente poslovne komunikacije i uči Vas kako iz poslovnih razgovora, dopisa i komunikacije općenito, razumjeti i ocijeniti najvažnije i/ili ključne karakteristike te ih primjeniti u poslovnom procesu ili poslovnom odlučivanju.
Marketing Manager:
Marketing Vas pored uobičajnih strategija upoznaje i sa novim modernim pristupom otkrivanja želja i navika kupaca, kako bi se učvrstila i povećala baza kupaca.
Human resource management:
Uči Vas upravljati ljudskim resursima i potencijalima, razumjeti tržište rada te kako koristiti metode za uključivanje pojedinca i skupina u učinkovit zajednički rad

Ivora - škola informatike
Trg kralja Tomislava 4, Varaždin, Hrvatska


Kupi ponudu na portalu i osvoji Samsung Galaxy A51
Saznaj više »

Kontakt podaci
Telefon: 042 301-601
E-mail:
Web: http://www.ivora.hr/index.php?page=start

Detalji o partnerovom sjedištu:
Ivora - škola informatike
Trg kralja Tomislava 4, Varaždin

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata