Psst, samo nekoliko dana dijeli te do velikog iznenađenja! Ostavi email i prvi saznaj što je to RETRO dan na PonudiDana

Energetski certifikat - izrada za stan ili kuću od 890kn najpovoljnija cijena na tržištu!

Izradite obavezni certifikat za stambene površine od 50m2 do 250m2

Energetski certifikat - Izrada za stan ili kuću

Pogledaj iskustva drugih »

  		
				  		
	      
Energ certifikat 890kn Zg, St, Os
Energ certifikat 890kn Zg, St, Os - slika 2
Energ certifikat 890kn Zg, St, Os - slika 3
Energ certifikat 890kn Zg, St, Os - slika 4
-69%

Energetski certifikat - izrada za stan ili kuću od 890kn najpovoljnija cijena na tržištu!

Izradite obavezni certifikat za stambene površine od 50m2 do 250m2

Energetski certifikat - Izrada za stan ili kuću

Pogledaj iskustva drugih »
 • Ponuda uključuje:
  dolazak na lokaciju, energetski pregled i izradu energetskog certifikata za stan ili kuću stambene površine od 50 m2 do 250 m2 u dva primjerka u izvedbi tvrtke Abakus vještačenja d.o.o.
 • Klikom na "kupi" birate rok za izradu energetskog certifikata:
  - izrada za 20 dana 1.450kn
  - izrada za 45 dana 1.250kn
  - izrada za 90 dana 890kn
 • Dodatne pogodnosti koje ostvarujete: 10% popusta na ostale usluge tvrtke - izradu arhitektonskog snimka izvedenog stanja (legalizacija objekata), etažiranje objekata, procjena vrijednosti nekretnine, vještačenje, izradu troškovnika
 • Ponuda se odnosi na slijedeće gradove: Zagreb, Zagrebačka županija, Split, Osijek
 • Za ostatak Hrvatske nadoplata putnih troškova: 2kn/km
 • Uz 2 kupljene potvrde moguće je izraditi certifikat za nekretnine od 250m2 - 400m2
 • Redovne cijene usluga možete pogledati na CJENIKU
 • Izrada energetskog certifikata uzimanje je svih čimbenika obuhvaćenih energetskim pregledom i na temelju propisanih normi određivanja kategorije objekta
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Rok iskoristivosti: do 16.5.2014.
 • Nakon kupovine potrebno se javiti na navedeni kontakt radi dogovora
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na [email protected]
 • Radno vrijeme:
  9h - 18h
 • Kontakt:
  01 8896 898
  091 450 0077
 • Adresa:
  Radnička cesta 59a, Zagreb
 • Mail:
  [email protected]
 • Možete iskoristiti neograničen broj ponuda na svoje ime i na poklon
 • Posjetite našu facebook stranicu na linku PonudaDana
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Energetsko certificiranje

Obavezno energetsko certificiranje zgrada u Republici Hrvatskoj uvedeno je 15. člankom Zakona o prostornom uređenju i gradnji, NN 76/07, 38/09, 55/11, 90/1.

Implementira se putem niza temeljnih propisa i pravilnika s obvezom primjene od 31.3.2010. godine za sve objekte definirane Pravilnikom o energetskom certificiranju zgrada, NN 36/2010.


Svrha energetskog certifikata pružanje je informacija vlasnicima i korisnicima zgrada o energetskim svojstvima zgrade, potrošnji energije te eventualnim prijedlozima za smanjenje istog ili poboljšanje ukupnih energetskih svojstava.Energetski certifikat mora imati svaka nova zgrada te postojeća zgrada koja se prodaje, iznajmljuje ili daje na leasing, osim zgrada koje su prema Pravilniku izuzete od obveze izdavanja energetskog certifikata.

Za izdavanje energetskog certifikata zgrade provodi se energetski pregled zgrade kako bi se utvrdila njena energetska svojstva, a ujedno i predložile mjere za poboljšanje istih.Svaki izdani energetski certifikat od strane poduzeća Abakus Vještačenja d.o.o. evidentira se u registru Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske.

Poduzeće Abakus Vještačenja d.o.o. evidentirani su u službenom registru certifikatora kojeg možete pogledati na linku registar certifikatora.

Energetski pregled obuhvaća dolazak na lokaciju, pregled trenutnog stanja objekta (stanje zidova i otvora) te izmjeru objekta (površina i volumen objekta, površine zidova i otvora)
Tko je i zašto obvezan posjedovati energetski certifikat provjerite u članku

Abakus vještačenja
Radnička 59a, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 8896 898 091 450 0077
E-mail:
Web: http://abakus-vjestacenja.hr/hr

Detalji o partnerovom sjedištu:
ABAKUS VJEŠTAČENJA d.o.o.
Nikole Tesle 16, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta [email protected] i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na [email protected] i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na [email protected].

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na [email protected] kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom, ZABA Mastercardom i Dinersom do 6 rata