Specijalistički pregled štitnjače, ultrazvuk te pregled hormona T3, T4 i TSH za 395kn umjesto 970kn - sigurnost u zdravlje je najbitnije

Specijalistički pregled štitnjače, ultrazvuk te pregled hormona T3, T4 i TSH za 395kn umjesto 970kn - sigurnost u zdravlje je najbitnije

Ocjena naših korisnika:    Vrlo dobro!
   Vrlo dobro!
Ukupno glasova: 36
5 zvjezdica: 21
4 zvjezdice: 4
3 zvjezdice: 5
2 zvjezdice: 3
1 zvjezdica: 3

  		
				  		
	      
-59%

Specijalistički pregled štitnjače, ultrazvuk te pregled hormona T3, T4 i TSH za 395kn umjesto 970kn - sigurnost u zdravlje je najbitnije

Specijalistički pregled štitnjače, ultrazvuk te pregled hormona T3, T4 i TSH za 395kn umjesto 970kn - sigurnost u zdravlje je najbitnije

Ocjena naših korisnika:    Vrlo dobro!
   Vrlo dobro!
Ukupno glasova: 36
5 zvjezdica: 21
4 zvjezdice: 4
3 zvjezdice: 5
2 zvjezdice: 3
1 zvjezdica: 3
 • Ponuda uključuje specijalistički pregled štitnjače, ultrazvuk štitnjače te pregled hormona T3, T4, TSH
 • Redovne cijene usluga možete pogledati na linku CJENIK
 • Potrebno je prethodno najaviti dolazak tjedan dana unaprijed
 • Najaviti se možete na broj 01/3014923
 • Radno vrijeme:
 • od 07:00 do 19:00 sati
 • subotom od 8-12 sati
 • Uslugu možete iskoristiti do 14.12.
 • Jedna osoba može iskoristiti jednu potvrdu
 • Jedna osoba može kupiti više potvrda - poklonite prijatelju
 • Posjetite našu facebook stranicu na linku PonudaDana
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
POLIKLINIKA LEPTIR ODGOVARA NA VAŠA PITANJA :)
Ponuda dana: Što uključuje ponuda?
Poliklinika Leptir: Ponuda se odnosi na specijalistički pregled štitnjače, ultrazvuk štitnjače te pregled hormona T3, T4, TSH.
Ponuda dana: Zašto napraviti pregled štitnjače?
Poliklinika Leptir: Štitnjača vrši iznimno važnu funkciju u našem organizmu te je s obzirom na njenu važnost jasno da bilo kakva disfunkcija može dovesti do različitih nepoželjnih simotoma. Štitnjača je smještena u području vrata, a proizvodi hormone koji reguliraju metabolizam, osjećaj topline ili hladnoće, mišiće, gastrointestinalni trakt, živčani sustav te kardiovaskularni sustav.
Ponuda dana: Ima li Vaša poliklinika internet stranicu?
Poliklinika Leptir: Našu internet stranicu možete pregledati na linku Poliklinika Leptir.
Ponuda dana: Zašto je bitan hormon T3?
Poliklinika Leptir: Najodgovornija molekula za djelovanje hormona štitaste žlijezde i hormon s najvećim biološkim djelovanjem je T3. Na periferiji se T4 pretvara u T3. Sastavni dio ovih hormona je jod. Ovi hormoni imaju važnu ulogu u regulaciji metabolizma: povećavaju bazalnu potrošnju kisika i stvaranje topline, povećavaju sintezu bjelančevina, povećavaju minutni volumen srca, ubrzavaju razgradnju kolesterola i smanjuju njegovu količinu u tijelu, povećavaju metaboličko odstranjivanje steroidnih hormona, vitamina B i mnogih lijekova.
Ponuda dana: Zašto raditi pretrage hormona T4?
Poliklinika Leptir: Tiroksin (T4) najvažniji je proizvod štitne žlijezde. Integralni je dio osovine hipotalamus-hipofiza-štitnjača. Anabolički djeluje na metabolizam. Sinteza i izlučivanje T4 događa se postepeno - jodiranje, sparivanje, pohrane te izlučivanje. Otpuštanje hormona štitnjače u krvotok javlja se po potrebi i pod utjecajem TSH. Određivanje T4 vrlo je važno u procjeni funkcije štitnjače. Ukoliko u anamnezi ili u kliničkim nalazima postoji povišena razina TSH u serumu koja upućuje na poremećaj u radu štitnjače, trebali bi se određivati hormoni štitnjače kako bi se utvrdilo povišenje ili sniženje tih hormona. Glavni dio ukupnog T4 (>99%) u serumu vezano je za transportni protein. Vezanje na transportne proteine omogućuje brzu eliminaciju T4; njegovo vrijeme polu-života je 8 dana.
Ponuda dana: Što je hormon TSH?
Poliklinika Leptir: Tiroidni stimulirajući hormon (TSH) izlučuje hipofiza.Njegovo vrijeme poluživota u krvi je svega 54 minute. Razgradnja se odvija uglavnom u bubrezima, ali i u jetri, štitnjači te drugim organima. Čak i vrlo male promjene u koncentracijama slobodnih hormona štitnjače izazivaju velike promjene u razini TSH, stoga je naročito pogodan za ranu dijagnostiku ili isključivanje poremećaja u centralnom regulacijskom krugu između hipotalamusa, hipofize i štitnjače.
Ponuda dana: Kako izgleda kompletan pregled štitnjače?
Poliklinika Leptir: Svaka dobra pretraga započinje detaljnim razgovorom liječnika s pacijentom o njegovim smetnjama i simptomima, životnim navikama i dosadašnjim bolestima te uvidom u dosadašnje nalaze i pretrage. Stručno se to naziva anamneza, a iza nje slijedi klinički pregled tijekom kojega liječnik prvo pogledom nastoji otkriti povećanu štitnjaču, a potom pipanjem ustanoviti je li štitnjača povećana ili čvorasto promijenjena. Nakon anamneze i kliničkog pregleda slijedi pregled štitnjače i vrata ultrazvučnom sondom u ležećem položaju. Ultrazvuk dobro pokazuje smještaj, građu, veličinu i oblik štitnjače te isto tako otkriva promjene u štitnjači, kao što su čvorovi, ciste, upale i tumori. Na kraju slijedi evaluacija laboratorijskih nalaza hormona sa završnim preporukama, mišljenjenm i eventualnom terapijom.
Ponuda dana: Koliko ranije je potrebno najavit dolazak?
Poliklinika Leptir: Dolazak je potrebno najaviti tjedan dana ranije.
Ponuda dana: Na kojoj se adresi nalazite?
Poliklinika Leptir: Poliklinika se nalazi na adresi Ilica 215, okretište Črnomerec.
Ponuda dana: Biste li našim korisnicima poručili nešto?
Poliklinika Leptir: Često smo nesvjesni važnosti uloge štitnjače u našem organizmu. Sigurnost u naše zdravlje i zdravlje naših najmilijih ono je najdragocjenije što možemo imati. Uz naš tim iskusnih i stručnih doktora i mediskog osoblja Vaša je sigurnost zajamčena.

Poliklinika Leptir
Ilica 253, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 3014 923
E-mail:
Web: http://www.poliklinika-leptir.hr

Detalji o partnerovom sjedištu:
Poliklinika Leptir d.o.o.
Ilica 253, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom, ZABA Mastercardom i Dinersom do 4 rate