BOUTIQUE LAPAŽ

Apartmani Lapaž 4*

Sportska ulica 18, Toplice Sveti Martin, Hrvatska

Telefon:
099 2199 404
099 6770 774
Ocjena naših korisnika:
Vrlo dobro!
3,93 od 5
Ukupno glasova: 135
Vrlo dobro! Ukupno glasova: 135
5 zvjezdica: 65
4 zvjezdice: 34
3 zvjezdice: 13
2 zvjezdice: 7
1 zvjezdica: 16
"Nakon pokušaja komunikacije s vlasnikom i žalbe nakon odjave, nažalost nismo puno postigli, smještaj je već prvog dana plaćen ucjelosti. Terme kao terme fantazija, ali smještaj blagom riječi katastrofa. Od zaštopanog tuša, s hladnom vodom i bez pritiska(pa se ne možete normalno otuširati), do rasklimanih stolica u dnevnom boravku, kvake koja otpada, hladne spavaće sobe, televizora koji ne radi. Doručak je bio toliko dobar da drugi dan nismo ni došli na isti."
Valentina Čondrić 14.02.2021.
"Apartman prljav i derutan, fleke na stropovima i zidovima. Paučina i ubijeni kukci po zidovima. Balkon neočišćen godinama i klima obrasla praljavštinom i algama. Masažna kada neupotrebljiva – nema čep, a tuširanje nemoguće bez zastora. Spavaća nema ormar te rolete ne rade. NULA privatnosti i svi su nam gledali u sobu. Narukvicu za kupanje nismo dobilo prvi dan - povreda ponude. Ulazna vrata se nezaključavaju - ugrožena sigurnost i stvari. Apartman iz pakla koji nije 4*"
Zoran Đurović 28.08.2020.
"Za svaku preporuku. Kako je u ponudi opisano, tako je i na licu mjesta. Osoblje srdačno i veselo, te spremno pomoći savjetom i prijedlogom."
Vladimir Oreski 21.02.2020.
"Žao mi je što moram reći da je bilo, blago rečeno, jako loše. Od samog prijema preko telefona, gdje vlasnik vodi gosta do apartmana, koji je bio hladan kad smo došli i nije se zagrijao do odlaska. Apartman je prostran ali u kuhinji postoje dva lonca, sva istučena, nema čaše za vino, otvaraca... u kupatilu masažna kada bez čepa, ispod umivaonika kanta jer pušta vodu.. imam slike koje to mogu popratiti. Sramota, objekat sa 4 zvjezdice!!!"
Katica Dunato 07.02.2020.
"Ponuda je većinom ostvarila očekivanja uz cjelodnevno kupanje u termama s doručkom i smještajem u apartmanima. Hrana i smještaj su vrlo dobri. Grijanje se malo teže podešava. Dodatno u ponudi je navedeno da se mogu unajmiti bicikli, ali nažalost vrlo su stari i nemaju kočnice (ili nemaju/ili ne rade) stoga ih je nemoguće i voziti. Ostalo sve super... Hvala Vam."
Marija Ivančić 16.01.2020.
"Korištenjem kupona otkrili smo da ponuda ne odgovara onome što se nudi. Prilikom rezervacije ne dobivamo odgovore na naša pitanja. Slike apartmana ne odgovaraju stvarnom stanju. Apartman nije održavan, ima dosta oštećenja, prljavštine, pukotina na zidovima. Pribor za jelo je prljav. U apartmanu nema signala za WiFi. Doručak skroman i opet uz prljavi pribor za jelo. Apartman po našem mišljenju odgovara za max 2*. Prevelika i ova snižena cijena za dobiveno."
Matej Paulić 04.01.2020.
"Ponuda je bila na nivou i stvarno zaslužuju ove zvjezdice"
Mirjana Jožinec 24.08.2019.
"Dolazak i ulazak u apartman obavljen telefonskim navigacijama. Apartman čist. U kuhinjskim ormarićima se osjeti miris kemikalije. Kupaona sadrži mini ručnik za noge koji se stavi ispred kade koja nema zavjese ni zaštitne ograde kao ni stalak da se zakači crijevo od tuša tako da je pod brzo mokar. Ručnici komada 3 svaki različit od kojih 2 kom vrlo pohabana. Nema čaše za četkice za zube, nema police za odložiti stvari. Običan radijator. Kupaona prevelika. Soba premala da se sa nijedne strane ne može normalno hodati. Nema rezervne deke. Samo 1 jastuk od spužve. Ormar prevelik da se ne mogu vrata od sobe do kraja otvoriti. Blagavaona sa klimavim stolom. Tv ne nudi kvalitetan izbor programa. Krevet u boravku tvrd i neudoban. Radijatori nisu ozračeni i rade pola ili u spavacoj sobi uopće ne radi. Nema vješalice za jakne, kišobran. Vlaga probija kroz zidove. Balkon ok sa staklenim klimavim stolićem. Ukrasno drveće treba porezati, ulazi na balkon. Sauna mala za 2 osobe."
Tamara Steiner 01.06.2019.
"Apartman ni blizu 4* Naplatili mi masaže koje imam u ponudi pod krinkom da sam kupio za preko tjedna ponudu, a ne vikend. Pitam se samo zašto mi je odobrena onda rezervacija za vikend i zašto kada sam pokazao kupon na masažama nisu ništa rekli za naplatu nego zadnji dan. Užas."
Marko Leljak 06.03.2019.
"Same pohvale za smještaj, terme i osoblje. Bilo je super!"
Zlatko Jarnjević 21.12.2018.
"Odličan omjer cijene i kvalitete. Suvremeno opremljeni i iuzetno prostrani apartmani. Malo zbunjujuće grijanje (moglo bi biti podešeno ipak koji stupanj više) no to ne umanjuje odličnu ocjenu. Osoblje super uslužno. Dolazim sigurno ponovo prvom prilikom!"
Zlatko Jandrić 19.12.2018.
"Apartman čist uredan ,hrana super,,jedina zamjerka u apartmanu se osjeti jako miris po vlazi i po dimu."
željko šincek 27.11.2018.
"Iako imamo sve pohvale za toplice Sveti Martin nažalost sam smještaj u apartmanu Lapaž je ispod svih očekivanja. Apartman nije održavan, klima uređaj curi, namještaj istrošen i pun mrlja. Kupaonica u jako lošem stanju, ručnici puni vlage. Bazen neočišćen a ležaljke potrgane. Prilikom kupnje ponude dogovor je bio da nam se osigura dječji krevetić što nije ispoštovano.Zbog svega navedenog apartman Lapaž ćemo ubuduće prilikom dolaska u toplice definitivno zaobići."
Andreja Zuber Dudaš 04.09.2018.
"Nama je bilo jako lijepo. apartman čist i uredan, potpuna privatnost, lijep balkon sa super pogledom. Toplice isto tako odlične, baš smo uživali :)"
Helena Labar 24.08.2018.
"Sve je bilo super."
Kristina Pavlić 24.08.2018.
"Potpuno razočarani! Bazen kraj apartmana uzasno prljav i ne radi. Sauna ne radi. Samo jedan bicikl.Ručnici u kupaonici smrde na vlagu. Voda kroz zid kraj kade curi u spavaću sobu. Doručak jaja, neke jeftine hrenovke, salama i sir. Slike ne odgovaraju stvarnom stanju. Za 2* ok, ali reklamirati se kao 4*, s takvom uslugom, nikako!"
Marijo Glavaš 30.05.2018.
"‎Poštovani Marijo,  zao nam je što niste bili zadovoljni kupljenom ponudom. Kontaktirali smo apartmane vezano uz Vaše javljanje; kažu da je bazen ispred zgrade sezonski pa se otvara tek 15.6. te je zato bio izvan funkcije. U ponudi imaju 4 bicikla koja su na raspolaganju svim korisnicima da ih koriste kada žele, a iz apartmana nažalost ne mogu utjecati na to kada će pojedini korisnik vratiti bicikl. Vezano za ručnike i curenje vode kažu da bi svakako riješili problem da ste im javili na licu mjesta i žao im je što niste odmah reagirali kako bi popravili što je bilo potrebno i osigurali Vaše zadovoljstvo.  "
PonudaDana 01.06.2018.
"Kada sam pitala za bicikle uputili su me na ulaz gdje kao redovno stoje bicikla. Tu je bio samo jedan bicikl, a kada sam se požalila na to rekli su: "Očito ste zakasnili netko ih je već uzeo". i "Probajte malo kasnije." te nas uputili u toplice da tamo iznajmimo bicikle (i platimo) jer aparmani svakako imaju 4 bicikla. Provjeravala sam par puta u danu, samo je jedan bicikl bio. Da su fer vratili bi nam 100 kn za najam jer nam nisu omogućili ono što su prodali."
Nina 22.05.2018.
"Bilo je opuštajuće i prelijepo, jedna od onih ponuda kad imaš i dovoljno dodatnih ponuda nego samo brčkanje u bazenu.. Puno pohvala"
Helena 06.04.2018.
"Dno dna od apartmana koje se reklamira kao 4 zvjezdice.Ne vrijedi niti 2 zvjezdice... Nitko nas nije dočekao,nema recepcije,sve se dogovara telefonom kada se dođe i onda kada dobijete "apartman" i uđete unutra slijedi šok... smrad po vlagi i ne provjetrane prostorije,namještaj istrošen,zidovi puni vlage i ne održavani,zavjese nikad oprane,madrac i jastuci puni fleka,podnica kreveta pokrpana letvicama i fiksirana izolir trakom,ručnici istrošeni i smrdljivi sa rupama na sebi..."
Marijana 05.04.2018.
"Sve super, možda bi bilo OK nekako fizički istaknuti gdje se točno nalazi recepcija i blagavaona, jedino to."
Domagoj 05.03.2018.
"Prekrasna atmosfera, ugodni zaposlenici, sve cisto . Definitivno se vracam ponovo !!!"
Martina 17.09.2017.
"Ponuda je bila dobra al usluga u apartmanima bas i ne nitko nas nije docekao trazili su di bi nas smjestili ,ostalo je bilo lijepo toplice su super i tamo su svi jako ljubazni :)"
IVA 05.04.2017.
"Zadovoljni smo pruzenom uslugom te s komunikacijom i nacinom poslovanja 'Apartmana Lapaz'."
Andriana 04.01.2017.
"Odlično"
Josip 10.08.2016.
"Ok"
Željko 07.06.2016.
"Odlično sve!!!"
Ivana 23.05.2016.
"Lijepo uređeno, zadovoljni:)"
Ana 22.05.2016.
"Ponuda je odlična, proveli smo par prelijepih dana!"
ivica 31.03.2016.
"Sve pohvale za smještaj i domaćina, idealna lokacija za opuštanje. Zahvaljujem."
Marija 23.03.2016.