BOUTIQUE LAPAŽ

Apartmani Lapaž****

Sportska ulica 18, Toplice Sveti Martin, Hrvatska

Telefon:
099 2199 404
099 6770 774
Ocjena naših korisnika:
Vrlo dobro!
3,90 od 5
Ukupno glasova: 111
Vrlo dobro!
3,90 od 5
Ukupno glasova: 111
5 zvjezdica: 49
4 zvjezdice: 31
3 zvjezdice: 13
2 zvjezdice: 7
1 zvjezdica: 11
"Apartman ni blizu 4* Naplatili mi masaže koje imam u ponudi pod krinkom da sam kupio za preko tjedna ponudu, a ne vikend. Pitam se samo zašto mi je odobrena onda rezervacija za vikend i zašto kada sam pokazao kupon na masažama nisu ništa rekli za naplatu nego zadnji dan. Užas."
Marko Leljak 06.03.2019.
"Poštovani Marko, sukladno telefonskom razgovoru, provjerili smo situaciju u sustavu i s apartmanima Lapaž. Trenutno su aktivne 4 ponude u njihovim apartmanima, a razlikuju se po uključenim uslugama i mogućnošću korištenja vikendom ili preko tjedna. Vi ste, kako ste i sami naknadno primijetili, kupili ponudu za korištenje preko tjedna koja je uključivala masaže, no budući da ste ponudu koristili vikendom, bila je potrebna nadoplata jer je ponuda za korištenje vikendom s uključenim masažama skuplja. Iz apartmana su rekli da ste im prilikom rezervacije poslali potvrdu koju nisu mogli otvoriti te su, s obzirom na to da ima ponuda po toj cijeni vikendom bez masaže, zabilježili rezervaciju misleći da ste kupili tu ponudu. Svakako bi bilo zgodnije da su s Vama ili nama provjerili što se točno kupili kako bi se izbjegao ovaj nesporazum, no u svakom slučaju bi, da ste odabrali korištenje ponude vikendom uz uključene masaže, bila potrebna zamjena za skuplju ponudu za koju ste na licu mjesta nadoplatili. Ovim Vam putem zahvaljujemo na javljanju, na temelju Vašeg iskustva smo partneru skrenuli pažnju na važnost provjere točno kupljene usluge upravo zbog više trenutno aktivnih aranžmana, a kako bi se slične situacije u budućnosti izbjegle."
PonudaDana.hr 06.03.2019.
"Same pohvale za smještaj, terme i osoblje. Bilo je super!"
Zlatko Jarnjević 21.12.2018.
"Odličan omjer cijene i kvalitete. Suvremeno opremljeni i iuzetno prostrani apartmani. Malo zbunjujuće grijanje (moglo bi biti podešeno ipak koji stupanj više) no to ne umanjuje odličnu ocjenu. Osoblje super uslužno. Dolazim sigurno ponovo prvom prilikom!"
Zlatko Jandrić 19.12.2018.
"Apartman čist uredan ,hrana super,,jedina zamjerka u apartmanu se osjeti jako miris po vlazi i po dimu."
željko šincek 27.11.2018.
"Dragi Željko, hvala na javljanju, drago nam je da ste bili zadovoljni ponudom. Proslijedit ćemo partneru Vaše dojmove kako bi obratili pažnju na ovo što ste javili. :)"
PonudaDana.hr 27.11.2018.
"Iako imamo sve pohvale za toplice Sveti Martin nažalost sam smještaj u apartmanu Lapaž je ispod svih očekivanja. Apartman nije održavan, klima uređaj curi, namještaj istrošen i pun mrlja. Kupaonica u jako lošem stanju, ručnici puni vlage. Bazen neočišćen a ležaljke potrgane. Prilikom kupnje ponude dogovor je bio da nam se osigura dječji krevetić što nije ispoštovano.Zbog svega navedenog apartman Lapaž ćemo ubuduće prilikom dolaska u toplice definitivno zaobići."
Andreja Zuber Dudaš 04.09.2018.
"Poštovana Andreja, hvala Vam na povratnom komentaru. Kontaktirali smo partnera vezano za Vaše iskustvo. Prije svega, žao im je što niste bili zadovoljni, no rekli su nam da nisu imali primjedbu za klimu niti nešto drugo od ovog što ste naveli, a što bi svakako riješili na licu mjesta da ste odmah reagirali ili Vam ponudili drugi apartman ako s ovim niste bili zadovoljni. Što se tiče vanjskog bazena, kažu da je sezonski do 1.9., a budući da je prošli tjedan bilo loše vrijeme, nisu ga nažalost mogli držati u funkciji dok se vrijeme ne popravi. Za krevetić su nam rekli da su oba dječja krevetića koja imaju na raspolaganju bila zauzeta i da su Vas uputili da se sljedeći dan javite na recepciji vezano za to, no da su Vam u startu kao ispriku zbog krevetića dali apartman s dvije spavaće sobe umjesto jednom kako biste se ugodnije smjestili. Žao nam je što ponuda nije u potpunosti ispunila očekivanja, ukoliko ubuduće budete imali slično iskustvo, svakako savjetujemo da reagirate na licu mjesta kako bi partner mogao odmah riješiti probleme i osigurati Vaše zadovoljstvo."
PonudaDana.hr 05.09.2018.
"Nama je bilo jako lijepo. apartman čist i uredan, potpuna privatnost, lijep balkon sa super pogledom. Toplice isto tako odlične, baš smo uživali :)"
Helena Labar 24.08.2018.
"Sve je bilo super."
Kristina Pavlić 24.08.2018.
"Potpuno razočarani! Bazen kraj apartmana uzasno prljav i ne radi. Sauna ne radi. Samo jedan bicikl.Ručnici u kupaonici smrde na vlagu. Voda kroz zid kraj kade curi u spavaću sobu. Doručak jaja, neke jeftine hrenovke, salama i sir. Slike ne odgovaraju stvarnom stanju. Za 2* ok, ali reklamirati se kao 4*, s takvom uslugom, nikako!"
Marijo Glavaš 30.05.2018.
"‎Poštovani Marijo,  zao nam je što niste bili zadovoljni kupljenom ponudom. Kontaktirali smo apartmane vezano uz Vaše javljanje; kažu da je bazen ispred zgrade sezonski pa se otvara tek 15.6. te je zato bio izvan funkcije. U ponudi imaju 4 bicikla koja su na raspolaganju svim korisnicima da ih koriste kada žele, a iz apartmana nažalost ne mogu utjecati na to kada će pojedini korisnik vratiti bicikl. Vezano za ručnike i curenje vode kažu da bi svakako riješili problem da ste im javili na licu mjesta i žao im je što niste odmah reagirali kako bi popravili što je bilo potrebno i osigurali Vaše zadovoljstvo.  "
PonudaDana 01.06.2018.
"Kada sam pitala za bicikle uputili su me na ulaz gdje kao redovno stoje bicikla. Tu je bio samo jedan bicikl, a kada sam se požalila na to rekli su: "Očito ste zakasnili netko ih je već uzeo". i "Probajte malo kasnije." te nas uputili u toplice da tamo iznajmimo bicikle (i platimo) jer aparmani svakako imaju 4 bicikla. Provjeravala sam par puta u danu, samo je jedan bicikl bio. Da su fer vratili bi nam 100 kn za najam jer nam nisu omogućili ono što su prodali."
Nina 22.05.2018.
"Poštovana Nina, provjerili smo situaciju s apartmanima. U sklopu objekta imaju 4 bicikla, a budući da su na raspolaganju svim gostima, nažalost ne mogu kontrolirati tko će i koliko dugo koristiti bicikl. Budući da se naknadno niste javljali vezano za tu situaciju, nisu znali da u konačnici bicikle niste koristili, a uputa za iznajmljivanje bicikla u toplicama bila je u kontekstu odgovora kad ste pitali za savjet."
PonudaDana.hr 25.05.2018.
"Bilo je opuštajuće i prelijepo, jedna od onih ponuda kad imaš i dovoljno dodatnih ponuda nego samo brčkanje u bazenu.. Puno pohvala"
Helena 06.04.2018.
"Dno dna od apartmana koje se reklamira kao 4 zvjezdice.Ne vrijedi niti 2 zvjezdice... Nitko nas nije dočekao,nema recepcije,sve se dogovara telefonom kada se dođe i onda kada dobijete "apartman" i uđete unutra slijedi šok... smrad po vlagi i ne provjetrane prostorije,namještaj istrošen,zidovi puni vlage i ne održavani,zavjese nikad oprane,madrac i jastuci puni fleka,podnica kreveta pokrpana letvicama i fiksirana izolir trakom,ručnici istrošeni i smrdljivi sa rupama na sebi..."
Marijana 05.04.2018.
"Poštovani, sukladno telefonskom razgovoru, žao nam je na Vašem lošem iskustvu i nezadovoljstvu. Sukladno dogovoru, putem maila očekujemo fotografije kako bismo na temelju njih detaljnije provjerili situaciju s partnerom. Također, kao što smo dogovorili, izvršit ćemo Vam povrat sredstava što će Vam biti vidljivo na računu početkom sljedećeg tjedna. Za sva pitanja smo na raspolaganju."
PonudaDana.hr 06.04.2018.
"Sve super, možda bi bilo OK nekako fizički istaknuti gdje se točno nalazi recepcija i blagavaona, jedino to."
Domagoj 05.03.2018.
"Prekrasna atmosfera, ugodni zaposlenici, sve cisto . Definitivno se vracam ponovo !!!"
Martina 17.09.2017.
"Ponuda je bila dobra al usluga u apartmanima bas i ne nitko nas nije docekao trazili su di bi nas smjestili ,ostalo je bilo lijepo toplice su super i tamo su svi jako ljubazni :)"
IVA 05.04.2017.
"Zadovoljni smo pruzenom uslugom te s komunikacijom i nacinom poslovanja 'Apartmana Lapaz'."
Andriana 04.01.2017.
"Odlično"
Josip 10.08.2016.
"Ok"
Željko 07.06.2016.
"Odlično sve!!!"
Ivana 23.05.2016.
"Opis ponude dana nije bio isti kao ono sto smo zatekli na licu mjesta. Nikad nisam dozivio da je dorucak u kaficu,do kojeg ides s autom. Apartamani novi, ali jako lose napravljeni, kada u kupaoni nije spojena sa zidom, tako da u kratko vrijeme imas poplavu ili u kupaoni ili u spavacoj sobi. Recepcija postoji, ali na njoj nikad nikog nema, sve moras telefonski obavljati i traziti okolo po Medimurju. Toplice same, savrsene ko i uvijek, meni osobno jedne od najboljih u kojima sam bio. Smjestaj hm.."
Mladen 22.05.2016.
"Lijepo uređeno, zadovoljni:)"
Ana 22.05.2016.
"Ponuda je odlična, proveli smo par prelijepih dana!"
ivica 31.03.2016.
"Sve pohvale za smještaj i domaćina, idealna lokacija za opuštanje. Zahvaljujem."
Marija 23.03.2016.
Pričaj s nama :) Chat