CRVENA LUKA d.d.

Crvena Luka Hotel & Resort

Crvena luka 1, Biograd Na Moru, Hrvatska

Telefon: 023 383 649
Ocjena naših korisnika:
Dobro!
3,00 od 5
Ukupno glasova: 9
Dobro! Ukupno glasova: 9
5 zvjezdica: 3
4 zvjezdice: 1
3 zvjezdice: 1
2 zvjezdice: 1
1 zvjezdica: 3
"Prekrasna priroda. Hrana u skladu s kategorijom. Smještaj ispod očekivanja za kategoriju: soba (102) bez ikakvog pogleda - s fiksiranim sjenilom, TV u hodniku (ne u spavaćem dijelu), bez hladnjaka (piće složeno u prostor za hladnjak), bez papuča i ogrtača za wellness (teoretski se dobiva u wellnessu, ali tamo nema nikoga duže od sat vremena). Da se ne radi o resortu koji ima četiri zvjezdice ne bi riječ prigovorili...."
miroslav Sasic 26.04.2019.
"U jednoj od vila boravila sam 20.-23.4. Sobe su bile jako hladne i nije bilo moguće uključiti grijanje. U njima je bilo jako neudobno boraviti s djetetom. Osoblje recepcije na učestale upite nije poduzelo ništa da se uključi grijanje. Unutarnji bazen primjeren je samo djeci, jer je toliko malen da nije za plivanje. Radi nespremnosti osoblja ili nevoljkosti vlasnika resorta pružiti ugodan boravak, ovo razdoblje boravka na moru stavljam na dno ljestvice svih svojih odmora do sada."
Ivana Davidović Markobašić 23.04.2019.
"Pretjerano skupo - kava 20 kn, pizza 90 kn... nema nikakvih sadržaja. Ima jedan kafić i jedna pizzerija. Najbliža trgovina, kafić, restoran 5 km. Dosadno za dijecu."
Andrija Lesar 21.04.2019.
"Jako dobra vrijednost za novac. Ljubazno i uslužno osoblje. Sobe čiste i ugodne za boravak. Prekrasna, šumovita i mirna uvala čine boravak još ugodnijim i opuštajućim. Doručak i večera raznoliki i primjereni."
Marin Bodrušić 20.04.2019.
"Moram priznat da nisam bas pretjerano zadovoljan.Toliko toga nije bilo kao na oglasiu. 1. U sobama je bilo hladno a grijanje nam nisu uspjeli srediti niti jedan dan,i u ostalim je sobama bilo tako gosti koji su bili sa nama su se na to zalili,2. Bogat buffe dorucak i vecera nema to nikakve veze sa tim.Mislim bilo je za pojest ali to je daleko od bogatog stola kako su se reklamirala ponuda oni su rekli da nije bilo puno gostiju ali kakve to veze ima sa nama mi smo platili nesto drugo."
Igor Pavković 16.04.2019.
"Osrednji smještaj, ne prečista soba i kupaona, mravi po cijelom objektu. Bili smo smješteni u prizemlju, a na molbu da nam se dodijeli druga soba na katu, nisu nam izasli u susret. Bili smo u hotelu u kojemu nije bio wellness ni sauna, kako je bilo navedeno u ponudi. Spremačica nas je probudila želeći čistiti sobu, što na kraju uopće nije napravila. Sveukupan dojam - precijenjeno i preskupo za ono što se nudi."
Drazen Kovacic 08.04.2019.
"Ponuda je fantastična"
Marija Kralj 26.03.2019.
Pričaj s nama :) Chat