[ENERGETSKI CERTIFIKAT] Izrada za kuću ili stan do 400m2 već od 389 kn!

Uključuje energetski pregled objekta, izradu certifikata i izvješća te prijavu u registar Ministarstva graditeljstva

Energetski certifikat za kuću, stan ili poslovni prostor

Pogledaj iskustva drugih »

  		
				  		
	      
Energetski certifikat -73% HR
-50%

[ENERGETSKI CERTIFIKAT] Izrada za kuću ili stan do 400m2 već od 389 kn!

Uključuje energetski pregled objekta, izradu certifikata i izvješća te prijavu u registar Ministarstva graditeljstva

Energetski certifikat za kuću, stan ili poslovni prostor

Pogledaj iskustva drugih »
 • Ponuda uključuje:
  - dolazak na lokaciju
  - energetski pregled objekta
  - izrada certifikata i izvješća isključivo za objekte bez složenog sustava grijanja i/ili hlađenja (Modul 1)
  - prijava certifikata u registar Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske u izvedbi tvrtke Jednostavno dobri projekti
 • Klikom na kupi birate izradu za izradu za kuću ili stan:
  - bruto građevinske
  površine do 55 m2 za 389 kn
  - bruto građevinske površine
  od 56 m2 do 100 m2 za 449 kn
  - bruto građevinske površine
  od 101 m2 do 300 m2 za 489 kn
  - bruto građevinske površine
  od 301 m2 do 400 m2 za 580 kn
  - nadoplata za brzu izradu - 199 kn (vrijedi samo za Zagreb i Rijeku), u tom slučaju certifikat se šalje na e-mail u roku od 72 sata od dana pregleda objekta
 • Opciju brze izrade je moguće kupiti samo uz jednu od prethodno navedenih opcija i uz najavu Jednostavno dobrim projektima (jedna kupljena ponuda vrijedi za brzu izradu jedne nekretnine)
 • Nakon kupovine potrebno je kontaktirati pružatelja usluga na mail
  [email protected] sa imenom i prezimenom, brojem telefona, adresom objekta za koji želite certifikat i napomenom da ste kupili ponudu preko portala
  Nakon zaprimljenog maila kontaktirati će vas netko iz tvrtke radi dogovora oko termina pregleda
 • Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku do Splita
  Ne odnosi se na dio Splitsko - dalmatinske županije, Dubrovačko - neretvansku županiju i otoke
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Rok za izradu: 90 dana od obavljenog pregleda i izmjera
 • Rok iskoristivosti: 8.7.2017.
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko niste došli na rezervirali termin, a isti niste otkazali 24h ranije
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrdu nije potrebno printati
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Detalji ponude
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na [email protected]
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
Energetski certifikat

Energetski certifikati za postojeće zgrade i njihove samostalne uporabne cjeline posto je obvezan s datumom ulaska u Europsku uniju (srpanj 2013.), a od 1. siječnja 2016. obvezu pribavljanja energetskog certifikata imaju i sve zgrade koje se iznajmljuju, daju u zakupi ili leasing, a imaju površinu veću od 50m2.

Energetskim certifikatom utvrđuje se energetski razred zgrade, predočuju energetske karakteristike zgrade i daju informacije o potrošnji energije te stanju zgrade u odnosu na energetsku učinkovitost. Jedna od obveza energetskog certifikata je i dati prijedlog mjera za isplativo poboljšanje energetskih karakteristika zgrade s ciljem smanjenja potrošnje energije

Stambene i nestambene zgrade na temelju energetskog pregleda svrstavaju se u osam energetskih razreda prema energetskoj ljestvici od A+ do G, s tim da A+ označava energetski najpovoljniji, a G energetski najnepovoljniji razred.

Energetski pregled uključuje prikupljanje i obradu podataka o stanju objekta, potrošnji energije i visini režija. Uključuje i izlazak ovlaštene osobe na teren kako bi se utvrdilo stvarno stanje građevine.

energetski certifikat

Energetski certifikat obavezno se isporučuje u dva primjerka s pratećim izvješćem o provedenom energetskom pregledu građevine.

Također, ovlašteni energetski certifikator mora dostaviti energetski certifikat i izvješće o provedenom energetskom pregledu građevinu Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja u propisanom roku i formi.

S obzirom da je danas obvezno imati energetski certifikat, određeni prostor ili građevinu više nije moguće prodati bez istog. Pri bilo kakvoj prodaji nekretnine mora se kupcu na uvid dati certifikat. Kazne za neposjedovanje energetskog certifikata su uistinu velike - 10.00 kuna za fizičke osobe.

Stoga ne odugovlačite s ispunjavanje zakona i kupnjom ove ponude osigurajte si energetski certifikat u najkraćem mogućem roku.

Jednostavno dobri projekti
Padež 28a, Sveta Nedelja, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 091 3570 833
E-mail:
Web: http://www.jdp-certifikati.hr

Detalji o partnerovom sjedištu:
JDP Inženjering j.d.o.o.
Padež 28A, Sveta Nedelja (Grad Sveta Nedelja)

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta [email protected] i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na [email protected] i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na [email protected].

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na [email protected] kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti samo karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom, ZABA Mastercardom i Dinersom do 2 rate