Poklonite najdražoj osobi originalnu i unikatnu portretnu karikaturu A4 dimenzije kao poklon za rođendan, godišnjicu braka, mladencima ili za bilo koju drugu prigodu od 299 kn!

Moguće osobno preuzimanje ili dostava na kućnu adresu

Poklonite najdražoj osobi originalnu i unikatnu portretnu karikaturu već od 299 kn!

Pogledaj iskustva drugih »

  		
				  		
	      
Izrada portretne karikature -46% HR
Izrada portretne karikature -46% HR - slika 2
Izrada portretne karikature -46% HR - slika 3
Izrada portretne karikature -46% HR - slika 4
Izrada portretne karikature -46% HR - slika 5
Izrada portretne karikature -46% HR - slika 6
Izrada portretne karikature -46% HR - slika 7
Izrada portretne karikature -46% HR - slika 8
Izrada portretne karikature -46% HR - slika 9
Izrada portretne karikature -46% HR - slika 10
Izrada portretne karikature -46% HR - slika 11
-46%

Poklonite najdražoj osobi originalnu i unikatnu portretnu karikaturu A4 dimenzije kao poklon za rođendan, godišnjicu braka, mladencima ili za bilo koju drugu prigodu od 299 kn!

Moguće osobno preuzimanje ili dostava na kućnu adresu

Poklonite najdražoj osobi originalnu i unikatnu portretnu karikaturu već od 299 kn!

Pogledaj iskustva drugih »
 • Ponuda uključuje:
  - portretnu uokvirenu A4 karikaturu u organizaciji tvrtke Albatros
 • Klikom na "kupi" birate:
  - 1 osoba na karikaturi za 299 kn
  - 2 osobe na karikaturi za 399 kn
  - 3 osobe na karikaturi za 468 kn
  - 4 osobe na karikaturi za 549 kn
  - 5 osoba na karikaturi za 649 kn
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Rok iskoristivosti: 3.8.2022.
 • Portretne karikature idealne su kao pokloni za:
  - rođendane
  - kolegici/kolegi
  - šefici/šefu
  - poklon za godišnjicu braka
  - poklon mladencima
  - za Valentinovo, Božić i ostale blagdane
  - bilo kakav drugi originalni poklon
 • Karikatura je prikaz osobe koja preuveličava njezine osobine na šaljivi način. Smatra se da se portretna karikatura razvila kao suprotnost renesansnim težnjama prikazivanja idealne ljepote
 • Kupac će dobiti e-mailom karikaturu u A3 dimenziji te GRATIS uokvirenu karikaturu A4 dimenzije poslanu na lokaciju najbližeg tiska
 • Karikature se mogu koristiti na društvenim mrežama, možete izraditi plakate iz njih, fotografije, otisnuti na šalice, majice, kalendare ili ih jednostavno isprintati koliko puta želite
 • Dostava se vrši putem Tiska (dostava 30 kn) roku 2-3 radna dana
 • Karikature će za vašeg partnera, prijatelje ili obitelj biti vječan podsjetnik, jer će ih šaljivi portreti uvijek nasmijati i ostati im u sjećanju
 • Crtanje motora, automobila, aviona, životinja i drugih zahtjevnijih stvari, moguće je uz doplatu (po dogovoru)
 • Više primjera izrađenih karikatura možete pogledati OVDJE
 • Posjetite Facebook stranicu
 • Nakon kupovine potrebno se javiti
  najmanje 12 dana prije na e-mail
  info@digitalni-marketing.hr s podacima:
  - 3-4 fotografije svake osobe koju treba nacrtati, fotografije trebaju biti u što bolje kvalitete da su osobe prepoznatljive na fotografijama
  - u cijenu je uključena karikatura bez crtanja pozadine i dodatnih stvari npr. životinja, automobila, motora i sl., no gratis su natpisi i simboli poput nota, srca, balona i sl.
  - ukoliko je karikatura kupljena za crtanje više osoba, fotografije mogu biti i odvojene (ne morate biti zajedno na fotografiji ako radite karikaturu za npr. 2 osobe)
  - pošaljite ime, prezime, broj mobitela te adresu tiska na koju će se slati izrađena karikatura ukoliko ste odabrali dostavu
 • Za izradu karikature potrebna je slika osobe/osoba u dobroj rezoluciji kako bi karikatura bila što kvalitetnije nacrtana
 • Ponudu možete koristiti nakon kupnje. Ključno je znati šifru potvrde koja se nalazi na potvrdi u privitku. Prilikom dolaska kod partnera možete imati potvrdu sa sobom ili umjesto printanja pokazati potvrdu preko mobitela i time sačuvati prirodu. Predočenjem šifre potvrde partneru, ponuda se smatra iskorištenom
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge. U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć. U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti. U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Albatros
Trg Matije Gupca 17, Donja Stubica, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 098 919 5198
E-mail:
Web: https://www.digitalni-marketing.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
Albatros, obrt za marketing i prodaju
Trg Matije Gupca 17, Donja Stubica

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom, ZABA Mastercardom i Dinersom do 3 rate