F.M. DONUM j.d.o.o.

Dječja igraonica Ellin kutak

Vukomerec 22 b, Zagreb, Hrvatska

Telefon: 099 2999 111
"Pinjata je bila odlična, i mali i veliki oduševljeni! Prvom prigodom ćemo opet naručiti. Za svaku preporuku!!!"
Iva Jakić 11.04.2019.
"Pinjata narućena 10 dana prije dogovorene dostave,rezervacija plaćena,vlasnica pomiče datum dostave za dva dana kasnije (na sam dan rođendana),na dan rođendana javlja da je pinjata zagubljena u dostavi.Dijete jako razočarano a ja naravno ljuta.Jako neozbiljno i neodgovorno!Kako mogu dobiti povrat uplaćene rezervacije?"
MAJA BUNČIĆ 16.09.2018.
"‎Draga Majo, žao nam je na nastaloj situaciji. Kontaktirali smo partnericu i kaže da je došlo do greške kod dostave pinjati, odnosno da je Vaša pinjata greškom završila u drugom gradu, a budući da su u kutijama, nažalost nije na vrijeme primijećeno da je došlo do zabune. Novu pinjatu nažalost nije bilo moguće napraviti unutar 1 dana zbog sušenja, žao nam je što Vam nije odgovarala ni jedna od ponuđenih gotovih koje su imali na raspolaganju. Sukladno nastalom nesporazumu, na mail smo Vam poslali zahtjev za povrat, ljubazno molimo da ga ispunite i vratite nam putem maila do roka iskoristivosti kako bismo Vam izvršili povrat. Za sva pitanja smo na raspolaganju.  "
PonudaDana 16.09.2018.
"Lijepo je izgledala ali malo precvrsta da ju djeca razbiju.ali roditelji su pomogli."
Vladimira Filija 22.08.2018.
"Odlicna je!svake pohvale"
MATEA 05.04.2018.
"Pinjatu sam kupila ,uredno platila,ali dotična osoba koja izrađuje pinjate nije ispoštovala dogovor.Uz konstantno zivkanje i pritisak da mi pošalje dogovorenu pinjatu,dotična je poslala pinjatu koja nije dogovorena,nešto staro što je već imala,tako da je moje iskustvo sa kupljenim kuponom više nego razočarenje,jer da ja nisam bila uporna i malo bezobrazna vjerovatno nikad nebi dobila plaćeno."
Apartmani 26.02.2018.
"‎Postovana Ivona, zao nam je sto niste bili zadovoljni. Provjerili smo s partnericom za Vasu situaciju i gospodja kaze da ste se vise puta cule te da vam je rekla da zabiljeze dan za koji Vam treba pinjata te salju 2 do 3 dana prije. Sukladno tome, kaze da su Vama poslali u cetvrtak za subotu te da Vam je stigla na vrijeme. Takodjer je rekla da ste dobili novu pinjatu, napravljenu za Vas, odnosno starih neiskoristenih pinjati nemaju buduci da rade po narudzbi kako za privatne korisnike, tako i za igraonice, a ukoliko je dosla pinjata niste dogovorili, izasli bi Vam u susret da ste im se javili 16.2. po primitku pinjate. Svakako da biste dobili placeni proizvod, kad kupujete preko naseg portala, mi smo posrednici izmedju Vas i partnera i u slucaju bilo kakve situacije, uvijek nam se mozete javiti kako bismo reagirali.  "
PonudaDana 28.02.2018.