Slastičarnica Horak, Zagreb

HORAK VICTUS d.o.o.

Slastičarnica Horak

Ilica 160, Zagreb, Hrvatska

Telefon: 091 3701 686
Ocjena naših korisnika:
Vrlo dobro!
4,07 od 5
Ukupno glasova: 241
Vrlo dobro!
4,07 od 5
Ukupno glasova: 241
5 zvjezdica: 147
4 zvjezdice: 33
3 zvjezdice: 22
2 zvjezdice: 11
1 zvjezdica: 27
"Dobra suradnja i ljubazno osoblje. Izašli u susret i naknadnoj promjeni termina. Vrlo zadovoljna. Kolači odlični."
Jelena Balog Vojak 26.04.2017.
"Fini kolači"
Marina Baričević 25.04.2017.
"Izvrsni. Nestali su u roku pola sata."
Damir Knok 24.04.2017.
"Većina kolača je fina, ali općenito, dosta su skupi."
Danica Sulentic 24.04.2017.
"Odlicni, friski i raznovrsni. Ljubazno osoblje i ugodna komunikacija."
Emil Mikec 23.04.2017.
"Kao i uvijek susretljivo osoblje, ukusni kolači, dogovor bez problema. Hvala"
Mario Šipek 23.04.2017.
"sve najbolje ocjene vezano uz ovu ponudu!"
vladimir josip klinc 16.04.2017.
"Draga Majo, ako ste Vi zadovoljni, mi smo uspjeli! :) Hvala Vam na Vasim povratnim komentarima, izuzetno nam je drago sto ste zadovoljni kupljenom ponudom! Svakako cemo se i dalje truditi kako bismo Vam omogucili najbolje usluge po najpovoljnijim cijenama te bismo Vam bili zahvalni kada biste s nama podijelili i Vasa buduca iskustva koristenja ponuda kupljenih na nasem portalu kako bismo sto bolje mogli pratiti kvalitetu nasih oglasenih usluga. Zelimo Vam ugodne blagdane!"
PonudaDana.hr 16.04.2017.
"super.. kolači izgledom lijepi okusom fini. zadovoljni, sve pohvale"
marina jurinec 15.04.2017.
"Izvrsno"
Ljiljana Krešo 15.04.2017.
"Šaroliko i prefino"
Snježana Hoti 15.04.2017.
"Po prvi sam puta nešto koristila sa Ponude dana i malo sam se pribojavala kako će to izgledati....ali....jako sam,doista jaaaaaako zadovoljna . I što je najbitnije , postala sam Vaš korisnik i ubuduće . Veliko Vam hvala jer ste mi ovaj Uskrs olakšali i uljepšali savršenim kolačima ....puse i pozdravi od mene i moje zadovoljne obitelji."
Maja Kipson 15.04.2017.
"Predobro i prefino! Uredno sam naručila i kolači su me čekali. Predivno spakirani .. A svaka pohvala prodavacicama u Horaku u Ilici. Nasmijane i jako ljubazne. Hvala!"
Mirela Mlikota 14.04.2017.
"Super brzo i u rekordnom roku. Vrlo ljubazno. Moje pohvale."
Darinka Čičko 11.04.2017.
"Kolači bili odlični! Usluga Slastičarnice Horak na profesionalnom nivou. Za preporučiti su."
Ninoslav Balog 11.04.2017.
"Kolači su bili jako fini...Vidimo se opet :)"
Marina Bešker 10.04.2017.
"Zadovoljna sam. Nisam puno narucivala ali i to sto jesam svi su jako usluzni i ljubazni."
Danijela Divjak 06.04.2017.
"Uzeli smo ovu ponudu u predbožićno vrijeme. Kolači su bili ukusni, no vidjelo se da su rađeni u žurbi (neki suhi kolačići su bili doslovno veličine dlana) U dogovoreno vrijeme preuzimanja kolača, kolača više nije bilo i morali smo se vraćati drugi dan kad smo ponovno čekali pola sata da pokupimo kolače."
Martina Putar Novoselec 05.04.2017.
"Suhi,isporuka kasnila od nekoliko sati!"
vesna gotovac 28.03.2017.
"Kupio sam ponudu "Čokoladna fantazija od 37 komada raznih vrsta za 125 kn!" i stvarno sam se oduševio. Kolači su bili perfektni. Ma prefini. Svakako preporuka za osobe koje uživaju u jako kvalitetnom proizvodu odnosno onima koji idu na kvalitetu, a ne na količinu. Svaki kolač je posebno fin i nije bilo niti jednog koji me barem malo razočarao, a bilo je 10-ak vrsta. Ovu ponudu svakako preporučujem!"
VEDRAN ČRNJAK 22.03.2017.
"Nije mi se svidjela ponuda....nije niti slicno kao na slici....i posuda nije bijela vec ljubicasta....u svakom slucaju jako sam razocarana"
Gordana Pavlek 24.02.2017.
"Kolači odlični i ukusni! Međutim bilo je problema sa preuzimanjem pred Božić, dogovor je bio preuzimanje u Ilici, ali sam na sreću nazvao ranije i saznao da neće stići u Ilicu do kraja radnog vremena. Zatim sam ih preuzeo u proizvodnji u Stipanovićevoj ulici i sve ok. Problem je što je bilo ljudi koji su došli do Ilice i tamo tek saznali da su im kolači u proizvodnji i da tamo trebju ići. Malo poraditi na organizaciji i ažurnosti, ostalo sve u redu."
Boris Stipinović 22.02.2017.
"domaći keksići su izvrsni kupili smo ih dva puta nadamo se da čete imati još više novih dobrih ponuda za nas, lp"
tea čakalić 16.02.2017.
"Jako fini džem... Preporuka!"
Igor Matić 14.02.2017.
"Odličan pekmez!"
Igor Matić 14.02.2017.
"Žao mi je reći da su bili zaista loši, ali eto kad jesu moram. Lijepo su izgledali, no okus je bio grozan. Kupili smo i čokoladnu tortu koja je bila fina, za nju pohvala."
Nada Devcic Poredos 10.02.2017.
"Vrlo kvalitetno, susretljiv vlasnik i osoblje!"
Rajka Skurjeni 26.01.2017.
"Draga Anita, i nama i slasticarnici iznimno je zao sto je doslo do navedene situacije. Kada smo provjeravali nastalu situaciju, zaprimili smo informaciju da se jedna pec pokvarila, no da ce se organizirati da ce korisnici koji nisu dogovorenog dana preuzeli kolace, iste preuzeti sutradan. Sluzbeno objasnjenje i ispriku slasticarnice mozete pogledati na njihovim Facebook stranicama te ih svakako kontaktirati radi kupona koje su pripremili u znak isprike, a s ciljem kako bi opravdali Vase povjerenje jer im je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu."
PonudaDana.hr 19.01.2017.
"organizacija dostave kolača- katastrofa satima se nije znalo da li će kolači biti isporučeni s objašnjenjem dostavljač se ne javlja na telefon. Ne da se on ne javlja nego se nitko ne javlja na telefon WESTGATE 23.12.2016."
anita ksenić 18.01.2017.
"Cupcakes-i su bili odlični/vrlo ukusni. Pohvala i ljubaznom osoblju slastičarnice Horak."
Vlatka Barić 17.01.2017.
"Li-la.. moglo jei bolje, tortica je poprilično mini."
Krunoslav Njegovec 17.01.2017.
"Jako loše iskustvo. Na dan isporuke, u Westgatu - niti kolača niti info što je s kolačima, da li će ih biti ili neće. Prodavačice su rekle da ne znaju što se događa i da se šef niti njima ne javlja. Nakon čekanja od nekoliko sati, uspjeli smo dobiti slastičarnicu u Ilici i info da imaju nekih problema. Uspjeli smo dobiti neke kolače (kupon za čak 3 kg) ali unutra je bilo nekih 6 vrsta (od kojih neke nisu na popisu) i niti blizu naručenog. Horak bi nam trebao nadoknaditi štetu"
ANDREJA KRALJ 10.01.2017.
"Draga Mirjana, zahvaljujemo na javljanju i povratnom komentaru. Zao nam je sto niste bili zadovoljni i sto ponuda nije ispunila Vasa ocekivanja. Ispriku slasticarnice mozete pogledati na njihovim Facebook stranicama te ih svakako kontaktirati radi kupona koje su pripremili u znak isprike, a s ciljem kako bi opravdali Vase povjerenje jer im je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu."
PonudaDana.hr 10.01.2017.
"Postovani, i nama i slasticarnici iznimno je zao sto je doslo do navedene situacije. Kada smo provjeravali nastalu situaciju, zaprimili smo informaciju da se jedna peć pokvarila, no da ce se organizirati da ce korisnici koji nisu dogovorenog dana preuzeli kolace, iste preuzeti sutradan. Sluzbeno objasnjenje i ispriku slasticarnice mozete pogledati na njihovim Facebook stranicama te ih svakako kontaktirati radi kupona koje su pripremili u znak isprike, a s ciljem kako bi opravdali Vase povjerenje jer im je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu."
PonudaDana.hr 10.01.2017.
"Kolaci ukusni, ali ocekivala sam nesto vise...ipak je to HORAK?!?"
MIRJANA SPORIŠ 09.01.2017.
"Katastrofa i totalna neorganiziranost - tek iz trećeg dolaska u slastičarnu u Ilici, uspjela sam dobiti uredno i na vrijeme naručene kolače (narudžba plaćena i potvrđena u ponedjeljak, trebala preuzeti u petak 23.12. oko podne, a uspjela ih dobiti tek u subotu, na Badnjak) - kolači su bili lošiji nego inače - nije bilo 16 vrsta, očito rađeni i pakirani u žurbi.... Precijenili su svoje kapacitete i nisu uspjeli ispuniti sve naruđžbe, ali je to onda trebalo javiti na mail ili mob!"
Višnja Dujmić 09.01.2017.
"Draga Visnja, i nama i slasticarnici iznimno je zao sto je doslo do navedene situacije. Kada smo provjeravali nastalu situaciju, zaprimili smo informaciju da se jedna pec pokvarila, no da ce se organizirati da ce korisnici koji nisu dogovorenog dana preuzeli kolace, iste preuzeti sutradan. Sluzbeno objasnjenje i ispriku slasticarnice mozete pogledati na njihovim Facebook stranicama te ih svakako kontaktirati radi kupona koje su pripremili u znak isprike, a s ciljem kako bi opravdali Vase povjerenje jer im je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu."
PonudaDana.hr 09.01.2017.
"Draga Ljiljana, zahvaljujemo na javljanju i povratnom komentaru. Zao nam je sto niste bili zadovoljni i sto ponuda nije ispunila Vasa ocekivanja. Ispriku slasticarnice mozete pogledati na njihovim Facebook stranicama te ih svakako kontaktirati radi kupona koje su pripremili u znak isprike, a s ciljem kako bi opravdali Vase povjerenje jer im je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu."
PonudaDana.hr 09.01.2017.
"Živa katastrofa-ni izgledom ni okusom nisu zadovoljili"
Ljiljana Pocrnić 09.01.2017.
"Draga Ljubice, i nama i slasticarnici iznimno je zao sto je doslo do navedene situacije. Kada smo provjeravali nastalu situaciju, zaprimili smo informaciju da se jedna pec pokvarila, no da ce se organizirati da ce korisnici koji nisu dogovorenog dana preuzeli kolace, iste preuzeti sutradan. Sluzbeno objasnjenje i ispriku slasticarnice mozete pogledati na njihovim Facebook stranicama te ih svakako kontaktirati radi kupona koje su pripremili u znak isprike, a s ciljem kako bi opravdali Vase povjerenje jer im je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu."
PonudaDana.hr 09.01.2017.
"Draga Monika, i nama i slasticarnici iznimno je zao sto je doslo do navedene situacije. Kada smo provjeravali nastalu situaciju, zaprimili smo informaciju da se jedna pec pokvarila, no da ce se organizirati da ce korisnici koji nisu dogovorenog dana preuzeli kolace, iste preuzeti sutradan. Sluzbeno objasnjenje i ispriku slasticarnice mozete pogledati na njihovim Facebook stranicama te ih svakako kontaktirati radi kupona koje su pripremili u znak isprike, a s ciljem kako bi opravdali Vase povjerenje jer im je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu."
PonudaDana.hr 09.01.2017.
"Draga Nikolina, i nama i slasticarnici iznimno je zao sto je doslo do navedene situacije. Kada smo provjeravali nastalu situaciju, zaprimili smo informaciju da se jedna pec pokvarila, no da ce se organizirati da ce korisnici koji nisu dogovorenog dana preuzeli kolace, iste preuzeti sutradan. Sluzbeno objasnjenje i ispriku slasticarnice mozete pogledati na njihovim Facebook stranicama te ih svakako kontaktirati radi kupona koje su pripremili u znak isprike, a s ciljem kako bi opravdali Vase povjerenje jer im je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu."
PonudaDana.hr 09.01.2017.
"Draga Smiljana, zahvaljujemo na javljanju i povratnom komentaru. Zao nam je sto niste bili zadovoljni i sto ponuda nije ispunila Vasa ocekivanja. Ispriku slasticarnice mozete pogledati na njihovim Facebook stranicama te ih svakako kontaktirati radi kupona koje su pripremili u znak isprike, a s ciljem kako bi opravdali Vase povjerenje jer im je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu."
PonudaDana.hr 09.01.2017.
"Draga Snježana, i nama i slasticarnici iznimno je zao sto je doslo do navedene situacije. Kada smo provjeravali nastalu situaciju, zaprimili smo informaciju da se jedna peć pokvarila, no da ce se organizirati da ce korisnici koji nisu dogovorenog dana preuzeli kolace, iste preuzeti sutradan. Sluzbeno objasnjenje i ispriku slasticarnice mozete pogledati na njihovim Facebook stranicama te ih svakako kontaktirati radi kupona koje su pripremili u znak isprike, a s ciljem kako bi opravdali Vase povjerenje jer im je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu."
PonudaDana.hr 09.01.2017.
"Odlična ponuda! Jako ukusni kolači. Sve pohvale!!!"
Mato Varivoda 09.01.2017.
"Torta je bila fantasticna "
NIKOLINA SRAGA 08.01.2017.
"Nažalost kao i mnogi drugi nismo uspjeli dobiti kolače na vrijeme, nego sa zakašnjenjem te sam se drugačije snašla za Božić. Nisam sigurna da je bilo obećanih 16 vrsta kolača... Oni kolači koje smo dobili bili su ukusni, a osoblje u slastičarnici bilo je ljubazno unatoč nevoljama sa dostavom kolača."
Ljubica Duspara 08.01.2017.
"Bilo je fino, ali na slici je izgledalo puno ljepše."
Boran Kolevski 08.01.2017.
"Odlične kolače !"
Božidar Božić 08.01.2017.
"kolači su super, već par godina za Blagdane kupujem njihove proizvode. Za svaku pohvalu."
Daira Buterin 08.01.2017.
"Loša organizacija, na Badnjak su deseci kupaca ostali bez kolača i zamoljeni da se jave nakon Božića. Ostali su dobili nešto što nisu kupili, umjesto 16 vrsta kolača dobili su 7 ... uz izgovor da jednostavno nisu stigli."
Monika Bižić 08.01.2017.
"Torta je bila lijepa i ukusna,ali sve ostalo KOMA! Torta i kolači nisu bili u slastičarni u dogovoreno vrijeme i poslali su nas na drugu lokaciju! Torta nije bila gotova i čekala sam pola sata dok su je završavali! Kolači su bili grozni,neukusni i glomazni! Nije bilo 16 vrsta nego 12,a toliko su bili veliki da sam čak i breskvice na tri djela rezala! Kad sam slastičaru rekla da to nije ono što sam naručila i platila on je to potvrdio!"
Nikolina Đukić 08.01.2017.
"za jednu slasticarnicu poprilicno losi kolaci..."
Smiljana Jerkovic 08.01.2017.
"10 dana ranije najavljeno za koji dan zelim kolace,dolazim u Ilicu i ceka me visesatno cekanje kao i mnoge druge.Napokon dobivam kolace koji nisu kao oni u ponudi,puno suhih kolaca.Preplaceno lose.Nikad vise."
Snježana Vrbanec 08.01.2017.
"Sve ok "
Mira Scapec 08.01.2017.
"Iako je bilo malo stajanja (40 min) vani,zbog velike guzve i nedostatka kolaca,mi smo svoju torticu dobili i bili prezadovoljni ;). Preslatko ukrasena,vrlo ukusna"
anamarija buhin 08.01.2017.
"Torta je bila premala, a sto se tiče okusa..jestiva..nista vise od toga.."
Lidija Barić 08.01.2017.
"Lijepi kolacici"
Dubravka Željeznjak 05.01.2017.
"Nije po sastavu kako piše u ponudi. Čekanje pred trgovinom jako dugo da bi na kraju ostala bez kolača i morala sam doći drugi dan. Organizacija jako loša. Obrazloženje da je peću kvaru ne drži vodu jer je isto tako bilo prošle godine pa sam mislila da će ovaj put biti bolje."
ksenija zurl 04.01.2017.
"Draga Ksenija, i nama i slasticarnici iznimno je zao sto je doslo do navedene situacije. Kada smo provjeravali nastalu situaciju, zaprimili smo informaciju da se jedna pec pokvarila, no da ce se organizirati da ce korisnici koji nisu dogovorenog dana preuzeli kolace, iste preuzeti sutradan. Sluzbeno objasnjenje i ispriku slasticarnice mozete pogledati na njihovim Facebook stranicama te ih svakako kontaktirati radi kupona koje su pripremili u znak isprike, a s ciljem kako bi opravdali Vase povjerenje jer im je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu."
PonudaDana.hr 04.01.2017.
"Također sam iz grupe koji su naručili kolače za 23.12. Od podneva sam obilazila slastičarnu i na kraju nakon dva sata čekanja ugrabila 2kg kolača u 17h. Mogu razumijeti da se pokvarila peć ali ne mogu razumijeti da u današnje doba novih tehnologija nismo mogli biti obaviješteni od strane ponude dana mailom da je došlo do zastoja u isporuci kolača. Žao mi je bilo zaposlenice u Ilici te se nadam da su je adekvatno nagradili za njezino psihičko stanje u kojem se našla."
Hany Pešo 03.01.2017.
"Postovani, i nama i slasticarnici iznimno je zao sto je doslo do navedene situacije. Kada smo provjeravali nastalu situaciju, zaprimili smo informaciju da se jedna peć pokvarila, no da ce se organizirati da ce korisnici koji nisu dogovorenog dana preuzeli kolace, iste preuzeti sutradan. Sluzbeno objasnjenje i ispriku slasticarnice mozete pogledati na njihovim Facebook stranicama te ih svakako kontaktirati radi kupona koje su pripremili u znak isprike, a s ciljem kako bi opravdali Vase povjerenje jer im je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu."
PonudaDana.hr 03.01.2017.
"kolači su odlični, kao u uvijek kod Horaka."
Jadranka Puljko 29.12.2016.
"Poštovana, prije svega isprike na nastaloj situaciji. Cim smo dobili informaciju o kasnjenju nekih narudzbi, provjerili smo sa slasticarnicom i zaprimili informaciju da je jedna od tri peci u kvaru, no da ce isporuciti narucene kolace. Ljubazno Vas molimo povratnu informaciju jeste li u medjuvremenu uspjeli kontaktirati slasticarnicu i dogovoriti preuzimanje."
PonudaDana.hr 27.12.2016.
"prilično neorganizirano, kolačiće se čekalo po sat vremena jer ih nije bilo!!!!"
dorotea kozarić 26.12.2016.
"Prvo i osnovno kolači nemaju deklaraciju o sastojcima i roku trajanja. Neki kolači imaju okus kao da je u izradi zaboravljeno dodati šećera. Enormna gužva kod preuzimanja, dolazili smo tri puta po kolače jer ih nije bilo."
Sasa Gracin 25.12.2016.
"Super ponuda pred blagdane.Bravo !"
Jasna Boskovic 19.12.2016.
"prezadovoljna, jer za ovakvu cijenu dobiti tako fine kolače, odlično. A i inače relativno često nešto kupim ili pojedem u Vašoj slastičarnici, a kolači su preukusni. Bravo za Vas i ovu Vašu akciju,"
Kristina Janjić 05.12.2016.
"Torta je malena u odnosu na moju ovisnost o čokoladi :)), ali fina, sasvim ok"
Goran Vujasin 01.12.2016.
"Kolači su bili jako dobri, proslava rođendana je bila uspješna :))"
Goran Vujasin 30.11.2016.
"Izvrsni kolači. Nestali su u trenu :-)"
Damjan Radičević 28.11.2016.
"Odlični kolači!"
Mario Topić 25.11.2016.
"ODLIČNE TORTE, ODLIČNI KOLAČI !!!"
Renata Galinec 25.11.2016.
"Draga Tatjana, zahvaljujemo Vam na javljanju i povratnom komentaru. Sigurni smo da je kvaliteta kolačića iz slastičarnice Horak neupitna, posebno zato što znamo da prednost uvijek daju domaćim proizvođačima, izbjegavaju umjetne boje, dok aditive i konzervanse ne upotrebljavaju ni u jednom svom proizvodu. No složit ćemo se s Vama da je domaće domaće i da je najfiniji miris tek ispečenih kolačića u vlastitom domu. :)"
PonudaDana.hr 22.11.2016.
"isporuka na vrijeme, kvaliteta?!... ipak su bolji domaći :-)"
tatjana sokler 21.11.2016.
"Kolači su OK, ukusni i profi napravljeni, no ne vjerujem da bih platio punu cijenu. Iz Horak-a su bili uslužni kada samo ih zvali, no u Westgate-u smo čekali barem 15 minuta dok se prodavačica pojavila na prodajnom mjestu (nije bilo nikoga!)"
Jure Jure 18.11.2016.
"I Z V R S N O ! ! !"
Diana Filipin 18.11.2016.
"Isporuka na vrijeme, ljubazni djelatnici. Suhi kolači -osrednje, ostali kolači dobri."
tatjana sokler 08.11.2016.
"I kolači i keksi su bili jako dobri, ali to je tako uvijek sa svim slasticama kod Horaka. Sve se brzo pojelo"
Vesna Sedak-Benčić 08.11.2016.
"Odlični kolači!"
Mario Topić 08.11.2016.
"Fino!"
Ivica Čagalj 08.11.2016.
"+"
Katarina Capan 06.11.2016.
"Torta je bila ukusna, ali ne i senzacionalna kako kažu legende o njihovim kolačima. Uz to je i najmanja koju sam u životu vidjela. Na prvi pogled sam pomislila "da nisam greškom dobila muffin". Nije ukrašena ni približno kao na slici, i od kikirikija sam dobila samo dva na vrhu (doslovno)."
Marijana Kurtović 06.11.2016.
"Keksi su ljepši nego sam očekivala, a ukusni kao i sve do sada kod Horaka!"
Ljerka Hrzenjak-Sego 05.11.2016.
"Super keksi,svježi, kao i svi ostali kolači!"
Ruzica DESPOT 04.11.2016.
"Poštovani, sve pohvale, kolači su svi stvarno izvrsni, evo možda samo da kažem da meni osobno se ne dopada da su keksići svi istog oblika.Lijep pozdrav"
štefica kos 02.11.2016.
"torta je bila super. Kremasta sočna LP Lea"
lea kapitan 01.11.2016.
"Sve prema dogovoru, keksići su fini !"
V. Ramljak 31.10.2016.
"keksi su nestali na brzinu to sve govori pozdrav"
Robert Claudius 30.10.2016.
"Iskoristila obe ponude,koje sam kupila. Čajno pecivo super!!!Što se mene tice uspjeli ste. To ste dokazali i sve ove godine. Nadam se da će opet biti,ovakva,ponuda."
Branka Krajcar 30.10.2016.
"Lijepa, ukusna, ali možda ipak malo premalena za te novce"
Sanjica Uroić 29.10.2016.
"E,da je samo malo veća!!!"
Rea Miklečić F 29.10.2016.
"Kolačići su super ukusni i sveži.Hvala"
ŽANA RADOŠ 26.10.2016.
"Svježi i odlični kolači. Pohvale."
obitelj Ramljak 23.10.2016.
"Ukusna i svježa torta."
Mario Topić 18.10.2016.
"Vrlo ukusni kolaci i torte"
IVA PAVIČIĆ 17.10.2016.
"Kolači su ukusni, ali su bili topli i otopljeni, preuzeti u West gate-u u točno dogovoreno vrijeme. Vjerovatno uopće nisu bili u hladnjaku. Isto tako nije bilo 9 vrsta nego samo 6 s tim da je bilo 24 identična kolaca, isto voće, ista krema. Ukoliko nisu imali voća mogli su to napomenuti prilikom narudžbe. Nisam zadovoljna"
Diana Pavlić 14.10.2016.
"Kolači su bili dobri ali su prevladavale košarice sa kremom, nije ravnomjerno raspoređena vrsta kolača"
Željana Malić 13.10.2016.
"Standardna kvaliteta slastica, vrlo susretljivi kod narudzbe. Moje pohvale."
Ljerka Hrzenjak-Sego 11.10.2016.
"Kolači su bili super, hvala.."
Borna Vulelija 11.10.2016.
Vrh stranice