Hotel picok d.o.o.

Hotel Picok****

Trg sv. Jurja 9, Đurđevac, Hrvatska

Telefon: 048 672 200
Ocjena naših korisnika:
Vrlo dobro!
4,24 od 5
Ukupno glasova: 34
Vrlo dobro!
4,24 od 5
Ukupno glasova: 34
5 zvjezdica: 16
4 zvjezdice: 13
3 zvjezdice: 3
2 zvjezdice: 1
1 zvjezdica: 1
"Zadovoljan sam uslugom u hotelu Picok. Ocijenio sam je s 4 zvjezdice jer nisam dobio ono što je bilo navedeno u ponudi (svečani božićni doručak, blagdanski kolačići i topli napitak dobrodošlice). Također u wellnessu nisu uvijek radile sve saune, a oba whirpoola nisu bila u funkciji. Soba je bila uredna, a osoblje više nego ljubazno."
Darko Bošnjak 30.12.2018.
"Poštovani, sukladno prepisci putem maila, zahvaljujemo na dodatnim informacijama. Kontaktirali smo hotel i prije svega prenosimo iskrene isprike ne nastaloj situaciji. Naime, blagdanski kolačići i čaj su se posluživali u a la carte restoranu, "Đurđevačka iža", a djelatnicima recepcije vjerojatno je promaklo reći Vam tu informaciju. S jacuzzijem u sklopu bazena su imali tehničkih problema s kloriranjem vode pa nisu htjeli riskirati zbog sigurnosti gostiju. Ovim putem zahvaljuju na pohvalama za urednost i ljubaznost osoblja te su nas zamolili da Vam prenesemo da će Vam, ako ih nekad odlučite ponovno posjetiti, vrlo rado zauzvrat osigurati neku gratis uslugu u znak isprike. :)"
PonudaDana.hr 02.01.2019.
"Ugodan ambijent, ljubazno osoblje, jedino je temperatura bazena bila manja od 29 stupnjeva (koliko je trebalo biti)."
Denis Ivković 04.09.2018.
"ništa posebno tek toliko da se čovjek makne od doma. Od ponuđene romantike jedva R. Hotel ne zaslužuje 4 zvjezdice, nagrizao ga zub vremena i potrebna mu je renovacija i uređenje. Bazenčić također vapi za obnovom kao i tuševi. Sve pohvale ljubaznom i profesionalnom osoblju u restoranu! Vrlo dobra hrana. Sve u svemu nije me dojmilo da ponovim."
Mato 24.03.2018.
"Dragi Mato, hvala Vam na javljanju i povratnom komentaru, šaljemo Vaše dojmove i hotelu kako bi na temelju njih mogli unaprijediti svoju uslugu. :)"
PonudaDana.hr 26.03.2018.
"Nismo pretjerano zadovoljni, jer u hotelu nema grijanja, odnosno grijanje još nije upaljeno. Voda u bazenu je hladna. Prodaju romantični wellnes vikend, a onda na bazenu imaju organizirane proslave dječijih rođendana. Sve u svemu prilično loše."
Renata 17.10.2017.
"Veoma lijep hotel smjesten u ugodnom I mirnom dijelu Djurdjevca blizu parka I utvrde. ljubazno osoblje, profesionalan pristup gostu. Hotel I okolica lijepo odrzavani, uredni, cisti. Posebno ugodan ambijent pivnice s dobrim lokalnim specijalitetima. sve pohvale!"
Nevenka 27.10.2015.
"Uživali smo u nsšoj ponudi, sve je bilo u redu!"
Natalija 15.07.2015.
"Lijep i ugodan ambijent. Uslužno i toplo osoblje. Zaslužuju svih pet zvjezdica! :)"
Dejan 22.12.2014.
"Osoblje je izrazito ljubazno i susretljivo. Usluga je upravo onakva kakva je opisana u ponudi. Jednostavno je koristiti sve usluge koje nudi hotel: hrana, piće i wellness (cjenici su transparentni, usluga je dostupna, jednostavnost plaćanja). Svakako ću ponovno koristiti njihove usluge."
Vjekoslav 06.01.2014.
"Upravo sam se vratila s vikenda u Picoku i bilo mi je prekrasno.Prvom prilikom vraćam se!"
Gđa. 21.11.2013.
Vrh stranice
Pričaj s nama :) Chat