I ja sam Maja

  • ✿ 28 godina
  • ✿ bik po horoskopu :)
Pridružite mi se u otkrivanju najboljih i najučinkovitijih metoda mršavljenja i oblikovanja tijela! Samo za vas testiram razne tretmane i dijelim svoje osobno iskustvo. Zdravi lifestyle ne mora biti dosadan ni mukotrpan. Proces se može olakšati, a rezultati ubrzati. Zašto „I ja sam Maja“? Kažu cure da sve imamo slične probleme i da se svaka barem dijelom u mojoj priči nađe pa eto, da ne mislite da se iza naziva krije ikakav narcis već samo jedna Maja, iskrena i željna promjene. Bit će mi drago ako me zapratite. :)
Tko sam ja? Netko tko se cijeli život borio s viškom kilograma, pa probaj ovu dijetu, probaj onu. Izgladnjuj se ili jedi sve što hoćeš, ali ne nakon 16 sati, pij jabučni ocat natašte, imaj cheat day, a ostale dane se pridržavaj. Onda cheat day postane cheat week pa na kraju imam cheat life i healthy day.

Pročitaj više

Shockwave tretmani

Prvi tretman koji sam odlučila isprobati bio je tzv. shockwave, a možda ste čuli i naziv "udarni val". Prije tretmana sam čitala da bi se obujam trebao smanjiti i do 3 cm. Zanimalo me hoću li ja imati takvo iskustvo i kakav će biti dojam nakon 3 tretmana (takav paket sam uzela). Prvi prvom dolasku u salon djelatnice su mi izmjerile obujam ruku, nogu, bedara, trbuha i stražnjice. Na kraju teksta navedeni su početni i završni rezultati mjerenja.

Pročitaj više

Vrh stranice