LIVE ACADEMY EDUCATION LIMITED

Live Online Academy

Irska

Telefon: 0035 31 5360 892
Ocjena naših korisnika:
Vrlo dobro!
3,99 od 5
Ukupno glasova: 137
Vrlo dobro!
3,99 od 5
Ukupno glasova: 137
5 zvjezdica: 82
4 zvjezdice: 18
3 zvjezdice: 10
2 zvjezdice: 8
1 zvjezdica: 19
"Zavrsila sam tecaj digitalnog marketinga, certifikat kako je u ponudi nisam dobila. Kontakt.sam Shaw academy,ali bez odgovora."
Natasa Vukovic Mikinac 18.01.2019.
"Draga Nataša, hvala na javljanju. Sukladno prepisci putem maila, iz akademije su nam maloprije javili da je certifikat poslan i da su Vam se danas javili mailom. Ljubazno molimo da provjerite mail, svakako obratite pažnju na neželjenu poštu i promocije. Za dodatna pitanja smo tu. :)"
PonudaDana.hr 18.01.2019.
"Sve pohvale, super ponuda"
Katarina Suton 14.01.2019.
"Ova ponuda placa samo modul 1 edukacije, a ima 4 modula do diplome. Ne preporucujem nikome jer je samo tracenje vremena i shaw academy - sajt koji nudi te ekudacije je samo prevara, šalju 100 mailova stalno o “putovanju u new york” i slicnim šemama. Predavanja su samo lose snimljena blebetanja nekog covjeka sa losim laznim irskim naglaskom."
Paulina Cetina 11.01.2019.
"Poštovana Paulina, hvala na javljanju. Ponuda uključuje 8 snimljenih predavanja od 60min, a akademija ima tzv. "advanced membership" u sklopu kojega nude opcije daljnjeg učenja koje, naravno, niste obvezni prihvatiti. Žao nam je što tečaj nije ispunio Vaša očekivanja, a ukoliko Vam šalju mailove za nešto što niste zainteresirani, svakako savjetujemo da im se javite i zatražite odjavu s liste primatelja. Za sva pitanja smo na raspolaganju."
PonudaDana.hr 11.01.2019.
"Pozdrav, Sviđa mi se ideja... studentica sam na kifu pa mi dobro dođe ovako dodatno znanje, dodatni certifikat.. Zanima me jel mogu preko ponude dana uplatiti i level 2 ili moram platiti preko shaw academy sranice? Hvala"
Antonia Jelić 07.01.2019.
"Draga Antonia, hvala na javljanju, drago nam je da Vam se svidjela ponuda. Preko nas je za kupovinu dostupno ovih 8 online predavanja koje ste završili, a ako želite nastaviti tečaj, potrebno je dogovoriti nastavak sa Shaw akademijom. :)"
PonudaDana.hr 08.01.2019.
"Odličan alat za nova znanja :-)"
Renata Salopek 28.12.2018.
"Korektna cijena za tečaj. Izvođač tečaja spama s prevelikim brojem emailova i SMSova, bez mogućnosti isključivanja istih."
Josip Peitl 27.12.2018.
"Pozdrav Josipe, hvala na javljanju, drago nam je da ste zadovoljni tecajem. Ako ste imali poteskoca s odjavom, mozemo im mi poslati mail s molbom, samo ljubazno molimo Vasu privolu da se slazete da im proslijedimo Vasu mail adresu."
PonudaDana.hr 27.12.2018.
"Odličan koncept i zanimljiv pristup."
Vanja Paleka 20.12.2018.
"Sviđa mi se vaša ponuda. Baš mi to treba."
Damir Miličević 13.11.2018.
"Ne mogu se prijaviti odnosno aktivirati tečaj..."
Antonia (Mateo Čulina) Jelić 01.11.2018.
"Draga Antonia, zao nam je sto imate poteskoca s aktivacijom tecaja. Ljubazno molimo da nam konkretnije opisete problem kod prijave ili posaljete screenshot kako bismo provjerili s akademijom. Takodjer ljubazno molimo privolu da im proslijedimo Vasu mail adresu kako bi mogli provjeriti u sustavu. "
Matea 02.11.2018.
"Prvo je nisam uspijela aktivirati, onda je bilo aktivirano a da nisam ni znala. Ne mozes se nikom obratiti za pomoc jer oni imaju to za svoje pohadatelje koji su valjda platili vise. U svakom slucaju vama su novci uplaceni, ja nisam pohadala tecaj. Bezveze"
Tea Jelincic 28.10.2018.
"Draga Tea, zao nam je ako ste imali poteskoca s koristenjem ponude. Buduci da nismo sigurni da smo dobro shvatili, ljubazno molimo pojasnjenje kako je tecaj bio aktiviran ako ga Vi niste aktivirali, a s akademijom niste uspjeli stupiti u kontakt. Takoder, ljubazno Vas molimo privolu da proslijedimo Vasu mail adresu akademiji kako bismo s njima provjerili situaciju vezano za aktivaciju Vaseg tecaja."
PonudaDana.hr 28.10.2018.
"Ne mogućnost prijave na tečaj. Krivi linkovi u mailu."
Ivana Grizelj 26.10.2018.
"Poštovana Ivana, žao nam je ako ste imali poteškoća s prijavom. Tečaj je potrebno aktivirati putem <a href="http://liveonlineacademy.com/redeem-voucher?utm_source=ponudadana&utm_medium=partners&courseId=" style="color:#88b737;">ovog </a> linka. Ako Vam prijava nije uspjela, ljubazno Vas molimo da nam opišete grešku i javite slažete li se da Vašu mail adresu proslijedimo akademiji kako bi Vam omogućili prijavu i korištenje ponude."
PonudaDana.hr 26.10.2018.
"Nažalost sa dostavljenim kodom nisam se uspio logirati, pa tako ni iskoristiti ponudu"
Marinko Hardi 26.10.2018.
"Pozdrav Marinko, žao nam je čuti da ste imali poteškoća s prijavom i što nam se niste javili po nastanku problema da uskočimo i riješimo. Ljubazno Vas molimo da nam konkretnije opišete problem s logiranjem i da nam javite slažete li se da Vašu mail adresu proslijedimo akademiji kako bi Vam omogućili pristup tečaju."
PonudaDana.hr 26.10.2018.
"Pozdrav, ja isto nisam zadovoljna i pitam se gdje mogu ostavit svoju ocijenu? Kupovinom u ovoj akademiji trebalo bi biti jasno kupcima da dobivaju mjesec dana kursa. Lekcije se mogu koristiti 2 puta tjedno, u dogovoreno vrijeme, i preslusavat ponovno samo nakon sto je lekcija odradena. Kurs traje 4 mjeseca a ova ponuda ukljucuje same prvi modul od 4 tjedna. Za zavrsiti treba platit akademiji. Lekcije se ne mogu slusat unaprijed. Cijeli kurs se ne moze zavrsit ubrzano. Ovo je samo kao free trial a ne cijeli tecaj. Sve u svemu uopce ne preporucujem ovu shawn academy. Ocjena 0 od 10"
Isidora Stajduhar 19.10.2018.
"Pozdrav Isidora, zao nam je cuti da niste zadovoljni ponudom. Sukladno napomenama, ponuda ukljucuje 8 snimljenih predavanja od 60min, a nakon aktivacije koda za koristenje tecaj je potrebno zavrsiti unutar 30 dana kako je navedeno i na linku sa cijenom gdje su dostupne i ostale informacije o tecaju. Kad prodete te materijale, mozete polagati online ispit i gratis stječete međunarodni CPD certifikat. Aki zelite dalje nastaviti koristiti neke dodatne usluge akademije, u tom je slucaju potrebna nadoplata, no kupovinom ove ponude ostvarujete pristup predavanjima i gratis certifikat. Za sva pitanja smo na raspolaganju."
PonudaDana.hr 21.10.2018.
"Pozdrav, Molim Vas da dodatno provjerite akademiju. Od samog početka imala sam problema s registracijom i logiranjem. Njihov support (tehnička podrška) ne odgovara na mail-ove. Materijali su u redu i dobije se osnovno znanje (iako sve materijale možete na internetu nać). Svaki dan šalju barem spam 10 e-maila , na mobitel su me zvali u 2 ujutro Certifikat sam jedva dobila jer mi nisu dali pristup ispitu, i tek nakon prijetnji su mi poslali pravi link. Preporučam da izbjegnete ovu akademiju, izgubit ćete živce. I kada završite tečaj nećete moći izbrisati profil, te će vas nastaviti zvat i slat e-mail-ove."
patricia zajec 18.10.2018.
"Draga Patricija, hvala Vam na javljanju. Zao nam je cuti da ste imali poteskoca s koristenjem ponude. Sukladno prepisci putem maila, vidimo da je situacija s registracijom i logiranjem bila uspjesno rijesena. Za certifikat nemamo evidentirano da ste nam se javljali, svakako bismo se potrudili sto efikasnije rijesiti i to da ste nas kontaktirali buduci da s akademijom imamo uspjesnu komunikaciju, no svakako cemo  dodatno provjeriti vezano za support i njihovu komunikaciju s korisnicima kako bi maksimalno unaprijedili uslugu. Ako se zelite odjaviti od primanja njihovih obavijesti, a niste uspjeli, ljubazno molimo da nam putem maila date privolu da im proslijedimo Vas mail s molbom za odjavu.   "
PonudaDana 18.10.2018.
"Dobar dan, Dakle ja sam se pokusao registrirati na linku koji sam dobio i stalno mi izbacuje "error 404" i ne mogu nista..pokusao sam vec 15ak puta i nista drugo mi ne izbacuje..ne znam dali je do koda ili cega vec ali molim vas da nesto poduzmete . Hvala unaprijed"
Kristina Sesar 14.10.2018.
"Pozdrav, sukladno telefonskom razgovoru, drago nam je da ste se uspješno prijavili na tečaj. Čekamo Vaše dojmove nakon korištenja. :)"
PonudaDana.hr 14.10.2018.
"odlično je"
gašper mandir 28.09.2018.
"Tecaj je samo na engleskom jeziku. Htjela sam njemacki ali nista id toga"
Andrea-Daniela Antičević 21.09.2018.
"Pozdrav Andrea, provjerili smo s akademijom vezano za aktivaciju tecaja na njemackom i dobili informaciju da navedeno vise nazalost nije moguce sukladno njihovoj odluci unutar akademije. Buduci da je u ponudi pisalo da je moguc izbor jezika, ponudili su dvije opcije - da mozete birati gratis tecaj po izboru na engleskom ili mjesec dana premium clanstva. Ako Vam odgovara neka od tih opcija, potrebno se javiti na prioritysupport@shawacademy.com kako bi Vas registrirali, odnosno aktivirali odabranu opciju. Naravno, ukoliko Vam ponudene opcije ne odgovaraju, mozete nam se do 28.9. javiti za zamjenu ili povrat sredstava."
PonudaDana.hr 22.09.2018.
Vrh stranice
Pričaj s nama :) Chat