LIVE ACADEMY EDUCATION LIMITED

Live Online Academy

Irska

Telefon: 0035 31 5360 892
Ocjena naših korisnika:
Vrlo dobro!
3,96 od 5
Ukupno glasova: 126
Vrlo dobro!
3,96 od 5
Ukupno glasova: 126
5 zvjezdica: 75
4 zvjezdice: 16
3 zvjezdice: 9
2 zvjezdice: 7
1 zvjezdica: 19
"Sviđa mi se vaša ponuda. Baš mi to treba."
Damir Miličević 13.11.2018.
"Ne mogu se prijaviti odnosno aktivirati tečaj..."
Antonia (Mateo Čulina) Jelić 01.11.2018.
"Draga Antonia, zao nam je sto imate poteskoca s aktivacijom tecaja. Ljubazno molimo da nam konkretnije opisete problem kod prijave ili posaljete screenshot kako bismo provjerili s akademijom. Takodjer ljubazno molimo privolu da im proslijedimo Vasu mail adresu kako bi mogli provjeriti u sustavu. "
Matea 02.11.2018.
"Prvo je nisam uspijela aktivirati, onda je bilo aktivirano a da nisam ni znala. Ne mozes se nikom obratiti za pomoc jer oni imaju to za svoje pohadatelje koji su valjda platili vise. U svakom slucaju vama su novci uplaceni, ja nisam pohadala tecaj. Bezveze"
Tea Jelincic 28.10.2018.
"Draga Tea, zao nam je ako ste imali poteskoca s koristenjem ponude. Buduci da nismo sigurni da smo dobro shvatili, ljubazno molimo pojasnjenje kako je tecaj bio aktiviran ako ga Vi niste aktivirali, a s akademijom niste uspjeli stupiti u kontakt. Takoder, ljubazno Vas molimo privolu da proslijedimo Vasu mail adresu akademiji kako bismo s njima provjerili situaciju vezano za aktivaciju Vaseg tecaja."
PonudaDana.hr 28.10.2018.
"Ne mogućnost prijave na tečaj. Krivi linkovi u mailu."
Ivana Grizelj 26.10.2018.
"Poštovana Ivana, žao nam je ako ste imali poteškoća s prijavom. Tečaj je potrebno aktivirati putem <a href="http://liveonlineacademy.com/redeem-voucher?utm_source=ponudadana&utm_medium=partners&courseId=" style="color:#88b737;">ovog </a> linka. Ako Vam prijava nije uspjela, ljubazno Vas molimo da nam opišete grešku i javite slažete li se da Vašu mail adresu proslijedimo akademiji kako bi Vam omogućili prijavu i korištenje ponude."
PonudaDana.hr 26.10.2018.
"Nažalost sa dostavljenim kodom nisam se uspio logirati, pa tako ni iskoristiti ponudu"
Marinko Hardi 26.10.2018.
"Pozdrav Marinko, žao nam je čuti da ste imali poteškoća s prijavom i što nam se niste javili po nastanku problema da uskočimo i riješimo. Ljubazno Vas molimo da nam konkretnije opišete problem s logiranjem i da nam javite slažete li se da Vašu mail adresu proslijedimo akademiji kako bi Vam omogućili pristup tečaju."
PonudaDana.hr 26.10.2018.
"Pozdrav, ja isto nisam zadovoljna i pitam se gdje mogu ostavit svoju ocijenu? Kupovinom u ovoj akademiji trebalo bi biti jasno kupcima da dobivaju mjesec dana kursa. Lekcije se mogu koristiti 2 puta tjedno, u dogovoreno vrijeme, i preslusavat ponovno samo nakon sto je lekcija odradena. Kurs traje 4 mjeseca a ova ponuda ukljucuje same prvi modul od 4 tjedna. Za zavrsiti treba platit akademiji. Lekcije se ne mogu slusat unaprijed. Cijeli kurs se ne moze zavrsit ubrzano. Ovo je samo kao free trial a ne cijeli tecaj. Sve u svemu uopce ne preporucujem ovu shawn academy. Ocjena 0 od 10"
Isidora Stajduhar 19.10.2018.
"Pozdrav Isidora, zao nam je cuti da niste zadovoljni ponudom. Sukladno napomenama, ponuda ukljucuje 8 snimljenih predavanja od 60min, a nakon aktivacije koda za koristenje tecaj je potrebno zavrsiti unutar 30 dana kako je navedeno i na linku sa cijenom gdje su dostupne i ostale informacije o tecaju. Kad prodete te materijale, mozete polagati online ispit i gratis stječete međunarodni CPD certifikat. Aki zelite dalje nastaviti koristiti neke dodatne usluge akademije, u tom je slucaju potrebna nadoplata, no kupovinom ove ponude ostvarujete pristup predavanjima i gratis certifikat. Za sva pitanja smo na raspolaganju."
PonudaDana.hr 21.10.2018.
"Pozdrav, Molim Vas da dodatno provjerite akademiju. Od samog početka imala sam problema s registracijom i logiranjem. Njihov support (tehnička podrška) ne odgovara na mail-ove. Materijali su u redu i dobije se osnovno znanje (iako sve materijale možete na internetu nać). Svaki dan šalju barem spam 10 e-maila , na mobitel su me zvali u 2 ujutro Certifikat sam jedva dobila jer mi nisu dali pristup ispitu, i tek nakon prijetnji su mi poslali pravi link. Preporučam da izbjegnete ovu akademiju, izgubit ćete živce. I kada završite tečaj nećete moći izbrisati profil, te će vas nastaviti zvat i slat e-mail-ove."
patricia zajec 18.10.2018.
"Draga Patricija, hvala Vam na javljanju. Zao nam je cuti da ste imali poteskoca s koristenjem ponude. Sukladno prepisci putem maila, vidimo da je situacija s registracijom i logiranjem bila uspjesno rijesena. Za certifikat nemamo evidentirano da ste nam se javljali, svakako bismo se potrudili sto efikasnije rijesiti i to da ste nas kontaktirali buduci da s akademijom imamo uspjesnu komunikaciju, no svakako cemo  dodatno provjeriti vezano za support i njihovu komunikaciju s korisnicima kako bi maksimalno unaprijedili uslugu. Ako se zelite odjaviti od primanja njihovih obavijesti, a niste uspjeli, ljubazno molimo da nam putem maila date privolu da im proslijedimo Vas mail s molbom za odjavu.   "
PonudaDana 18.10.2018.
"Dobar dan, Dakle ja sam se pokusao registrirati na linku koji sam dobio i stalno mi izbacuje "error 404" i ne mogu nista..pokusao sam vec 15ak puta i nista drugo mi ne izbacuje..ne znam dali je do koda ili cega vec ali molim vas da nesto poduzmete . Hvala unaprijed"
Kristina Sesar 14.10.2018.
"Pozdrav, sukladno telefonskom razgovoru, drago nam je da ste se uspješno prijavili na tečaj. Čekamo Vaše dojmove nakon korištenja. :)"
PonudaDana.hr 14.10.2018.
"odlično je"
gašper mandir 28.09.2018.
"Tecaj je samo na engleskom jeziku. Htjela sam njemacki ali nista id toga"
Andrea-Daniela Antičević 21.09.2018.
"Pozdrav Andrea, provjerili smo s akademijom vezano za aktivaciju tecaja na njemackom i dobili informaciju da navedeno vise nazalost nije moguce sukladno njihovoj odluci unutar akademije. Buduci da je u ponudi pisalo da je moguc izbor jezika, ponudili su dvije opcije - da mozete birati gratis tecaj po izboru na engleskom ili mjesec dana premium clanstva. Ako Vam odgovara neka od tih opcija, potrebno se javiti na prioritysupport@shawacademy.com kako bi Vas registrirali, odnosno aktivirali odabranu opciju. Naravno, ukoliko Vam ponudene opcije ne odgovaraju, mozete nam se do 28.9. javiti za zamjenu ili povrat sredstava."
PonudaDana.hr 22.09.2018.
"Ponudu sam kupila i nikada je nisam dobila, na lijep nacin varate ljude. Nikada vise i ne saljite mi vise ta sranja"
Snježana Jančić 26.08.2018.
"Poštovana Snježana, sukladno prepisci putem maila, potvrda Vam je poslana 24.5. nakon uplate te smo Vam sada poslali još jednom. Uz kod koji je na potvrdi putem <a href="http://liveonlineacademy.com/redeem-voucher?utm_source=en_GB&utm_medium=partners&courseId=" style="color:#88b737;">ovog</a> linka potrebno je aktivirati tečaj. Ako još kako možemo pomoći, javite, tu smo."
PonudaDana.hr 27.08.2018.
"Bačen novac! 100x sam ispunila registraciju i upisala dobiveni kod ali me stalno vraćalo da nešto ne valja i da upišem ponovo, što znači da je ovo prevara. Npr. upišem svoj mail a tamo mi javi da nije točan!!!! I tako do besvijesti. Naravno da nisam uspjela iskoristiti plaćenu uslugu budući mi pružatelj usluge nije dao da se registriram na stranicu i pristupim navedenim materijalima! Nisam kompjuterska neznalica btw"
Nensi Ban 26.08.2018.
"Poštovana Nensi, sukladno prepisci putem maila, iz akademije su nam javili da su Vam aktivirali tečaj na Vašem accountu. Ljubazno Vas molimo da se prijavite i javite ako je još nešto potrebno s naše strane, a svakako bismo Vas ovim putem zamolili da nam se ubuduće javite odmah po nastanku poteškoće kako bismo što prije reagirali i omogućili Vam korištenje. :)"
PonudaDana.hr 27.08.2018.
"Nakon preslušanih svih modula, treba uplatiti za dalje iako u ponudi stoji da se dobiva diploma nakon slušanja svih modula a na kraju nije tako."
Davorka Loborec 06.08.2018.
"Draga Davorka, nakon 8 odslušanih lekcija pristup ispitu Vam je besplatan kako i piše u ponudi. Ukoliko Vam je sustav nudio opciju plaćanja, trebali biste kontaktirati online podršku na mail adresu: support@liveonlineacademy.com kako bi uklonili nastali problem. Još uvijek ih stignete kontaktirati, a u upitu je potrebno navesti Vašu mail adresu, kod potvrde te napomenu da ste potvrdu kupili Preko Ponude dana. Obzirom da je upit potrebno poslati na engleskom jeziku, javite nama da mi pošaljemo za Vas ukoliko Vam je to nezgodno."
PonudaDana.hr 08.08.2018.
"Jako koristan tečaj, prikladan i početnicima u excelu. Bilo je poteškoća s pristupom na završi ispit, ali djelatnici Ponude Dana su sve riješili izuzetno brzo."
Željka Draušnik 06.08.2018.
"Uopće se nije moglo prijaviti na stranicu..."
Mate Marić 28.07.2018.
"Dragi Mate, hvala na javljanju. Nakon što smo provjerili s partnerom, poteškoća je riješena i vjerujemo da ćete uspješno iskoristiti ponudu :)"
PonudaDana.hr 28.07.2018.
"Odličan omjer cijene i kvalitete za tečaj blogginga i content marketinga. Predavač je vrlo zanimljiv, jasan i uspio je dobro prenijeti osnove te široke teme."
Ružica Stanić 23.07.2018.
"Dobar dan, sami znate kako sam prošla, pisalo - na više jezika.... kad ono samo english, thank you very much, but I want it in german ... better luck next time Kind regards"
Snježana Despetović 26.06.2018.
"Draga Snježana, znamo, znamo; još jednom isprike na pogrešno navedenim informacijama u ponudi. Nakon Vašeg javljanja maknuli smo ponudu i ponovili ju tek s usklađenim informacijama o jezicima na kojima je tečaj dostupan. Žao nam je što niste odabrali ponuđenu opciju povrata sredstava, a nadamo se kako ova situacija neće utjecati na Vaše buduće kupovine preko našeg portala i da ćete ostati naša korisnica. Ako ćete bilo što trebati, javite se, tu smo."
PonudaDana.hr 27.06.2018.
"Ponuda je savrsena naucila sam puno interakcija super, hvala"
Jasna Denac Ferek 04.06.2018.
"Poštovani, Link za aktivaciju ne vrijedi. U dva navrata sam uputio e-mail na adresu support@liveonlineacademy.com ali nikada nisam dobio nikakav odgovor. S poštovanjem, Čedomir"
Čedomir 16.04.2018.
"Poštovani, link za aktivaciju dostupan je <a href="http://liveonlineacademy.com/en_GB/redeem-voucher" style="color:#88b737;">ovdje</a>. Ako preko njega ne uspijete aktivirati tečaj, ljubazno Vas molimo da nam javite povratno kako bismo mi kontaktirali akademiju za Vas i kako biste se uspješno prijavili."
PonudaDana.hr 16.04.2018.
"Poštovani, kako vas nije sramota objaviti oglas da se prodaje edukacija koja košta preko 2000 kn na popustu od 99% i uzimati 38 kn za link na edukaciju koja je u biti potpuno besplatna i daje samo najosnovnije podatke o predmetu tečaja, a sve ostalo naprednije treba dodatno plaćati. ovo je kazneno djelo prijevare samo da znate."
zvonimir 11.04.2018.
"Postovani Zvonimire, sukladno prepisci putem maila, hvala Vam na javljanju i poslanim linkovima za usporedbu modula tecaja. Na linku iz napomena ponude vidljiva je redovna cijena tecaja, odnosno 8 lekcija koje su ukljucene u ponudu, no sukladno linkovima koje ste nam poslali cemo reagirati i provjeriti s partnerom. Prema dogovoru putem maila, izvrsit cemo povrat sredstava uplacenih preko portala sto ce Vam biti vidljivo na racunu kroz 2 do 3 radna dana. Za sva pitanja smo na raspolaganju."
PonudaDana.hr 13.04.2018.
"Nemaju titlove na hrvatskom jeziku."
Dalibor 07.04.2018.
"Pozdrav Dalibore, točno, sukladno napomenama ponude, tečaj je na engleskom jeziku. :)"
PonudaDana.hr 11.04.2018.
"Iskreno - nikako. Gospodin Marcus je neugodan, ne odgovara na poruke, a veza mu je čista katastrofa. Platila sam mu 2 tečaja po 38 kuna, a on ne odgovara na moja pitanja. Nikada više."
Aleksandra 27.03.2018.
"Draga Aleksandra, sukladno telefonskom razgovoru i prepisci putem maila, provjerili smo s akademijom. Budući da ponuda uključuje 8 snimljenih predavanja, sva predavanja su dostupna na Vašem accountu te smo Vam poslali print screen koji su nam proslijedili iz akademije da Vam bude lakše pronaći ih. Za dodatna pitanja smo na raspolaganju."
PonudaDana.hr 27.03.2018.
"Entuzijasticni predavac, zanimljivo gradivo, odlicna ponuda."
Lea 26.03.2018.
"Nakon odslušanog tečaja i riješenog testa nisam dobila certifikat a tečaj mi je uklonjen s profila prije isteka 30 dana. Pokušala sam kontaktirati Shaw academy e-mailom nekoliko puta međutim nikad nisam dobila od njih odgovor."
Blaženka 24.03.2018.
"Draga Blaženka, sukladno telefonskom razgovoru dobili smo informaciju iz akademije da ste završili ispit za ponudu digitalnog marketinga, odnosno da za ovu ponudu još niste pristupili ispitu te smo Vam poslali na mail link za pristup. Nakon završenog ispita, certifikat se šalje na Vaš mail. Ako još kako možemo pomoći, javite. :)"
PonudaDana.hr 26.03.2018.
"Nisam je uspjela iskoristiti. Mogu li je iskoristiti naknadno, tj u ovom terminu?"
Ines 23.03.2018.
"Pozdrav Ines, kod je bilo potrebno aktivirati do 23.2. Budući da je rok prošao, savjetujemo da se javite akademiji na support@liveonlineacademy.com kako biste provjerili s njima mogu li Vam omogućiti naknadnu aktivaciju tečaja. :)"
PonudaDana.hr 23.03.2018.
"odlične ponude hvala"
Gabrijela 23.03.2018.
"Predavanja u redu. Malo oduzena bez razloga (jel me cujete, uvod i slicno). Ali vrlo lose napravljeno s ispitima. I naravno certifikata nema."
Ana 23.03.2018.
"Pozdrav Ana, hvala na javljanju. Certifikat stječete nakon što prođete sve materijale i položite online ispit. Ljubazno molimo povratnu informaciju jeste li pristupili ispitu kako bismo, ukoliko niste, zamolili akademiju da Vam pošalju link za pristup."
PonudaDana.hr 23.03.2018.
"Zapravo i ne kuzim u cemu je caka jer certifikat nisam dobila kako pise u cijeni,a oni mi stalno salju na mail da im platim neke stvari ako zelim."
Tea 23.03.2018.
"Draga Tea, nema cake, možete platiti za nastavak modula, no naravno niste obvezni. Certifikat je uključen u cijenu ponude i stječete ga nakon što prođete sve materijale i položite online ispit. Sukladno prepisci putem maila, poslali smo Vam link za pristup. Nakon položenog ispita, certifikat se šalje na Vaš mail. Ako još kako možemo pomoći, javite. :)""
PonudaDana.hr 23.03.2018.
"Uci se preko snimljenih videa koji su na engleskom. I videi su stari, sa starih predavanja, snimani u 2016.g. Na videu se cuje samo glas predavača, međutim on u toku predavanja ispiruje prisutne neke informacije, ali mi odgovore ne cujemo. Sve u svemu, ako se nudi online live edukacija, htjela bi live edukaciju, ne snimak live edukacije iz 2016.g."
Kristina 23.03.2018.
"Draga Kristina, hvala Vam na povratnom komentaru. Sukladno napomenama, tečaj je na engleskom i ponuda uključuje 8 snimljenih predavanja profesionalnih predavača. Za sva pitanja smo na raspolaganju."
PonudaDana.hr 23.03.2018.
"Vrlo loše - najšturije nformacije, koje su zastarjele."
Iva 07.01.2018.
"Pozdrav Iva, žao nam je što niste bili zadovoljni ponudom. Vidimo da ste ponudu kupili u 10. mj 2016. godine pa nažalost nismo u mogućnosti provjeriti vezano za informacije što ste nam javili. Ovim bismo Vas putem zamolili da nam se, ukoliko ubuduće budete imali sličnu situaciju, javite unutar roka iskoristivosti kako bismo provjerili s partnerom i na vrijeme reagirali."
PonudaDana.hr 08.01.2018.
"U ovoj kupljenoj ponudi od svih obećanih stvari: dostupnosti materijala, naknadnih pregleda predavanja i pristupa materijalima redovito sam mogao pristupiti samo reklamnoj špici i odgledati ju 173 puta dnevno, i uz to do danas dobivati po 5 mailova ponuda za kupnju proizvoda ShowAccademy. Stvarno prilika za ne propustiti da dadete novac za ništa."
Slavko 25.12.2017.
"Pozdrav Slavko, ova ponuda uključuje 8 predavanja koje ste mogli prolaziti vlastitim tempom jer su snimljena i dostupna na Vašem korisničkom sučelju. Poslali smo mailom upit partneru vezano za Vašu situaciju pa se javimo."
PonudaDana.hr 27.12.2017.
"Ponuda je za svaku pohvalu! Opcenito portal "Ponuda dana" big preporucio svakome."
Marcel 14.12.2017.
"Ponuda za cistu peticu! HTML&CSS, izrada web stranice za početnike odlična!"
Natasa 05.12.2017.
"ponuda mi se svidjela, samo sto je malo zbunjujuce. neznam kuda treba ici da se aktivira."
Denis 05.12.2017.
"Pozdrav Denise, ponuda se aktivira preko <a href="http://liveonlineacademy.com/en_GB/redeem-voucher" style="color:#88b737;">ovog</a> linka uz kod koji smo Vam poslali na mail. Ako treba dodatna uputa, javite se da uskočimo. :)"
PonudaDana.hr 05.12.2017.
"Kroz ponudu sam naučila nešto novo što mi je pomoglo u fotografiranju a kao pocetnik u tome sam prezadovoljna. Naucila sam tehnike s kojima sam korak blize profesionalnijem fotogtafiranju"
Andjela 13.10.2017.
"Odlicno! Tecaj je trajao 4 tjedna, predavanja su odrzavana ponedjeljkom i srijedom 20-21h. Prvom predavanju je potrebno aktivno prisustvovati, ostala predavanja nisu obavezna, a snimke se mogu naknadno pogledati. Osoblje akademije je vrlo ljubazno i kontaktiraju polaznike telefonom kako bi provjerili ima li kakvih nejasnoca. Zavrsni ispit 100 pitanja, za prolaz potrebno 70 tocnih odgovora, rok za polaganje tjedan dana, ispit polozen, novce nikakve nisu trazili...zasada... ;)"
Matilda 26.09.2017.
"Odlična ponuda! Zadovoljna sam cijenom i tečajem. Samo nastavite tako!"
Dina 23.09.2017.
"Odličan tečaj koji je u potpunosti ispunio moja ocekivanja"
Gordana 21.09.2017.
"Super tečaj preporučam"
Ivana 21.09.2017.
"Online tečaj blogginga od Shawa Academy (Live Online Academy) je izvrstan, kao i predavač. Uzela sam i drugi tečaj (Društvene mreže), a tečaj Internet marketinga mi je ponuđač poklonio, međutim ova dva tečaja nisu ni blizu po kvaliteti (premalo iskoristivih činjenica, osim toga su oba tečaja gotovo ista)."
Željka 03.09.2017.
"Nisam je iskoristila, pa smatram da bi novac trebao biti vraćen."
Tihomila 01.08.2017.
"Poštovana Tihomila, žao nam je što niste iskoristili ponudu u predviđenom roku. Ukoliko u budućnosti bude sličnih situacija, kontaktirajte nas u roku iskoristivosti kako bismo Vam pomogli da iskoristite ponudu. Svakako Vas pozivamo da nam se i dalje javljate s dojmovima nakon korištenja ponuda."
PonudaDana.hr 01.08.2017.
"Ponuda je okej, obzirom na cijenu. Predavanja su dobra, vrlo razumljiva, ali i prilagođena baš za početnike koji o digitalnom marketingu ne znaju ništa. Za one koji pak imaju predznanje, ovaj tečaj neće donijeti ništa novo."
Adrijana 29.03.2017.
"Problem je bio taj što sam platila tečaj koji sam mogla preko stranice odslušati besplatno, certifikat se u oba slučaja mora platiti."
Bojana 15.03.2017.
"Poštovana, zahvaljujemo na javljanju i povratnom komentaru. Na stranici akademije postoje tzv. trial verzije tečaja, no u sklopu tih verzija tečaj se ne može odlušati do kraja, tj može samo do određene točke kako bi korisnici dobili uvid u tečaj. Za sami završetak tečaja isti je potrebno platiti te nakon završetka možete pristupiti polaganju za certifikat."
PonudaDana.hr 16.03.2017.
"Vrlo sam zadovoljna s ponudom, mogu preprucit tecaj svima koji brinu o svom zdravlju jer zdravlje je nase najvece bogatstvo. Unosom hrane, odnosom prema hrani i brigom o nasem tijelu mozemo sprijeciti mnoge bolesti koje su danas neizlijecive. Hrana je stvarno lijek. Brinite o svom tijelu, jer vi odlucujete svaki dan sto cete jesti. Uzmite si vremena da jedete u miru i uzivajte u hrani!"
Tatjana 15.03.2017.
"Iskreno, nisam uspjela iskoristiti ponudu jer se nisam mogla ulogirati u sustav. Također, tražila sam novi kod i dobila sam ga od Ponude dana, međutim ni taj nije radio. Zbog privatnih razloga, nisam stigla zatražiti još jedan novi i ispoštovati rok sa stranice izvođača. Zbog svega navedenog, ne mogu ocijeniti uslugu jer je nisam iskoristila."
Anamaria 08.03.2017.
"Pohvala predavačima, može se puno naučiti u ovih 8 interaktivnih predavanja, bilo bi mi drago da imate stalno ovakve ili slične ponude jer cjeloživotno obrazovanje je potrebno svima. Hvala na ovakvoj odličnoj ponudi. Za malo novaca dobila sam puno znanja."
Suzana 07.03.2017.
"Kupila sam tečaj za 38 kuna, da bi na kraju ispalo da sam sve to jednako mogla dobiti potpuno besplatno, te da sam unatoč plaćanju bila free user, bez mogućnosti korištenja određenih pogodnosti koje imaju drugi polaznici. Ili ste vi mene prevarili, ili je netko nas oboje, bilo kako bilo, nisam nimalo zadovoljna ni sretna."
Valentina 07.03.2017.
"Dear Valentina, we are very sorry that you are not satisfied. There is a big difference between the two. The paid users have more value than a free trial user as they will be getting the below added benefits in their email upon registration • Free E-Diploma • Free Tool Kit Therefore irrespective of the terms showing it is a free trial, they get the above benefits that a free trial user cannot avail. Best Regards, Anju Mohan"
PonudaDana.hr 09.03.2017.
"Nije mi se svidjela jer Shaw academy nudi taj period od 30 dana besplatno a ne za 38 kn. A certifikat se ionako placa."
Valentina 06.03.2017.
"Tečaj je veoma zanimljiv, daju puno primjera i informacija od početka do kraja. Također daju odgovore na sva pitanja. Svakako račun na još neki tečaj kao što je ovaj. Preporučam za one koji žele znati više općenito o marketingu!"
Veronika 07.12.2016.
"Puno novog nauceno po povoljnoj cijeni!"
Tihana 07.12.2016.
"Tečaj je u redu za one koji imaju bazično znanje engleskog. U tečaju je samo slušni dio, nema oralnog."
Andrea 12.10.2016.
"nije mi se svidjelo. Nije se moglo pristupiti završnom testu bez plaćanja, pisalo je da se plaća diploma, ne provjera znanja. Čak mislim da je diploma bila puno skuplja nego je pisalo u ponudi"
Gordana 28.09.2016.
"Draga Gordana, zahvaljujemo na javljanju i povratnom komentaru. Svrha same provjere znanja je stjecanje certifikata te je zato potrebna nadoplata za pristup testu. Kao što je navedeno u napomenama ponude, nadoplata iznosi 5€ te, ukoliko se odlučite za polaganje certifikata, bez obzira na povećanje cijene koja je vidljiva na njihovom webu, Vi plaćate prema uvjetima koji su u ponudi koju ste kupili."
PonudaDana.hr 28.09.2016.
"Nije mi se svidjela jer nisam dobila nikakve upute za predavanje niti kontak broj kao ni mail...sramota"
Anamarija 20.09.2016.
"Draga Anamarija, kao što je navedeno u napomenama ponude, za vrijeme trajanja tečaja dostupna vam je online podrška putem maila support@shawacademy.com, napominjemo samo da je upite potrebno poslati slati na engleskom jeziku :)"
PonudaDana.hr 20.09.2016.
"Sve pohvale! Predavanja odlična, predavači pristupačni i na jako lijep način objašnjavaju gradivo! Moje preporuke! :)"
Anja 16.09.2016.
"Izrazito nezadivoljna!! Organizator je otkazao tecaj bez prethodne najave i mogucnosti odabira drugih termina i ponudio snimljen materijal ppt prezentacije!! Kako bi itko tako mogao nauciti osnove kuhanja??? Sramota! Ne preporucam nista od Shaw Academy!"
Vlatka 14.09.2016.
"Poštovana, zahvaljujemo Vam na javljanju i povratnom komentaru. Kao sto smo Vam u korespondenciji putem maila naveli, zaprimili smo informaciju od akademije da je tečaj za 9mj otkazan, no da ga Vi možete aktivirati budući da ste kupili tečaj s početkom u 8mj, samo je potrebno da se javite akademiji na support@shawacademy.com kako bi Vam pomogli oko aktivacije."
PonudaDana.hr 19.09.2016.
"Vrlo dobra prezentacija uz također vrlo dobre vježbe nakon svake lekcije."
Željka 13.09.2016.
"Iznimno sam zadovoljna tecajem fotografije , daleko vise od ocekivanog . Predavac je odlican govornik i teme su obradjene na zanimljiv , edukativan i lako shvatljiv nacin . Preporucujem ga svim pocetnicima ili onima sa vec osnovnim predznanjem ."
Venita 27.07.2016.
"Odlična ponuda , edukacija prilagođena svima, online suradnja tijekom cijelog trajanja edukacije, međunarodna diploma."
Ljiljana 26.07.2016.
"Odlična je. Meni je pomogla da popunim rupe u obrazovanju. Ali to nije sve ! Od Shaw akademije sam dobila ponudu članstva uz popust, što mi je donijelo mogućnost biranja drugih tečajeva po vlastitom izboru i to besplatno slušanje !!! Tako trenutno imam predbilježbu na 5 tečajeva :), a tijekom on-line uključenja svaki put imate priliku osvojiti (lutrijski) 1000$, a na kraju svakog tečaja osvojiti i 5000$ :)."
Željka 30.06.2016.
"Tečaj je vrlo kvalitetan. Nisam ga slušao izravno, a u snimljenim materijalima ponegdje nedostaje nekoliko minuta slike."
Dominik 30.06.2016.
"Odličan, profesionalan, vrlo edukativan seminar. Online predavanja sa stručnim vodstvom, mogućnost postavljanja pitanja, odličan support i kasnije. Preporučam svima koje zanima tematika za osobnu ili profesionalnu upotrebu! Nestrpljivo čekam ponudu za Advanced Nutrition Course :)!"
pyrgo 30.06.2016.
"Bazični tečaj jednostavno i dovoljno kompleksno za početni nivo. Tempo predavanja isto u redu. Obim gradiva prilagođen za vrijeme edukacije u redu. Ispit isto tako opsežan i za uspješno rješavanje potrebno razumijevanje problematike objašnjene u predavanjima i vježbama. Hvala Vama i Shaw Academiji. Super sam zadovoljan! Preporučam!!!"
PAUL 30.06.2016.
"Ponuda mi se čini jako dobra"
Siniša 06.05.2016.
"Super zadovoljan!!"
Lean 03.05.2016.
"Odlično!"
Marinko 29.04.2016.
"Sve pohvale, zadovoljan potpuno."
Darko 28.04.2016.
"Odlično! Vrlo korisno i zanimljivo! Ponovno bih koristila istu uslugu."
Emilija 28.04.2016.
"Malo je sporo i "šteka". Za totalne početnike."
DIJANA 28.04.2016.
Vrh stranice