MA-DO-DVA j.d.o.o.

Studio ljepote Manuela

Garićgradska 9 i 10, Zagreb, Hrvatska

Telefon: 095 8643 840
Ocjena naših korisnika:
Vrlo dobro!
4,45 od 5
Ukupno glasova: 777
Vrlo dobro!
4,45 od 5
Ukupno glasova: 777
5 zvjezdica: 563
4 zvjezdice: 110
3 zvjezdice: 31
2 zvjezdice: 35
1 zvjezdica: 36
"Draga Marija, žao nam je što ponuda nije u potpunosti ispunila Vaša očekivanja. Bilo bi nam drago da nam konkretnije javite čime niste bili zadovoljni kako bismo mogli prenijeti salonu s ciljem unapređenja usluge."
PonudaDana.hr 13.08.2018.
"Poštovana Dalia, provjerili smo sa salonom i kažu da se parafin mora držati na određenom stupnju temperature kako bi ostao tekući. Kad uronite ruke, taj trenutak bude vruće, no odmah po uranjanju postaje ugodno i ne može Vas opeći niti možete imati bilo kakve posljedice. Sukladno telefonskom razgovoru, a budući da niste iskoristili uslugu parafina, možete se javiti salonu za dogovor oko ponovnog dolaska kako biste ponudu iskoristili u potpunosti. :)"
PonudaDana.hr 13.08.2018.
"Sam postupak manikure I lakiranja skroz u redu brzo I precizno, zadovoljna sam ali parafin koji mi je jako bitan I cesto ga radim nisam uspjla dobiti u ovom tretmanu jer je bio toliko kipuci da stvarno nije bilo moguce uroniti ruke u to mislim da bi se to moralo moci korigirati a ne da djelatnica slegne ramenima I kaze nista vam od toga nece biti!"
Dalia Klaric 13.08.2018.
"Vrlo sam zadovoljna s trajnim lakom. Kvalitetan je i dugo traje !Martina je odlicna! Sve preporuke"
Marina Erdelić 11.08.2018.
"Osrednje sam zadovoljna ovom ponudom"
Marija Bagarić 10.08.2018.
"Brzo, kvalitetno, rezultat savršen. Hvala"
Kristina Čupen 10.08.2018.
"Profi cure, ugodna atmosfera, trepavice prekrasne, sve pohvale :)"
Alma Ašimović 08.08.2018.
"Poštovana Nika, žao nam je što niste bili zadovoljni uslugom. Provjerili smo Vašu primjedbu sa salonom i što se tiče temperature vode samo ste trebali reći i djelatnica bi dodala tople vode. Vezano za Vaše nezadovoljstvo vremenom posvećenim rezanju odumrle kože, na te postupke djelatnica nije niti mogla utrošiti više vremena jer ste Vi kupili estetsku pedikuru u koju ne ulazi rezanje kože i brušenje stopala, nego samo oblikovanje noktiju. Također, voljeli bi napomenuti da nam je drago da ste nam se javili, iako je komentar negativan, jer nam je vrlo bitno znati dojmove naših korisnika te njihova iskustva u korištenju ponuda."
PonudaDana.hr 07.08.2018.
"Poštovana Nevenka, provjerili smo Vašu primjedbu sa salonom iz kojeg su nam rekli da je očekivano trajanje trepavica kraće obzirom na visoke temperature kako su Vam i objasnili kada ste ih nazvali te kada su Vam ponudili nadopunu. Vezano za Vaše nezadovoljstvo tretmanom obrva, djelatnice su nam rekle kako su Vam obrve, prema Vašim željama, minimalno oblikovale i pofarbale te da ste im rekli kako ste zadovoljni rezultatom. Žao nam je što ipak niste u potpunosti zadovoljni uslugom te što nezadovoljstvo niste odmah izrazili u salonu jer bi tada djelatnice mogle reagirati i popraviti ono sto Vam se ne sviđa."
PonudaDana.hr 07.08.2018.
"Nisam zadovoljna. 1) voda za namakanje stopala bila je gotovo hladna, 2) boja s uzorka nije bila jednaka boji koju mi je djevojka nalakirala (na uzorku svijetlija, na mom noktu tamnija), no pretpostavljam da je to zato što je na uzorku stavljen samo jedan sloj laka, što je davalo pogrešan dojam o nijansi. Ono što me je najviše zasmetalo je to što je premalo vremena posvećeno rezanju odumrle kože, brušenju tabana i dr. Izuzev uredno nalakiranih noktiju, kao da nisam ni bila na pedikuri."
Nika Vukelić 06.08.2018.
"Izvrsno..potpuni relax, sve na vrijeme, susretljivo, nenapadno..cure krasne! Preporuka!!!!"
Nedeljka Habazin 06.08.2018.
"u ponudi je navedeno da trepavice traju 8-9 tjedana ( 3D), meni je 50% trepavica palo nakon 5 dana. Nazvala sam i rečeno mi je da moje trepavice padaju (netočno) i da trepavice traju cca 3 tjedna, mogu doći na dopunu . Imala sam prekrasne obrve koje su sad uništene , trebala je samo mala korekcija što sam i napomenula, nakon tretmana ostale su mi dvije crte."
NEVENKA KOVAČIĆ 05.08.2018.
"Zadovoljna uslugom, moje pohvale i preporuke za gđicu Patriciju"
Ivana Francišković 04.08.2018.
"Draga Sanja, žao nam je što niste zadovoljni uslugom. Provjerili smo sa salonom, njihov odgovor prenosimo u cjelosti: "Poštovana, iznimno nam je žao što ste nezadovoljni, stoga Vas pozivamo na novi tretman depilacije kako bismo popravili cjelokupni dojam. Salon ljepote Manuela"."
PonudaDana.hr 30.07.2018.
"Ovo mi je najlošija depilacija šecernom pastom! Osim loše i površne usluge, ljubaznost im je na vrlo niskom nivou. Sve u svemu, veliko razočarenje :("
Sanja Slatina 29.07.2018.
"Brzo, ljubazno, efikasno. Bila sam gotova za 10 minuta."
Nora Perinović 29.07.2018.
"Marinela, koja mi je radila depilaciju izuzetno profesionalna, susretljiva i ljubazna. Dala mi je savjete, jer imam vene, zbog kojih ću sigurno doći ponovo k njoj na depilaciju."
vesna tomašević 26.07.2018.
"Fleksibilnost u zakazovanju, dan pre pozovu da potvrde, tretman odradjen dobro. Zaista odlicna usluga."
Maja Vicanovic 25.07.2018.
"Svaka pohvala, svi su ljubazni a kosa je ko nova!"
Irena Filipčić 25.07.2018.
"Loše! Nakon brazilske depilacije šećernom pastom dobila sam podljev na lijevoj preponi, dlačice su mi ponovno bile vani već nakon tri dana jer depilacija nije pravilno izvedena već su dlačice bile samo izlomljene, a ne isčupane. Djelatnica je toliko stiskala kad je nanosila pastu da me boljelo sve izvana i iznutra. Na početku nije razradila pastu već ju je direktno nanijela na kožu. Žao mi je, ali stvarno loše. Ocjena dva je zbog urednog ambijenta."
Vesna Ružić 23.07.2018.
"Draga Vesna, hvala Vam na javljanju. Kontaktirali smo salon vezano za Vaše javljanje, žao im je na Vašem nezadovoljstvu, kažu da djelatnica koja je radila depilaciju ima puno iskustva i voljeli bi popraviti dojam te Vas pozivaju da im se javite za dogovor oko termina za popravak kod druge djelatnice. Bilo bi nam drago da odaberete ponuđenu opciju ponovnog dolaska i da nam se javite s povratnim komentarom."
PonudaDana.hr 23.07.2018.
"Zadovoljna uslugom, osoblje vrlo ljubazno i uslužno, šišanje i tretman također vrhunski!"
Ana-Maria Paponja 20.07.2018.
"Brz i lak dogovor za termin, depilacija brzo napravljena :)"
Jelena Bošnjaković 19.07.2018.
"Požalila!"
VIKORIJA BOŽIĆ 18.07.2018.
"Draga Viktorija, hvala Vam na javljanju. Ljubazno Vas molimo da nam konkretnije napišete čime niste bili zadovoljni kako bismo provjerili sa salonom."
PonudaDana.hr 18.07.2018.
"Depilacija je bila pre bolna gospodicna uopce ne zategne kozu.depilacija voskom ok"
Marijana Pervan 13.07.2018.
"odlično!"
Morana Jačmenica 11.07.2018.
"Mislim da je usluga prema promotivnoj cijeni potpuno vrlo korektna i ubuduće ću koristiti vaše uluge."
MARIJA HREŠĆIĆ 09.07.2018.
"Odlično!"
Ema Borovac 02.07.2018.
"Pozdrav Ivka, drago nam je da je metoda bila uspješna. Budući da ponuda uključuje jedan tretman i možete kupiti 1 ponudu na svoje ime, sukladno tome, ako je potrebno više tretmana, potrebno ih je platiti na licu mjesta. Proslijedit ćemo salonu Vaše dojmove kako bismo im skrenuli pažnju na ovo što ste nam javili, a kako bi na temelju toga unaprijedili svoju uslugu, hvala na javljanju. :)"
PonudaDana.hr 02.07.2018.
"Bradavica je nestala nakon 3 dolaska tako da je metoda laserskog skidanja bradavice bila uspjesna. Potrebno naglasiti da se svaki dolazak naplacuje. Ono sto me malo zacudilo je neljubaznost gospodje koja skidanje provodi te nespremnost da objasni metodu i ocekivane korake/nuspojave. To bi definitivno trebalo unaprijediti u salonu."
Ivanka Glad 01.07.2018.
"Ponuda je za 5, trepavice su ispale točno kako sam htjela, djelatnica Ivana je jako nježna i pažljiva. Dolazim ponovo."
Martina Hendija 30.06.2018.
"Nakon prvog tretmana maderoterapije i limfne drenaze sam bila zadovoljna. Par sati prije drugog tretmana su me nazvali i odgodili, prosla su skoro dva tjedna i jos me nisu kontaktirali za novi termin druge maderoterapije i lipolasera. Ali svejedno s tolikim razmakom izmedju tretmana ni nema ucinka, bacen novac..."
Iva Pavic 28.06.2018.
"Dosta godina idem na threading obrva i prvi put sam odlucila isprobati i u ovom salonu. Definitivno najlosije cupanje obrva ikad. Bolno, a ne bi trebalo boljeti. I prvi put sam dozivjela da se dio pocupa koncem, a onda ostatak pincetom. Nakon tretmana sam imala oziljke na mjestima gdje su obrve cupane. Dvije zvjezdice jer je konacni oblik obrva bio u redu."
Iva Pavic 28.06.2018.
"Pozdrav Iva, za maderoterapiju smo dobili informaciju da su morali odgoditi termin zbog bolesti djelatnice, no da su kasnije kontaktirali sve korisnike kojima su termini bili odgođeni. Budući da je ponuda unutar roka iskoristivosti i imaju Vaš kontakt broj, nazvat će Vas danas ili sutra za dogovor oko termina kako biste iskoristili ponudu u potpunosti."
PonudaDana.hr 28.06.2018.
"Draga Iva, hvala Vam na javljanju, žao nam je na Vašem nezadovoljstvu. Kažu iz salona da je postupak sam po sebi bolan, ovisi naravno o osjetljivosti pojedine klijentice što utječe i na eventualnu reakciju nakon tretmana, a dio obrva je ponekad potrebno počupati pincetom ako se ne mogu pravilno uhvatiti koncem."
PonudaDana.hr 28.06.2018.
"Uslugom i tretmanom sam prezadovoljna. naručila sam se za dalje jer gospođa Ina radi svoj posao jako dobro, ljubazna je i više od toga, osjećajna i puna razumijevanja. cijelo vrijeme tretmana razgovarala je samnom kako bih se osjećala što ugodnije. Mislim da je ocjena 5 malo za takvu uslugu."
SLAVICA MLINAC 27.06.2018.
"Sve pohvale "
Tanja Dedić 27.06.2018.
"Simpaticne i ljubazne tete, prezadovoljna. Velike preporuke"
Ana Lovreković 22.06.2018.
"Kvalitetna usluga, jako sam zadovoljna frizurom i želim pohvaliti frizerku Anu, koja je pristupačna i ljubazna. Doći ću ponovno."
Martina Ivić 22.06.2018.
"Prvi termin super. Na drugi termin dodjem 10 minuta ranije, cekam dodatnih 10 minuta, pa madero 25 minuta umjesto 30 minuta, pa cekam jos 10 min na linfnu drenazu. A druga maderoterapija je bila slabija od prve."
Lana Dragić 21.06.2018.
"Cura koja je radila liffing je vrlo simpaticna no obzirom na to da je sljedeci termin trebala stici "kako zna"za cca pola sata, sve je sklepano na brzinu i efekt se nije uopce vidio a osobito 2 dana nakon. Obzirom da sam vec neko vrijeme korisnik lashlifta znam kako to treba i moze izgledati."
petra orlović 20.06.2018.
"Draga Petra, kontaktirali smo salon vezano za Vašu situaciju, djelatnica koja Vam je radila lifting kaže da ste razgovarale o slabijem efektu liftinga kod Vas zbog jačih trepavica i da ste već imali slična iskustva prije. Također kažu da je tretman napravljen u vremenu koje je za taj tretman previđeno, odnosno u Vašem konkretnom slučaju u terminu od sat vremena te da je moguće da je željeni efekt izostao upravo zbog strukture Vaših trepavica."
PonudaDana.hr 20.06.2018.
"Super počupane obrve i jako lijepo obojane . Za svaku pohvalu."
Olivera Matijasevic 19.06.2018.
"Super usluga i ugodan ambijent.Impresivna organizacija s obzirom na broj korisnika salona . Preporučujem svakomu."
Olivera Matijasevic 19.06.2018.
"Same pohvale."
Jasmina Tušek 18.06.2018.
"Pozdrav, budući da je u ponudi navedeno da je moguće kupiti 1 ponudu na svoje ime, na mail smo Vam poslali zahtjev za povrat druge količine. Ljubazno molimo da isti ispunite i vratite nam ispunjen putem maila do roka iskoristivosti 15.7. kako bismo izvršili povrat."
PonudaDana.hr 15.06.2018.
"Ne znam, platila sam 130.00kn za 2 tretmana. Samo se 1 priznaje. Znači trebam dobiti povrat novca u iznosu 65kn.Inače moj je sin dogovorio tretmane za ubuduće. Pozdrav"
Goran Samac 15.06.2018.
"Profesionalni i brzi. Imaju sve za nudit na jednom mjestu sto je super"
Evelyn Pranjic 13.06.2018.
"Vidimo se opet "
Marija Duckic 13.06.2018.
"Jako ugodna atmosfera i super cure,pogotovo Dea. Vraćam se sigurno"
Ana-Marija Matić 11.06.2018.
"Odlično!"
Željana Čačić Orlović 10.06.2018.
"Sve djelatnice u Manueli su i simpatične i odlično rade, oduševile su me i s frizurom i kozmetičkim tretmanima. Ocjena 5+"
Vlatka Kos 08.06.2018.
"Super je bilo. Veoma brzo i efikasno. Vraćam se opet."
Rebeka Matoković 31.05.2018.
"Brazilska super! Brza (i koliko moze bit) bezbolna. Dolazim ponovno!"
Rebeka Matoković 30.05.2018.
"Predobro! Jako mi se sviđaju trepavice"
Lucija Lončarić 24.05.2018.
"Odlično! Vrijedi puno više od 150 kn, za svaku pohvalu!"
Sanja Lončarić 24.05.2018.
"Super"
Katarina Tadić 23.05.2018.
"Poštovana Mirna, hvala Vam na javljanju, drago nam je da ste bili zadovoljni. Kontaktirali smo salon i kažu da su svi koji su bili na čišćenju lica taj dan dobili i tretman ultrazvučnom špatulom. Sukladno tome ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate telefonski na propušten poziv kako bismo se čuli vezano za daljnju provjeru. :)"
PonudaDana.hr 22.05.2018.
"Masaža je bila vrhunski profesionalna i preporučila bih ju dalje. Ja ću svakako ponovno koristiti uslugu salona."
Božena Mesek 22.05.2018.
"Poštovana Ivana, kontaktirali smo salon vezano za situaciju. Ponuda redovno uključuje pola sata kavitacije, pola sata limfne i pola sata body wrappinga i termo deke (zajedno). Budući da su Vam zbog kapilara rekli da ne preporučuju body wrapping i termo deke, u zamjenu su Vam sugerirali limfnu i lipo, kao što ste i napisali, oba tretmana po 45min što je, uz pola sata kavitacije i više od sat i pol po dolasku koliko ste platili. Ako je još nešto potrebno pojasniti, slobodno se javite. :)"
PonudaDana.hr 21.05.2018.
"Ok"
Suzana Funtek 21.05.2018.
"Ugodno i odmah vidljiv pomak. Za bolje rezultate trebalo bi barem 3-4 radiofrekvancije."
Suzana Funtek 21.05.2018.
"Odlično obavljena depilacija već sam se ponovno naručila. Djelatnice pristojne! Ugodan ambijent"
Tamara Svilicic 20.05.2018.
"Uzela sam 12 tretmama mrsavljenja po pola sata..na prvom dolasku mi je gosp.rekla da mi ne preporuca termo deku i body wraping radi kapilara i stavila me na limfnu i lipo po 45min(2 tretmana po 45 min/3 tretmana po pola sata gledano po minutama).mislila sam da cu svejedno iskoristiti 12 tretmana... koristila sam 3 dolaska/6 tretmana po 45min ili preracunato 9 tretmana po pola sata sto po meni nije kao sto sam platila 12 tretmana za 300kn..mislim da nije u potpunosti iskoristena ponuda"
Ivana Ivanetić 19.05.2018.
"Odlična usluga,vrlo ljubazni prema klijentima i profesionalni."
Anamaria Trcak 18.05.2018.
"Draga Ana, svima se sviđa masaža u salonu Manuela pa kad odjednom krenu zvati za dogovor termina, bude gužvica. :) Drago nam je da ste zadovoljni, javit ćemo im svakako Vaše dojmove, hvala na javljanju."
PonudaDana.hr 18.05.2018.
"Malo ih je problem dobiti na mobitel i dogovoriti termin, ali masaža je bila odlična kao i uvijek i doći ću opet."
Ana Vujasin 18.05.2018.
"Jako zadovoljna uslugom i osobljem, samo je izostavljen dio čišćenja sa ultrazvučnom špatulom iako je navedeno u ponudi."
Mirna Matas 17.05.2018.
"Sve je bilo odlično! Frizerka je jako profesionalna i draga... Ošišala me upravo onako kako sam i htjela!"
Andrea Hloušek-Kasun 17.05.2018.
"Super počupane obrve i jako lijepo ofarbane. Osoblje je stručno i za svaku pohvalu."
Nada Ivanić 17.05.2018.
"SVve je odrađeno vrlo profesionalno i na nivou. Ambijent je ugodan i osoblje zna što radi. Masaža leđa/ruku je bila opuštajuća i učinkovita."
Nada Ivanić 17.05.2018.
"Ponuda je dobra i manikura korektno odrađena."
Vesna Pavlić 15.05.2018.
"prezadovoljna osoblje ljubazno!!!"
jadranka dmitrovic 14.05.2018.
"Super zadovoljna uslugom i ljubaznošću zaposlenih."
Jovanka Carević 13.05.2018.
"Usluga je bila korektna, djelatnica vrlo ugodna i profesionalna."
Ana Vizler 11.05.2018.
"Odlična usluga i divno osoblje! Preporuke"
Andrijana Kvesić 09.05.2018.
"Vrlo zadovoljna uslugom, depilacija odrađena vrlo brzo, kvalitetno i bezbolno ( ako se bilo kakva depilacija može tako nazvati :) )"
Adela Čapalija 08.05.2018.
"Pozdrav Marina, hvala Vam na javljanju, žao nam je što ponuda nije ispunila Vaša očekivanja. Ako izostane željeni rezultat, iz salona uvijek izađu u susret da dođete na popravak, a budući da ni nakon drugog dolaska nije bilo rezultata, moguće da ovaj tretman ne odgovara Vašim trepavicama. Budući da je riječ o keratinskom tretmanu, unatoč izostanku rezultata uvijanja, Vaše su trepavice svakako nahranjene i obnovljene čime ste im osigurali potrebnu njegu."
PonudaDana.hr 08.05.2018.
"Bacila 100 kn jer nikakav rezultat nije bio. Reklamirala i rekli da dođem ponovo , otišla drugi put da bi me samo naručili a ja sam mislila da će mi odmah popraviti , treći put otišla i opet ništa . U principu potrošila samo benzin a rezultat nikakav"
Marina Babic 08.05.2018.
"Poštovana Tihana, ponuda uključuje uklanjanje dlačica e-light aparatom, SHR metodom, a riječ je o IPL tretmanu. Iz tog je razloga u ponudi opisana IPL tehnologija uklanjanja dlačica pulsirajućom zrakom lasera, no u sklopu ove ponude dlačice se uklanjaju SHR metodom. Vjerujemo da će Vam u salonu, ukoliko ih zamolite za upute oko pripreme, svakako izaći u susret i odgovoriti na sva pitanja. Kako bismo izbjegli slične nesporazume oko metode depilacije ubuduće, prilagodit ćemo opis ponude kod sljedećih objava, a ako je još što potrebno pojasniti, slobodno nam se javite, stojimo na raspolaganju."
PonudaDana.hr 04.05.2018.
"Jako sam zadovoljna s liftingom trepavica, hvala!"
Ivana Gašparlin 04.05.2018.
"U samoj ponudi je opisana IPL metoda koja je puno učinkovitija od OPT metode koja se zapravo kupuje, pa na to treba paziti kod kupnje. Kozmetičarka to napomene odmah na početku i kaže "svi se žale na to, trebali ste bolje čitati" - što svakako jest istina, ali i dalje stoji činjenica da oni u opisu ponude nude nešto sasvim drugo. Pritom je usluga upitne kvalitete, primjerice, kad se rezervira tretman nitko ne napomene kako se pripremiti već ostaje vama da guglate, itd."
Tihana Cuzek 03.05.2018.
"Prezadovoljna sam uslugom. Mislim da mi nokti nikad nisu bolje izgledali. Definitivno se vraćam."
Marta Stupin 03.05.2018.
"Cure su simpaticne,na vrijeme sve i zaddovljna"
Dijana Novak 28.04.2018.
"Draga Mašo, provjerili smo sa salonom. Zbog velike gužve i zauzetih linija, na žalost nisu se uspjeli ažurno javiti na vaše pozive. Adresa koju ste naveli je adresa salona, a Vi ste bili ispred adrese sjedišta. Žao im je što ste nezadovoljni uslugom te ističu kako bradavice skida stručno i educirano osoblje."
PonudaDana.hr 27.04.2018.
"Ne javljaju se na telefon, ping-pongana izmedju kolegica otkud trebam skidati bradavice, sve u vise navrata zvanja kad se uredno ne javljaju pa se uvijek javi netko drugi i opet isti procedura. Garicgr. 9 i10 NIJE adresa na kojoj se salon nalazi. Reklama je ispred i sve, vrata zakljucana i kad sam ih isla zvat da mi kazu gdje su tocno, opet se nije nitko javljao 3 puta. 4.put se javi i vidno zdrndano mi objasnjava gdje su. O neprofesionalnosti skidanja bradavica necu ni pocinjat. ZAOBILAZITE!!"
Masa Pranjic 27.04.2018.
"Zadovoljan sam uslugom"
Damir Kovačić 27.04.2018.
"Poštovana Nevena, drago nam je da ste zadovoljni uslugom :) Iz salona se ispričavaju na čekanju, no nekad se dogodi da se raspored porementi zbog izvanrednih okolnosti. Zahvaljuju na razumijevanju :)"
PonudaDana.hr 26.04.2018.
"Tretman super, zvjezdica manje za profesionalnost bila sam zakazana u 19:00 a tretman je počeo u 19:20, a svo znamo da je vrijeme novac i mene jako nervira kada se netko razmeće mojim vremenom."
Nevena Nozinic 26.04.2018.
"Sve je bilo izvrsno, dolazim opet!"
Vesna Ferenčak Brodarić 26.04.2018.
"Jako sam zadovoljna!"
Marija Gudelj 26.04.2018.
"prezadovoljna!!!"
željka bodiš 24.04.2018.
"super curke i usluga"
željka bodiš 24.04.2018.
"Predobar osjećaj nakon tretmana. Ruke nježne kao svima."
Ivana Tomić 21.04.2018.
"Sve ok!"
gordana herceg 20.04.2018.
"Jako sam zadovoljna.....koristit ću ponovno!"
Andrijana Katić 09.04.2018.
"Sve pohvale!"
Mirela Horvatek 04.04.2018.
"Odlična usluga, jako ljubazno osoblje, veoma pedantno odrađen tretman, za svaku pohvalu, rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana iako je preporuka odraditi ih nekoliko."
sanja maraš 29.03.2018.
"Odlična usluga, ljubazno i stručno osoblje, sve pohvale"
Željka Rakvin 29.03.2018.
Vrh stranice