Milka Radaković

Apartmani Sofija***

Drvarica 12, Karlobag, Hrvatska

Telefon: 091 5631 127
"Postovani, prostor je blago receno katastrofa. Zbuka sa zidova otpada. Kupatilo u totalnom raspadu. Wc skoljka strgana. Zastor u tus kabini je u totalnoj katastrofi. Suđe prljavo. Prasine kao u prici. Ukratko, to nije za iznajmljivanje."
Ivan Krznarević 11.09.2018.
"‎Postovani Ivane, sukladno telefonskom razgovoru, zahvaljujemo na Vasem javljanju. Zao nam je na losem iskustvu i nezadovoljstvu. Kontaktirali smo vlasnicu apartmana i dobili informaciju da na licu mjesta nazalost niste nista reklamirali kako bi popravili sto mogu, no svakako cemo apelirati na njih na temelju Vaseg javljanja. Ovim bismo Vas putem zamolili da, ukoliko cete ubuduce imati slicnih situacija, reagirate na licu mjesta kako bi partner mogao odmah rijesiti reklamaciju. Takoder bismo Vas pozvali da nam se i ubuduce javljate s komentarima nakon koristenja kako bismo sto bolje mogli pratiti kvalitetu nasih ponuda.  "
PonudaDana 11.09.2018.
"uzasno, docekalo nas je prljavo, mogli su barem pomesti, za spavanje 2 klik klak kauca, koji su razvaljeni i neudobni, u kuhinji potrgane rucke, wc je smrdio odvratno svaki put kada bi usli u ''apartman'' unatoc tome sto smo joj se obratili i rekli da smrdi nesto ona je izignorirala, i potrgana wc daska jer nema se navodno gdje kupiti, i na tus kabini zavjese pokidane i vise ukoso..jedino sto je valjalo je klima i beach bar nedaleko."
Eva Lušo 10.09.2018.
"Poštovana Eva, hvala Vam na javljanju. Sukladno telefonskom razgovoru, žao nam je na Vašem lošem iskustvu i nezadovoljstvu. Zahvaljujemo na dostavljenim fotografijama na temelju kojih možemo konkretno reagirati prilikom provjere s partnerom kako bismo izbjegli slična iskustva. Ovim bismo Vas putem zamolili da nam se, ukoliko ćete ubuduće imati sličnu situaciju, javite po nastanku iste kako bismo mogli odmah reagirati."
PonudaDana.hr 11.09.2018.
"Nažalost radi se o totalno zapuštenom prostoru, farba otpada sa zidova, osjeti se miris vlage, a prostorije su površno odnosno nikako očišćene. Inače, što se samog položaja tiče, apartman je u neposrednoj blizini plaže što malo ublažava dojam."
Željka 13.07.2016.
"Draga Željka, zahvaljujemo Vam na javljanju i povratnom komentaru. Provjerili smo navedeno s pruzateljem usluge i zaprimili informaciju da je prostor svjeze okrecen u 6mj, kao i da imaju osvjezivace prostora za ublazavanje eventualnih mirisa. Isto tako, zaprimili smo informaciju kako ste dodatno uz ponudu produzili boravak pa vjerujemo da ste u konacnici ipak bili zadovoljni, a ovim Vas putem pozivamo da nam se i ubuduce javljate s povratnim komentarima nakon koristenja nasih ponuda kako bismo sto bolje pratili kvalitetu nasih oglasenih usluga."
PonudaDana.hr 13.07.2016.
Pričaj s nama :) Chat