[CUSTOMER CARE SPECIALIST] Steknite znanja i vještine u području rada s korisnicima, jednom od najatraktivnijih zanimanja - online tečaj za 799 kn!

Po položenom ispitu stječete diplomu akademije; tečaj je na engleskom jeziku i sastoji se od 6 modula

Customer Care Specialist - online tečaj uz diplomu po završetku za 799 kn!


	      
Customer Care Specialist - online tečaj uz diplomu po završetku za 799 kn!
Customer Care Specialist - online tečaj uz diplomu po završetku za 799 kn! - slika 10
Customer Care Specialist - online tečaj uz diplomu po završetku za 799 kn! - slika 10
Customer Care Specialist - online tečaj uz diplomu po završetku za 799 kn! - slika 10
-63%
2.140kn
799kn
Cijena uključuje PDV
KUPI PONUDU
2.140kn
799kn
Cijena uključuje PDV
Kupljeno 3

Možete uplatiti samo karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata i ZABA Visom, ZABA Mastercardom do 12 rata
PROMOTIVNE CIJENE VRIJEDE ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU PUTEM PORTALA PONUDADANA.HR.
 • Ponuda uključuje:
  online tečaj i diplomu za customer care specialist-a u trajanju 40 sati u organizaciji Proficiens Academy
 • Upute za aktivaciju tečaja: nakon kupovine ponude, potrebno je registrirati se na web stranici Proficiens Academy te se javiti sa svojim podacima (ime, prezime, e-mail) na mail adresu: helpdesk@proficiens.eu kako biste dovršili registraciju
 • S tečajem je potrebno započeti najkasnije do roka iskoristivosti: 21.7.2019.
 • Ne postoji vremensko ograničenje za završetak tečaja
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Specijalist za rad s korisnicima je osoba koja se bavi korisnicima i njihovim potrebama kroz razgovor ''licem u lice'', telefonski ili preko društvenih mreža što je danas najčešće slučaj
  To podrazumijeva pružanje korisničke podrške za rješavanje raznih problema korisnika, pružanje korisnih i pouzdanih informacija, pozitivan pristup prema korisniku, uspješno upravljanje nad stresnim i kompleksnim situacijama
 • Tečaj je na engleskom jeziku
 • Tečaj se sastoji od 6 modula (pisani i video materijali) te svaki
  traje 3h - 4h
 • Pogledajte detaljno sve module
 • Autori tečajeva su stručnjaci iz odabranih područja iz SAD-a i Kanade
 • Kroz tečaj ćete rješavati 60 kvizova s više od 450 pitanja i napisati završni zadatak (studija slučaja od 1000 riječi)
 • Po završetku svih tečajeva i pozitivno ocijenjenom završnom radu, polaznik dobiva diplomu o završetku i specifikaciju svih tečajeva i lekcija koje je tijekom tečaja prošao
 • Završne zadatke ocjenjuju stručnjaci iz Hrvatske (moguće ih je predati i na hrvatskom jeziku)
 • Diplomu ćete dobiti u elektronskom obliku, a ukoliko želite otisnutu, potrebna je nadoplata od 99 kn (uključena poštarina)
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
  Ponudu možete pokloniti prijateljima
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko s tečajem niste počeli do roka iskoristivosti
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • U slučaju nezadovoljstva, nužno je obratiti se pružatelju usluge
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Customer Care Specialist ili specijalist za rad s korisnicima

U brojnim zanimanjima ljudi su u službi korisnika, bilo da ste zaposleni u nekoj tvrtki gdje ste prvi u kontaktu s korisnicima koji kupuju vaš proizvod, ili da radite u računovodstvu gdje vršite isplatu plaća. Služba za korisnike bavi se svim tipovima korisnika i načinom kako pojedinci koji rade u ovom području mogu napredovati. 

Ključna stvar dobrog korisničkog iskustva kroz korištenje kontaktnog centra je obuka njegovih zaposlenika. Razlog tome je što korisnici žele dobro obrazovanog agenta koji im daje točne i korisne informacije. Ovo je jedan od ključnih razloga zašto biste trebali upisati ovaj tečaj, jer ćete kroz njega steći vještine koje su potrebne za vaš profesionalni napredak.

Specijalist za rad s korisnicima je osoba koja se bavi korisnicima i njihovim potrebama bilo kroz razgovor ''licem u lice'' ili preko društvenih mreža što je danas najčešće slučaj. To podrazumijeva pružanje korisničke podrške za rješavanje raznih problema korisnika, pružanje korisnih i pouzdanih informacija, pozitivan pristup prema korisniku, uspješno upravljanje nad stresnim i kompleksnim situacijama.

Uz ovaj tečaj ćete naučiti kako poboljšati vještine koje se odnose na osobni kontakt i telefonske tehnike, suočavanje sa zahtjevnim korisnicima te kako postići da se korisnici vrate. 

Kako postoje situacije kojima je teže upravljati, primjerice kada su korisnici više zahtjevni, potrebno je steći znanja i vještine kako bi se one uspješno riješile i kompleksnije situacije, te da bi obje strane bile zadovoljne. 
Kroz tečaj naučiti kako dobar odnos prema korisnicima donosi koristi i zaposleniku i korisniku, te u konačnici pridonosi poboljšanju reputacije tvrtke.


Proficiens komunikacije 

Specijalizacija za rad s korisnicima sastoji se od 6 modula i završnog zadatka koji će vas pripremiti da steknete znanja i vještine za ovo zanimanje. Tečaj ukupno traje oko 40 sati, a stečeno znanje ćete pokazati kroz rješavanje 60 kvizova s više od 450 pitanja te kroz pisanje završnog zadatka (studija slučaja od 1000 riječi).

Po završetku svih tečajeva i pozitivno ocijenjenom završnom radu, polaznik dobiva diplomu o završetku i specifikaciju svih tečajeva i lekcija koje je tijekom tečaja prošao.

Proficiens komunikacije d.o.o.
Rim 15b, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 0952345888
E-mail:
Web: https://proficiens.academy

Detalji o partnerovom sjedištu:
PROFICIENS KOMUNIKACIJE d.o.o.
Ulica grada Chicaga 7, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Javi nam se :) Chat