[RAČUNOVOĐA] Postanite stručnjak u jednom od trenutno najtraženijih zanimanja! Online program s upisom u e - radnu knjižicu za 1.999 kn!

Uključeni svi video i radni materijali, demo verzija programa Domino IS te stjecanje radne prakse na stvarnom primjeru

Računovođa - online tečaj uz upis u radnu knjižicu za 1.999 kn!


	      
Računovođa - online tečaj uz upis u radnu knjižicu za 1.999 kn!
Računovođa - online tečaj uz upis u radnu knjižicu za 1.999 kn! - slika 10
Računovođa - online tečaj uz upis u radnu knjižicu za 1.999 kn! - slika 10
Računovođa - online tečaj uz upis u radnu knjižicu za 1.999 kn! - slika 10
Računovođa - online tečaj uz upis u radnu knjižicu za 1.999 kn! - slika 10
-43%
3.500kn
1.999kn
Cijena uključuje PDV
KUPI PONUDU
3.500kn
1.999kn
Cijena uključuje PDV
Kupljeno 4

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata i ZABA Visom, ZABA Mastercardom do 12 rata
PROMOTIVNE CIJENE VRIJEDE ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU PUTEM PORTALA PONUDADANA.HR.
 • Ponuda uključuje:
  online tečaj računovodstva u organizaciji Škole za obrazovanje odraslih MA-LU
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Tečaj je potrebno započeti najkasnije do roka iskoristivosti: 5.8.2019.
  Nakon aktivacije, tečaj je potrebno završiti unutar 120 dana
 • Za aktivaciju tečaja, potrebno je napraviti korisnički račun na web stranici www.trowi.com te nakon toga poslati svoje podatke s kojima ste se napravili račun i kopiju svjedodžbe o završenoj trogodišnjoj ili četverogodišnjoj srednjoj školi na mail adresu ma-lu@ma-lu.com
  Škola MA-LU, potom, dostavlja kupcu mail koji sadrži sve upute za korištenje online tečaja
 • Tečaj je na hrvatskom jeziku
 • Gradivo obuhvaća materiju od elementarnih stvari do izrade završnog računa (uključujući završni račun). Uz svaku tematsku jedinicu polaznik radi i odgovarajuće vježbe s mogućnošću provjere točnog rješenja
 • Učenje se bazira na pregledu video sadržaja i vježbi
 • Svakom polazniku se osigurava demo verzija knjigovodstvenog programa Domino IS i radni materijal nove tvrtke, čime mu se omogućava stjecanje radne prakse
  Nakon što polaznik dođe do određene faze osposobljavanja, otvara mu se u cloud-u (putem Remote Desktop-a) njegova instanca aplikacije Domino IS. Aplikacija je limitirana količinom podataka koja se može unijeti i dostatna je za edukacijske svrhe.
 • Uz aplikaciju Domino IS, dobije se i pisani materijal, koji predstavlja dokumentaciju izmišljene firme, koja služi kako bi se stekla praksa unosa stvarnih dokumenata u računalo, te uvid u različite izvještaje (npr. bilanca, kartica konta)
 • Po položenom ispitu, svaki polaznik dobiva uvjerenje o osposobljenosti za poslove samostalnog računovođe koje se upisuje u radnu knjižicu - verificirano od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa
 • Uvjeti za upis obrazovnog programa:
  - završena minimalno trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola
  - navršenih 18 godina
 • Škola je dostupna za konzultacije telefonom i mailom
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
  Ponudu možete pokloniti prijateljima
 • U slučaju nezadovoljstva, nužno je obratiti se pružatelju usluge prilikom korištenja ponude
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko niste započeli s tečajem do roka iskoristivosti
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Online obrazovanje - samostalni računovođa

Zaronite u svijet računovodstva uz pomoć vrhunskih stručnjaka! Tečaj će vam pružiti uvid u osnove računovodstva i knjigovodstva, pružiti vam osnove za početak karijere u ovoj grani ili za pokretanje vlastitog poslovanja. 

Želite pohađati tečaj iz svog doma i učiti tempom koji vam najviše odgovara? Na pravom ste mjestu! Online učenje prilagođeno je potrebama svakog korisnika. Sami birate vrijeme i mjesto učenja. Sami određujete koliko vremena želite učiti.

Online osposobljavanju pristupa se na portalu škole u vrijeme po vašem izboru. Svakom polazniku omogućen je pristup našem portalu koristeći svoje pristupne podatke koje će dobiti od mentora u našoj školi. Polaznik sam bira lekcije i sam određuje što će učiti, a sustav je napravljen tako da kada se polaznik zaustavi u učenju sljedeći put nastavlja tamo gdje je stao. Ako ocijeni da treba ponoviti neku od lekcija, bira ju i sluša ponovo. 

Učenje se bazira na pregledu video sadržaja i vježbi. Ovaj je oblik učenja maksimalno prilagođen vremenu u kojem živimo, odnosno potrebama svakog korisnika. On-line učenje polazniku je na raspolaganju 120 dana, računajući od dana aktivacije (iako toliko vremena najčešće neće biti potrebno). 

1. dio osposobljavanja 
Gradivo obuhvaća materiju od elementarnih stvari do izrade završnog računa (uključujući završni račun). Uz svaku tematsku jedinicu polaznik radi i odgovarajuće vježbe s mogućnošću provjere točnog rješenja. Predavanja prati i Priručnik o vođenju računovodstva. 

2. dio osposobljavanja 
Rješava se zbirka zadataka pripremljenih da se kroz njihovo rješavanje izradi završni račun jedne tvrtke, s mogućnošću konzultacija telefonom ili e-mailom. 

3. dio osposobljavanja 
Na knjigovodstvenom programu prati se unos knjigovodstvene dokumentacije jedne tvrtke, prati se izrada završnog računa i popunjavanje obrazaca veznih za završni račun koji se predaju u Porezni ured i FINU. 

4. dio osposobljavanja 
Polazniku se dostavlja dokumentacija jedne tvrtke koju nakon odslušanih predavanja samostalno obrađuje, izrađuje završni račun i popunjava potrebne obrasce za Porezni ured i FINU, uz mogućnost konzultacija i usklađenja rješenja telefonom ili e-mailom. 


Svakom polazniku se osigurava demo verzija knjigovodstvenog programa Domino IS koji instalirate na vlastito računalo i radni materijal nove tvrtke, čime mu se omogućava stjecanje radne prakse iz računovodstva na računalu. Prilikom stjecanja radne prakse imate besplatnu podršku u pozivnom centru škole.

Ispit se polaže onda kada se procijeni da ste spremni. Po položenom ispitu dobiva se uvjerenje da je polaznik osposobljen za samostalnog računovođu, koje se upisuje u radnu knjižicu, pod uvjetom da osoba posjeduje svjedodžbu o završenoj trogodišnjoj ili četverogodišnjoj srednjoj školi bez obzira na vrstu srednje škole.

Škola MA-LU ima dugu tradiciju. Obrazovanjem za samostalnog računovođu bavimo se od 1995. godine pod nazivom „MA-LU d.o.o. za srednjoškolsko obrazovanje“, a od 2002. godine zbog zakonskih je propisa škola počela djelovati pod nazivom „Škola za obrazovanje odraslih MA-LU.“

Školu za obrazovanje odraslih do sada je polazilo preko 4000 polaznika raznih stručnih sprema, fakulteta i zanimanja. Mnogi od njih i danas su ostali u kontaktu sa školom kako bi dodatno unaprijedili svoje znanje. 

Škola je posebna po izvrsno strukturiranim predavanjima u interaktivnoj nastavi, praktičnom radnom materijalu, konzultacijama, odličnom priručniku i ostalim nastavnim materijalima, te vodećim knjigovodstvenim programom Domino IS, koji se pri tome koristi. 

Pročitajte što kažu zadovoljni polaznici:

"Vrlo lijepo pedagoški obrađeno a teorija je zlatni rudnik." - Zvonimir

"Nikad nisam vidio da se netko toliko posvećuje svojim učenicima." - Marko

"Izuzetna profesionalnost i stručnost sukladna s vremenom i potrebama posla." - Emilija

Škola za obrazovanje odraslih Ma-Lu
Mandrovićeva 12, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 232 3950
E-mail:
Web: http://www.ma-lu.com/

Detalji o partnerovom sjedištu:
Škola za obrazovanje odraslih MA-LU
Mandrovićeva 12, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Javi nam se :) Chat