Naučite se nositi sa stresom uz online program URBANI MINDFULNESS! Saznajte kako upravljati svim poslovnim i privatnim izazovima kroz predavanja, vježbe i meditaciju

U samo 2 tjedna steći ćete vještine za bolje upravljanje sobom, okolinom, novcem i drugo uz TRAJNO dostupne snimke

Naučite se nositi sa stresom uz online program URBANI MINDFULNESS! Lakše upravljajte poslovnim i privatnim izazovima


  		
				  		
	      
Online tečaj mindfulnessa, 2 tjedna
Online tečaj mindfulnessa, 2 tjedna - slika 2
Online tečaj mindfulnessa, 2 tjedna - slika 3
Online tečaj mindfulnessa, 2 tjedna - slika 4
Online tečaj mindfulnessa, 2 tjedna - slika 5
Online tečaj mindfulnessa, 2 tjedna - slika 6
Online tečaj mindfulnessa, 2 tjedna - slika 7
Online tečaj mindfulnessa, 2 tjedna - slika 8
Online tečaj mindfulnessa, 2 tjedna - slika 9
Online tečaj mindfulnessa, 2 tjedna - slika 10
-20%

Naučite se nositi sa stresom uz online program URBANI MINDFULNESS! Saznajte kako upravljati svim poslovnim i privatnim izazovima kroz predavanja, vježbe i meditaciju

U samo 2 tjedna steći ćete vještine za bolje upravljanje sobom, okolinom, novcem i drugo uz TRAJNO dostupne snimke

Naučite se nositi sa stresom uz online program URBANI MINDFULNESS! Lakše upravljajte poslovnim i privatnim izazovima

 • Ponuda uključuje:
  online tečaj mindfulnessa "urbani mindfulness" na hrvatskom jeziku u ponudi A3 mind & mindfulness Academy Maje Prović
 • Redovne cijene i VIŠE O TEČAJU pogledajte na CJENIKU
 • Tečaj je namijenjen svima koji žele imati svjesniju kontrolu nad svojim razmišljanjima, smanjiti svakodnevni stres i bolje reagirati na poslovne i privatne izazove te se više orijentirati na sebe. Mindfulness koncept temelji se na sadašnjem trenutku, povećanju fokusa na aktualna zbivanja i boljem shvaćanju sebe i okoline. Neke od tema koje se prolaze: novac, prehrana, bolesti, posao, okruženje, strahovi, životna svrha
 • Kupnjom tečaja na mail dobivate:
  - 14 video predavanja sa smjernicama na predmetnu temu (svaki video traje oko 14 minuta)
  - mindful karticu s jednostavnim i kratkim dnevnim vježbama, koje će potaknuti kreativan um i pronaći rješenje u bilo kojoj situaciji
  PDF book sa vježbom za svaki dan
  - mindful meditaciju prema temi dana (npr. mindful meditacija za posao) - trajanje 5 minuta
  - BONUS: trajno dostupne snimke predavanja
 • S tečajem je potrebno početi do roka iskoristivosti: 15.8.2024.
 • Trajanje tečaja: 14 dana (prolazite ga vlastitim tempom, a svakog dana dobivate na mail po jedan video, karticu dana, PDF book s vježbom i meditaciju na temu)
 • Odmah nakon kupovine, a najkasnije do roka iskoristivosti potrebno se javiti na [email protected] sa osobnim podacima i šifrom potvrde (nalazi se na vašem profilu pod "moje kupovine", a stiže i na mail) kako biste dobili daljnje podatke
 • Online tečaj kreirala je Maja Prović, mindfulness trener i mindset mentor, a više o Maji pročitajte na linku
 • Pogledajte Facebook, Instagram i YouTube kanal Maje Prović
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko niste započeli s tečajem do navedenog roka
 • Ponudu možete koristiti nakon kupnje. Ključno je znati šifru potvrde koja se nalazi na potvrdi u privitku. Prilikom dolaska kod partnera možete imati potvrdu sa sobom ili umjesto printanja pokazati potvrdu preko mobitela i time sačuvati prirodu. Predočenjem šifre potvrde partneru, ponuda se smatra iskorištenom.
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge. U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć. U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti. U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Maja Prović Coaching
Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 091 3739 205
E-mail:
Web: https://www.majaprocoaching.com/

Detalji o partnerovom sjedištu:
PRO-EVENTIM, OBRT ZA USLUGE
Ulica Ivana Rogića 44, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta [email protected] i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na [email protected] i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na [email protected].

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na [email protected] kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom, ZABA Mastercardom i Dinersom do 6 rata