Online edukacije za menadžere - naučite komunicirati, pregovarati, upravljati vremenom, ljudima i poslom te donositi odluke - 3 modula od 419 kn!

Namijenjeno svima na rukovodećim pozicijama ili onima koji tomu streme, uključen e-certifikat

Edukacije za menadžere, direktore, voditelje


	      
Edukacije za menadžere, direktore, voditelje
-65%
1.200kn
Od 419kn
Cijena uključuje PDV
KUPI PONUDU
1.200kn
Od 419kn
Cijena uključuje PDV
Kupljeno 2

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 4 rate
PROMOTIVNE CIJENE VRIJEDE ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU PUTEM PORTALA PONUDADANA.HR.
 • Ponuda uključuje:
  online edukacije za menadžere po izboru u ponudi centra Moj razvoj
 • Klikom na „kupi“ birate:
  - online edukacije za voditelje manjih grupa - 3 modula (16 edukacija) za 419 kn
  - online edukacije za direktore, rukovoditelje, voditelje projekta - 3 modula (30 edukacija) za 695 kn
 • Redovne cijene te plan i program pogledajte na CJENIKU
 • Nakon kupovine potrebno se mailom na info@mojrazvoj.hr s imenom i prezimenom te kodom potvrde (koji se nalazi na vašem profilu pod "moje kupovine")
 • Na linku pročitajte detaljne upute za prijavu na odabranu edukaciju
 • Edukacije uključuju tekstove, ispite, vježbe, primjere, zadatke, grafičke prikaze i ilustracije, testove samoprocjene
 • Nakon prijave pristup materijalima traje godinu dana
 • Edukacija je u potpunosti na hrvatskom
 • Po završetku edukacije, ispitu imate pravo pristupiti 3 puta
 • Nakon uspješno položenog ispita dobit ćete e-certifikat
 • Certifikat možete zatražiti u tiskanom obliku putem maila info@mojrazvoj.hr koji vam onda dolazi na kućnu adresu (uz nadoplatu 80 - 100kn)
 • S edukacijom je potrebno započeti do roka iskoristivosti 4.7.2017.
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Detalji ponude
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
Online edukacije

Edukacije su namijenjene menadžerima, a ovisno o vašoj poziciji ili poziciji kojoj stremite možete birati između edukacija za direktore, rukovoditelje, voditelje projekta ili manjih grupa.

Edukacije obuhvaćaju razvoj poslovnih vještina unutar poduzeća kao što su:
✎ komuniciranje,
✎ menadžment - upravljanje poslovima i ljudima,
✎ jačanje samopouzdanja,
✎ donošenje odluka,
✎ alati za poslovne analize,
✎ moć pregovaranja,
✎ učinkoviti sastanci,
✎ upravljanje vremenom, upravljanje stresom,
✎ odnos prema klijentima,
✎ upravljanje projektima, poslovima i ljudima,
✎ društveni izvori moći,
✎ umijeće procjenjivanja ljudi,
✎ javni nastup,
✎ zaštita osobnih podataka.

Edukacije su namijenjene cjeloživotnom učenju, a usmjerene su stjecanju i razvoju kompetencija potrebnih za život i rad u suvremenom, globalnom tržišnom okruženju koje od ljudi zahtijeva brzu prilagodbu, nova znanja i vještine te trajno učenje.

Svaka od edukacija namijenjena je određenoj ciljnoj skupiti unutar nje se obrađuju specifične vještine, znanja i ishodi koji će najviše koristiti upravo toj ciljnoj skupiti djelatnika.

usavrsavanje

Ove će vam edukacije pomoći u stjecanju i razvoju vještina (poznatih kao soft skills) koje jačaju vašu konkurentnost na tržištu rada. Jer, poslodavci danas od vas očekuju nešto više od znanja i diploma stečenih formalnim obrazovanjem. Očekuju od vas vještine koje određuju vašu osobnost i sposobnost rješavanja zahtjevnih problema i zadataka na poslu. Zanima ih imate li sposobnosti vođe, pregovarača, komunikatora, timskog igrača, motivatora.

Možda u ovom trenutku niste više zadovoljni poslom koji radite. Možda želite nešto drugo, novo, više. Možda ste u potrazi za poslom, a sa svojim trenutačnim znanjima i vještinama ne možete odgovoriti zahtjevima tržišta. Ovi programi usavršavanja pomoći će vam da povećate svoju zapošljivost - da budete konkurentniji na današnjem i budućem, sve kompetitivnijem, tržištu rada.

Nemojte misliti da vam je obrazovanje stečeno u stručnoj školi ili fakultetu dostatno do kraja života, jer se poslovno okruženje danas mijenja izuzetno brzo.

Stoga kako biste uvijek bili konkurentni na tržištu rada i bili sigurni u vlastite sposobnosti kao djelatnika, svakako odaberite jednu od edukacija u ponudi centra Moj razvoj jer vam one omogućuju upravo to!

Moj razvoj
Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon:
E-mail:
Web: http://www.mojrazvoj.com/

Detalji o partnerovom sjedištu:
MIRINE d.o.o.
Hrvatskog proljeća 9/A, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Javi nam se :) Chat