Online tečaj za voditelja brodice kategorije B - jednostavna, stručna i efikasna priprema za polaganje ispita iz udobnosti vašeg doma za samo 170 kn!

Svi edukacijski sadržaji uključeni u cijenu

Online tečaj za voditelja brodice kategorije B za samo 170 kn!

Pogledaj iskustva drugih »

  		
				  		
	      
Voditelj brodice, online tečaj -50%
Voditelj brodice, online tečaj -50% - slika 2
Voditelj brodice, online tečaj -50% - slika 3
-50%

Online tečaj za voditelja brodice kategorije B - jednostavna, stručna i efikasna priprema za polaganje ispita iz udobnosti vašeg doma za samo 170 kn!

Svi edukacijski sadržaji uključeni u cijenu

Online tečaj za voditelja brodice kategorije B za samo 170 kn!

Pogledaj iskustva drugih »
 • Ponuda uključuje:
  - Online tečaj za voditelja brodice kategorije B stručno pripremljen od Sea Master Class
 • Redovne cijene pogledajte u CJENIKU
 • Svi edukacijski sadržaji su uključeni u cijenu
 • Demo varijantu Online tečaja pogledajte OVDJE
 • Online tečaj sadrži:
  - interaktivni Priručnik za voditelja brodice u PDF-u (140 stranica)
  - video materijale zahtjevnijih sadržaja (nautička karta, čvorovi, izbjegavanje sudara na moru, svjetla na brodovima itd.)
  - PDF materijale (zadaci i rješenja zadataka za rad na nautičkoj karti, nautička karta za vježbu itd.)
  -pitanja i odgovore koji se često koriste na ispitu za voditelja brodice na kraju svakog od 5 modula Priručnika, kojima možete provjeriti svoje znanje
  - uputstva za prijavu ispita u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture ili u nekoj od Lučkih kapetanija
 • S korištenjem linka na Online tečaj trebate ZAPOČETI do roka iskoristivosti: 26.10.2020. i možete ga nastaviti koristiti nakon tog roka
 • Nakon kupovine javiti se na [email protected] ili 099 3103 095 sa svojom e-mail adresom i šifrom potvrde na koju će biti poslan link za Online tečaj i potrebne upute
 • Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku
 • Ispit za voditelja brodice polaže se u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture u Zagrebu ili u nekoj od Lučkih kapetanija
 • Za ispit je potrebno priložiti: 2 fotografije u boji (3 x 2,5cm), osobnu iskaznicu i vozačku dozvolu (dokaz o položenoj prvoj pomoći), 35 kn biljega, potvrda uplate državnih pristojbi za ispit od 440 kn
 • Voditelj brodice kategorije B može upravljati:
  - brodicama i jahtama do 18 m dužine bez ograničenja snage motora
  - prevoziti do 12 putnika
  - u međunarodnoj plovidbu svim morima i vodama koje su pristupačne s mora uz ograničenje udaljavanja do 12 Nm od najbliže obale kopna i otoka
 • Dobna granica polaganja ispita je 16 godina
 • Uvjerenje o osposobljenosti za voditelja brodice kategorije B ima valjanost bez vremenskog ograničenja
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
  Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Ponudu možete koristiti nakon kupnje. Ključno je znati šifru potvrde koja se nalazi na potvrdi u privitku. Prilikom dogovora oko preuzimanja Online tečaja potrebno je predočiti šifru. Predočenjem šifre potvrde partneru, ponuda se smatra iskorištenom
 • Posjetite Facebook stranicu Sea Master Class
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju ponude. U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć. U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju ponude, naknadne reklamacije neće se uvažiti. U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

ASTA NAVIS d.o.o.
Sea Master Class

Ulica Mile Dimitrijević 2, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: +385 99 310 3095
E-mail:
Web: https://www.seamasterclass.com.hr/

Detalji o partnerovom sjedištu:
ASTA NAVIS d.o.o.
Mile Dimitrijević 2, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta [email protected] i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na [email protected] i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na [email protected].

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na [email protected] kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti samo karticama