[NJEMAČKI] Intenzivni tečaj razine A1 + A2 u trajanju 160 školskih sati - savladajte čak 4 stupnja jezika uz izvorne govornike za 4.199 kn!

Uključena potvrda po završetku, potrebna nadoplata za materijale, početak tečaja 24.9.

Njemački - intenzivni tečaj u trajanju 160 školskih sati za za 4.199 kn!

Pogledaj iskustva drugih »

	      
Njemački - intenzivni tečaj u trajanju 160 školskih sati za za 4.199 kn!
-44%
7.500kn
4.199kn
Cijena uključuje PDV
7.500kn
4.199kn
Cijena uključuje PDV
Možete uplatiti samo karticama + American Expressom, PBZ Visom, PBZ Maestrom i Dinersom do 6 rata
Kupljeno 3

Ponuda je vremenski i količinski ograničena!

 
 
 • Ponuda uključuje:
  intenzivni početni tečaj njemačkog jezika u trajanju 160 školskih sati za kompletnu A razinu (A1/1., A1/2., A2/1., A2/2) u ponudi EuroBIZ Centra
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Početak i trajanje tečaja: od 24.9.2018. do otprilike 31.1.2019.
  Raspored predavanja:
  pon, sri i pet: 19h - 21:15h
 • Voditelji tečaja su izvorni govornici
 • Potrebna nadoplata za materijale 150 - 300 kn (ovisno o knjižari)
  Po završetku tečaja ostvarujete potvrdu o završenom tečaju
 • Minimalan broj polaznika za formiranje
  grupe: 10
  Minimalna dob: 18 godina
 • Ako ne znate na kojem ste stupnju znanja, u centru možete obaviti besplatno testiranje predznanja
 • Nakon kupovine potrebno je javiti se na info@eurobiz-centar.com ili telefonski na
  099 6230 134 radi rezerviranja mjesta u grupi
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
 • Ponuda ne vrijedi za tvrtke
 • Rok iskoristivosti: u navedenom terminu
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Posjetite Instagram EuroBIZ centra
 • U slučaju nezadovoljstva, nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Detalji ponude
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Posjetite naš
  Facebook PonudaDana
Zašto upisati tečaj njemačkog u EuroBIZ Centru?

Ovim programom naučit ćete čak 4 stupnja njemačkog jezika! Voditelji su izvorni govornici, koji će vas svojom konverzacijskom metodom i intenzivnim jezičnim treningom od 9h tjedno vrlo brzo dovesti do tečnog razgovora na njemačkom jeziku.

Kome je namijenjen ovaj program?

Odraslim polaznicima koji su u radnom odnosu, te zbog mnoštva privatnih i poslovnih obaveza ne stižu učiti kod kuće, pohađati duge tečajeve od 6 mjeseci za samo jedan stupanj stranog jeziku, i to u velikim grupama. Vi ste zaposleni, dinamični, želite brzo napredovati i svoju novu stečenu vještinu stranog jezika odmah iskoristiti za poslovno napredovanje, putovanja, stjecanja novih kontakata ili traženja novih poslovnih partnera. Možda želite koju godinu provesti u zemlji njemačkog govornog područja na radu? Za sve vas, ovaj je program idealan: štedi vaše vrijeme, unapređuje vašu tečnost i podiže samopouzdanje prilikom razgovora na njemačkom jeziku, te vrlo brzo postižete svoje ciljeve zbog kojih učite ovaj jezik.

Što ćete naučiti u ta 4 stupnja (A1/1., A1/2., A2/1., A2/2.)?

Kroz 160 sati, naučit ćete kako se predstaviti, nazive zanimanja, zemalja, jezika, naručiti ili kupiti živežne namirnice, tražiti oglase za stan ili za polovne stvari, nazive prostorija u kući i namještaj, te električne uređaje, kretati se po gradu i javnim prijevozom, saznat ćete mnoge informacije vezane za njemačku kulturu, civilizaciju, njihovu povijest, gospodarstvo ali i običaje. Naučit ćete uspoređivati predmete, odjevne predmete, reći i imenovati dijelove tijela, bolesti, tegobe, ići liječniku, razumjeti i dati savjet kod raznih bolesti, tijek školovanja u Njemačkoj, nazive škola, oglase za posao, pisanje CV-a. Sve cjeline obrađuju se odmah kroz intenzivni jezični trening na satu.

njemacki

Od gramatike, naučit ćete:

Vođenje razgovora u sadašnjem i prošlom vremenu, i u željenom načinu, te trpnom načinu, abecedu, brojeve, redne brojeve, sate, datume, mjerne jedinice, rod imenica, glagole kroz vremena (prezent, preterit, perfekt) i načine (indikativ, imperativ i konjunktiv), pridjeve i pridjevsku deklinaciju, pridjevsku komparaciju, prijedloge mjesta i vremena, pasiv i konjunktiv II., imenice kroz padeže (nominativ, akuzativ, dativ, genitiv), posvojne zamjenice u nominativu i akuzativu, te dativu, glagole uz prijedloge, refleksivne zamjenice, modalne glagole (tvorba i upotreba).

Prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (ZEROJ), nakon položenih stupnjeva A1 i A2, vi ćete moći:

- nakon stupnja A1 razumjeti i koristiti poznate svakodnevne izraze i osnovne fraze za zadovoljavanje konkretnih potreba. Možete predstaviti sebe i druge te postavljati i odgovarati na pitanja osobne prirode, poput mjesta stanovanja, poznanstava i posjedovanja predmeta. Možete komunicirati na jednostavan način pod uvjetom da sugovornik govori polako i razgovijetno te da je spreman pomoći u izražavanju.


- nakon stupnja A2 moći ćete razumjeti rečenice i često korištene izraze koji se odnose na područja od neposrednoga značaja (npr. osnovni osobni i obiteljski podaci, informacije vezane uz kupovinu, neposrednu okolinu, zaposlenje). Moći ćete komunicirati u jednostavnim i uobičajenim situacijama koje zahtijevaju jednostavnu i neposrednu razmjenu informacija o poznatim i uobičajenim temama. Moći ćete jednostavnim jezikom reći nešto o svojemu podrijetlu, neposrednoj okolini i trenutnim potrebama.

EuroBIZ Centar
Maksimirska 78, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 099 6230 134
E-mail:
Web: http://www.eurobiz-centar.com/

Detalji o partnerovom sjedištu:
EUROBIZ CENTAR, OBRT ZA PODUKU I PREVOĐENJE
Maksimirska cesta 78, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!


Pričekaj trenutak...

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na American express, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Pričaj s nama :) Chat