Kirurško odstranjivanje promjena na koži! Uklanjanje madeža
uz uključenu lokalnu anesteziju u Poliklinici dr. Džepina

Primijetili ste promjenu u boji, veličini ili izgledu madeža? Ne čekajte, već djelujte preventivno!

Kirurško odstranjivanje promjena na koži! Uklanjanje madeža uz uključenu lokalnu anesteziju u Poliklinici dr. Džepina

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 116
5 zvjezdica: 110
4 zvjezdice: 4
3 zvjezdice: 0
2 zvjezdice: 2
1 zvjezdica: 0

  		
				  		
	      
Uklanjanje madeža -27% Peščenica
Uklanjanje madeža -27% Peščenica - slika 2
Uklanjanje madeža -27% Peščenica - slika 3
Uklanjanje madeža -27% Peščenica - slika 4
Uklanjanje madeža -27% Peščenica - slika 5
Uklanjanje madeža -27% Peščenica - slika 6
Uklanjanje madeža -27% Peščenica - slika 7
-27%

Kirurško odstranjivanje promjena na koži! Uklanjanje madeža
uz uključenu lokalnu anesteziju u Poliklinici dr. Džepina

Primijetili ste promjenu u boji, veličini ili izgledu madeža? Ne čekajte, već djelujte preventivno!

Kirurško odstranjivanje promjena na koži! Uklanjanje madeža uz uključenu lokalnu anesteziju u Poliklinici dr. Džepina

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 116
5 zvjezdica: 110
4 zvjezdice: 4
3 zvjezdice: 0
2 zvjezdice: 2
1 zvjezdica: 0
 • Ponuda uključuje:
  - uklanjanje 1 madeža uz uključenu lokalnu anesteziju u Poliklinici dr. Džepina
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Rok iskoristivosti: 24.1.2024.
 • Ponuda je dostupna samo danas, 24.11.2023., u sklopu Black Friday akcije
 • Potencijalno opasni madeži su oni koji nemaju jasne rubove, mijenjaju boju, veći su od 6 mm u promjeru, rastu i mijenjaju oblik, asimetrični su
  Ako vam se javlja se svrbež ili krvarenje na mjestu madeža, također je potrebno na vrijeme reagirati
 • Po odstranjenju kožne promjene u pravilu je obavezna patohistološka dijagnostika (PHD) uz nadoplatu
  60 € (452,07 kn)

  Tek u izuzetnim slučajevima, prema procjeni liječnika, ona nije potrebna
 • Zahvat obavlja Prim. dr. sc. Davor Džepina, plastični kirurg glave i vrata, a na linku pogledajte njegov ŽIVOTOPIS
 • Pročitajte više o kirurškom uklanjanju karcinoma kože i kožnih izraslina
 • Nije potrebna posebna priprema za zahvat
  Kući se ide odmah nakon zahvata
 • Uključeno je skidanje šavova 5 - 8 dana nakon zahvata
 • Pogledajte Facebook Poliklinike
 • Termin je potrebno rezervirati minimalno 3 dana ranije, ovisno o raspoloživosti
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48 h ranije
 • Radno vrijeme:
  pon - pet: 10 h - 13 h i 17 h - 20 h i po dogovoru
 • Ponudu možete koristiti nakon kupnje. Ključno je znati šifru potvrde koja se nalazi na potvrdi u privitku. Prilikom dolaska kod partnera možete imati potvrdu sa sobom ili umjesto printanja pokazati potvrdu preko mobitela i time sačuvati prirodu. Predočenjem šifre potvrde partneru, ponuda se smatra iskorištenom
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge. U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć. U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti. U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Uklanjanje madeža

Općenito govoreći, madeži su dobroćudne promjene kože. No ako primijetite promjene u boji, veličini ili izgledu madeža - to je ozbiljan poziv na odlazak na pregled i preventivno uklanjanje. Melanom je jedan od brzo rastućih tumora, uz godišnje povećanje od čak 7%. U Hrvatskoj se godišnje otkrije oko 580 novooboljelih od melanoma.

Kako prepoznati potencijalno opasne madeže? 
 • nemaju jasne rubove 
 • mijenjaju boju 
 • veći su od 6mm u promjeru 
 • rastu i mijenjaju oblik 
 • asimetrični su 
 • javlja se svrbež ili krvarenje na mjestu madeža 

Ako primijetite ijedan od navedenih simptoma, to je znak da bi madež trebalo ukloniti. 

Učestalost tumora kože i promjena koje im prethode uzimaju u novije vrijeme prave epidemijske razmjere. Općenito govoreći, karcinom kože nastaje u epidermisu (vanjski sloj kože), što ga čini oku vidljivim. Uglavnom nastaje na dijelovima tijela izloženim suncu, uključujući tjeme, lice, usne, uši, vrat, prsište, ruke, dlanovi, ali i kožu na nogama.

Najpoznatiji dokazani uzročnik karcinoma kože jest ultraljubičasto zračenje (UV) prisutno u sunčevim zrakama te komercijalnim lampama za sunčanje (solarij). Treba istaknuti da i UVA i UVB oboje pridonose razvoju karcinoma kože. Najbolji način prevencije jest zaštita od sunca.

Kako prepoznati karcinom kože? Najčešći upozoravajući znak jest novonastala promjena koja ne cijeli. Karcinom može nastati kao mala, glatka, sjajna, blijeda ili izbočena kvržica. Može nastati i kao crvenkasta promjena. Ponekada nastaje sitno točkasto krvarenje ili krasta. Također može nastati i kao tvorba u razini kože, kao crvenkasta, gruba, hrapava mrlja, suhe konzistencije. Postoji i tzv. aktinička keratoza, promjena koja izgleda kao gruba, crvenkasta ili smećkasta mrlja različite veličine iz koje ponekada nastaje karcinom.

Bilo koji od navedenih simptoma znak je upozorenja. Ako se takva promjena ukloni u ranoj fazi, iz organizma se odstrane sve kancerogene stanice koje se, jednom odstranjene, vrlo rijetko ponovno pojavljuju. To je sigurnost koju pruža jedino kirurški zahvat, odnosno ekscizija.

Nakon što je madež kirurški odstranjen, potrebno je redovito previjati mjesto na kojem se nalazio. Nakon skidanja šavova, potrebno je posebno obratiti pozornost na izgled ožiljka te ga njegovati prema uputama liječnika. Kako biste osigurali potpun oporavak, jedan do dva tjedna nakon zahvata preporučuje se izbjegavati teški fizički napor i izlaganje suncu.

Poliklinika dr. Džepina

Zahvat obavlja Prim. dr. sc. Davor Džepina, plastični kirurg glave i vrata.

Jedini je specijalist u Hrvatskoj i jedan od malobrojnih izvan SAD-a koji posjeduje licencu American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (ABFPRS - licencirajuće stručno tijelo Američke medicinske asocijacije AMA) 2006. godine. Također, dr. Džepina je Fellow of European Board of Otolaryngology-Head and Neck Surgery (FEBORL-HNS).

Kontinuiranu stručno-znanstvenu izobrazbu iz plastične i estetske kirurgije glave i vrata i provodi posjećujući stručne skupove i klinike (SAD - New York, Chicago, Boston, Miami, Boca Raton, San Diego, Iowa City, Philadelphia, Denver; Europa - London, Frankfurt, Erlangen, Regensburg, Graz, Salzburg, Rim, Milano). Stečena znanja i nove medicinske tehnologije implementira u svakodnevnoj praksi, naravno nakon kritičke procjene njihove potpune sigurnosti i korisnosti za pacijenta.

Dr. Džepina sudjeluje i u znanstvenom radu u suradnji s mnogim kolegama u Hrvatskoj, kao i u svijetu. 2010. godine obranom disertacije stekao je stupanj doktorata znanosti. Od 2013. godine je Viši znanstveni suradnik na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Poliklinika Dr. Džepina
Ulica grada Vukovara 284, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 01 2304 532
E-mail:
Web: http://www.dzepina.com/

Detalji o partnerovom sjedištu:
Poliklinika Dr. Džepina
Ulica grada Vukovara 284, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta [email protected] i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na [email protected] i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na [email protected].

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na [email protected] kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom, ZABA Mastercardom i Dinersom do 6 rata