SUPER STUDENT, OBRT ZA PODUKE I DIGITALNI MARKETING

SUPER STUDENT

Plišići 17, Drivenik, Hrvatska

Telefon: +385 99 3663 818
"Brzo dostavljeno, sad treba pročitati i utvrditi gradivo :)"
Natalija Bokan 04.11.2022.
"Istinski sam uživala u priručniku. Iako bez velikih očekivanja, vrlo brzo je zaokupio svu moju pažnju. Savjeti i vježbe su vrlo poučni, ali i primjenjivi u praksi, što držim kao iznimno važnu stavku. Nadam se izdavanju više materijala ovog tipa!"
Ana Relota Šimić 28.08.2022.
"Ovo je nešto što bi volio da sam imao već u srednjoj skoli. Tehničke korištene su dobre ne samo za učenje nego i za pamćenje bilo čega u životu. Koliko puta sam zaboravio nečije ime, pin, šifru I slično. Ove tehnike će sigurno pomoć sa svime time. Kad ih gledam samo vidim da je sve u životu koje sam dobro zapamtio objašnjeno ovdje zašto sam tako dobro zapamtio. Sada mogu ove tehnike koristit namjerno u životu da bolje pamtim, učim i radim."
Zvonimir Šimunović 13.08.2022.
"Jako mi se sviđa što objašnjava i stvari poput motivacije i koncentracije za učenje. Sve u svemu odlično."
Matko Lalic 21.07.2022.
"Svaka preporuka! Šteta što nas ovo ne uče u školi. Konkretni savjeti, a ne neke općenite stvari koje ne pomažu. Bila sam jako zadovoljna s tečajem pamćenja pa sam kupila priručnik i nisam požalila. Hvala SUPERSTUDENT!"
Ana Pastović 20.07.2022.
"Sam stav prema učenju mi se tijekom ovog webinara promijenio. Sad lakše mogu početi krenuti sa učenjem. Bilo mi je korisnije ovo proći prije učenja za ispit za posao. Šteta što nisam naišla na ovaj webinar prije."
Katarina Suton 20.06.2022.