SUPERIORA DONNA d.o.o.

Poliklinika Superiora

Voćarska 14, Zagreb, Hrvatska

Telefon: 01 4641 734, 091 2229 898
"Profesionalno obavljen tretman. Doktorica je jako ljubazna i susretljiva. Tretman je bezbolan i brz. Sve pohvale za polikliniku i osoblje. :))"
Anđelka Vrbat 06.07.2018.
"Poštovani Damire, sukladno prepisci putem maila i telefonskom razgovoru, zahvaljujemo na dodatnom pojašnjenju. Kontaktirali smo polikliniku za provjeru situacije, kažu da je do gužve došlo jer su se termini nekih pacijenata neplanirano produžili, a i većina korisnika dođe s pratnjom pa im se na taj način stvori gužva. Za nalaz PHD-a su nam rekli da biste svakako dobili informaciju od njih kad bi bio gotov, kao što su Vam i rekli, odnosno nisu Vas mogli obavijestili o rezultatima prije nego su ih zaprimili. Račune kažu da izdaju, no ako omaškom nije izdan, možete bilo kada doći po njega, kao i po originalni nalaz PHD-a i besplatan pregled ožiljaka. Vezano za razliku u cijeni rekli su nam da je možda došlo do greške prillikom vraćanja ostatka i da im se možete javiti za povrat preplaćenog iznosa. Ovim bismo Vam putem još jednom zahvalili na javljanju i povratnom komentaru, doista nam je važno svako javljanje korisnika kako bismo što bolje mogli pratiti kvalitetu oglašenih ponuda i osigurati Vam samo kvalitetne usluge."
PonudaDana.hr 29.06.2018.
"Neljubazna osoba na recepciji, puna čekaonica ljudi. Zahvati se obavaljaju kao na pokretnoj traci, šivanje je loše (nema potkožnog šava) i ostavlja velike ružne ožiljke. Rezultate PHD-a koji sam platio dodatno nisam dobio u obećanom roku, već sam osobno morao zvati za nalaz, iako sam bio uvjeren na recepciji da ću biti kontaktiran putem mobitela. I na kraju, nije mi izdan račun, a iznos je bio VEĆI od onog koji sam trebao platiti po ponudi."
Damir Bartolic 29.06.2018.
"Poštovani Imam rijeci pohvale za ovu polikliniku. Bila sam 2x u polikliniki vadila sam mladez. Ljubaznost je na vrhunskoj razini od doktora i ostalog osoblja, a najbitnija mi je briga o pacijentu te da se on osijeca ugodno. Zahvaljujem se, do skorog susreta.. S poštovanjem Kristina Mihalić"
Kristina Mihalić 10.06.2018.
"Ovim putem želim pohvaliti tretman u poliklinici Superiora. Kupila sam ponudu za povećanje usana. Doktorica Veir mi je detaljno pojasnila cijeli proces povećanja usana i umirila me, jer nisam oduševljena iglama. Kako nebi osjetila ikakvu bol od uboda prvo sam dobila anestetsku kremu, nekoliko uboda lokalne anestezije i nakon toga je slijedilo povećanje usana. Rezultatima sam više nego zadovoljna, kao i samim tretmanom u poliklinici te iznimno ljubaznom pristupu doktorice Veir. Keti K."
Katarina Puntarić Kajkavac 09.06.2018.
"Poštovana Žana, sukladno prepisci putem maila, prenosimo isprike iz poliklinike na dugom čekanju. Naime, uz naručene pacijente stiglo je 8 nenaručenih pacijenata te je došlo do neplanirane gužve. Ukoliko želite, možete kontaktirati polikliniku za za dogovor oko novog termina kako biste iskoristili ponudu, a ukoliko odustajete od korištenja svakako nam povratno javite putem maila do 30.6. kako bismo Vam izvršili zamjenu ili povrat."
PonudaDana.hr 18.04.2018.
"Ovdje cu samo ostaviti komentar da su neorganizirani, narucuju 20 ljudi u isto vrijeme, pa cekate dva h bez ikakvog reda. Doktor ok, al se sve cuje kaj pricate i radi se iza zamagljenih vrata. Uzas."
Žana Krajnović 17.04.2018.
Vrh stranice