SUPERIORA DONNA d.o.o.

Poliklinika Superiora

Voćarska 14, Zagreb, Hrvatska

Telefon: 01 4641 734, 091 2229 898
"Profesionalno obavljen tretman. Doktorica je jako ljubazna i susretljiva. Tretman je bezbolan i brz. Sve pohvale za polikliniku i osoblje. :))"
Anđelka Vrbat 06.07.2018.
"Sve pohvale za osoblje poliklinike Superora. Doktorica je jako ljubazna i susretljiva, nemam nikakve zamjerki. Što se tiče samog tretmana, profesionalno, bezbolno i brzo. Što se mene tiče,malo je reći da sam pre zadovoljna. :)"
Anđelka Vrbat 05.07.2018.
"Neljubazna osoba na recepciji, puna čekaonica ljudi. Zahvati se obavaljaju kao na pokretnoj traci, šivanje je loše (nema potkožnog šava) i ostavlja velike ružne ožiljke. Rezultate PHD-a koji sam platio dodatno nisam dobio u obećanom roku, već sam osobno morao zvati za nalaz, iako sam bio uvjeren na recepciji da ću biti kontaktiran putem mobitela. I na kraju, nije mi izdan račun, a iznos je bio VEĆI od onog koji sam trebao platiti po ponudi."
Damir Bartolic 29.06.2018.
"Poštovani Damire, sukladno prepisci putem maila i telefonskom razgovoru, zahvaljujemo na dodatnom pojašnjenju. Kontaktirali smo polikliniku za provjeru situacije, kažu da je do gužve došlo jer su se termini nekih pacijenata neplanirano produžili, a i većina korisnika dođe s pratnjom pa im se na taj način stvori gužva. Za nalaz PHD-a su nam rekli da biste svakako dobili informaciju od njih kad bi bio gotov, kao što su Vam i rekli, odnosno nisu Vas mogli obavijestili o rezultatima prije nego su ih zaprimili. Račune kažu da izdaju, no ako omaškom nije izdan, možete bilo kada doći po njega, kao i po originalni nalaz PHD-a i besplatan pregled ožiljaka. Vezano za razliku u cijeni rekli su nam da je možda došlo do greške prillikom vraćanja ostatka i da im se možete javiti za povrat preplaćenog iznosa. Ovim bismo Vam putem još jednom zahvalili na javljanju i povratnom komentaru, doista nam je važno svako javljanje korisnika kako bismo što bolje mogli pratiti kvalitetu oglašenih ponuda i osigurati Vam samo kvalitetne usluge."
PonudaDana.hr 29.06.2018.
"Poštovani Imam rijeci pohvale za ovu polikliniku. Bila sam 2x u polikliniki vadila sam mladez. Ljubaznost je na vrhunskoj razini od doktora i ostalog osoblja, a najbitnija mi je briga o pacijentu te da se on osijeca ugodno. Zahvaljujem se, do skorog susreta.. S poštovanjem Kristina Mihalić"
Kristina Mihalić 10.06.2018.
"Ovim putem želim pohvaliti tretman u poliklinici Superiora. Kupila sam ponudu za povećanje usana. Doktorica Veir mi je detaljno pojasnila cijeli proces povećanja usana i umirila me, jer nisam oduševljena iglama. Kako nebi osjetila ikakvu bol od uboda prvo sam dobila anestetsku kremu, nekoliko uboda lokalne anestezije i nakon toga je slijedilo povećanje usana. Rezultatima sam više nego zadovoljna, kao i samim tretmanom u poliklinici te iznimno ljubaznom pristupu doktorice Veir. Keti K."
Katarina Puntarić Kajkavac 09.06.2018.
"Ovdje cu samo ostaviti komentar da su neorganizirani, narucuju 20 ljudi u isto vrijeme, pa cekate dva h bez ikakvog reda. Doktor ok, al se sve cuje kaj pricate i radi se iza zamagljenih vrata. Uzas."
Žana 17.04.2018.
"Poštovana Žana, sukladno prepisci putem maila, prenosimo isprike iz poliklinike na dugom čekanju. Naime, uz naručene pacijente stiglo je 8 nenaručenih pacijenata te je došlo do neplanirane gužve. Ukoliko želite, možete kontaktirati polikliniku za za dogovor oko novog termina kako biste iskoristili ponudu, a ukoliko odustajete od korištenja svakako nam povratno javite putem maila do 30.6. kako bismo Vam izvršili zamjenu ili povrat."
PonudaDana.hr 18.04.2018.
Vrh stranice
Pričaj s nama :) Chat