SUPERIORA DONNA d.o.o.

Poliklinika Superiora

Voćarska 14, Zagreb, Hrvatska

Telefon: 01 4641 734, 0994641734
Ocjena naših korisnika:
Vrlo dobro!
4,17 od 5
Ukupno glasova: 12
Vrlo dobro! Ukupno glasova: 12
5 zvjezdica: 8
4 zvjezdice: 1
3 zvjezdice: 1
2 zvjezdice: 1
1 zvjezdica: 1
"Doktorica Veir je za svaku pohvalu. Stručna, brza i učinkovita, a nadasve simpatična i pristupačna pacijentu. Došla sam na red bez ikakvog dugog čekanja, pa čak i nekoliko minuta prije termina u kojem sam bila naručena. Čista petica."
Kristina Del Fabro 22.11.2019.
"Profesionalno obavljen tretman. Doktorica je jako ljubazna i susretljiva. Tretman je bezbolan i brz. Sve pohvale za polikliniku i osoblje. :))"
Anđelka Vrbat 06.07.2018.
"Sve pohvale za osoblje poliklinike Superora. Doktorica je jako ljubazna i susretljiva, nemam nikakve zamjerki. Što se tiče samog tretmana, profesionalno, bezbolno i brzo. Što se mene tiče,malo je reći da sam pre zadovoljna. :)"
Anđelka Vrbat 05.07.2018.
"Neljubazna osoba na recepciji, puna čekaonica ljudi. Zahvati se obavaljaju kao na pokretnoj traci, šivanje je loše (nema potkožnog šava) i ostavlja velike ružne ožiljke. Rezultate PHD-a koji sam platio dodatno nisam dobio u obećanom roku, već sam osobno morao zvati za nalaz, iako sam bio uvjeren na recepciji da ću biti kontaktiran putem mobitela. I na kraju, nije mi izdan račun, a iznos je bio VEĆI od onog koji sam trebao platiti po ponudi."
Damir Bartolic 29.06.2018.
"Poštovani Imam rijeci pohvale za ovu polikliniku. Bila sam 2x u polikliniki vadila sam mladez. Ljubaznost je na vrhunskoj razini od doktora i ostalog osoblja, a najbitnija mi je briga o pacijentu te da se on osijeca ugodno. Zahvaljujem se, do skorog susreta.. S poštovanjem Kristina Mihalić"
Kristina Mihalić 10.06.2018.
"Ovim putem želim pohvaliti tretman u poliklinici Superiora. Kupila sam ponudu za povećanje usana. Doktorica Veir mi je detaljno pojasnila cijeli proces povećanja usana i umirila me, jer nisam oduševljena iglama. Kako nebi osjetila ikakvu bol od uboda prvo sam dobila anestetsku kremu, nekoliko uboda lokalne anestezije i nakon toga je slijedilo povećanje usana. Rezultatima sam više nego zadovoljna, kao i samim tretmanom u poliklinici te iznimno ljubaznom pristupu doktorice Veir. Keti K."
Katarina Puntarić Kajkavac 09.06.2018.
"Ovdje cu samo ostaviti komentar da su neorganizirani, narucuju 20 ljudi u isto vrijeme, pa cekate dva h bez ikakvog reda. Doktor ok, al se sve cuje kaj pricate i radi se iza zamagljenih vrata. Uzas."
Žana 17.04.2018.