VALIDUS-SOLARIJ d.o.o.

Jean d`Arcel Medical & Beauty Institut

Kaptol 18, Zagreb, Hrvatska

Telefon: 01 4812 638
Ocjena naših korisnika:
Vrlo dobro!
4,38 od 5
Ukupno glasova: 519
Vrlo dobro!
4,38 od 5
Ukupno glasova: 519
5 zvjezdica: 358
4 zvjezdice: 70
3 zvjezdice: 46
2 zvjezdice: 18
1 zvjezdica: 27
"Odlicna ponuda i savrsena usluga osoblja salona. Sve pet"
Dora Gojković 29.01.2019.
"Super je!"
ANDREA PLESE 29.01.2019.
"Jako sam nezadovoljna uslugom. Djelatnice cu needucirane i nesteucne. Jednaa mi kaze da dlacice moraju biti skroz obrijane, druga da moraju biti malo vece, tj. viriti iznad koze. Jedna od curka se iscudavala mojim rasporedom dlaka, usporedila me s muskarcem (nemam neobican raspored dlaka niti su ekstremne, cura samo nema iskustva ocito) koji joj se uzgred gade kako kaze(zasto onda radis taj posao?)Izvođenje tretmana katastrofa i nesistematicno.Nemas gdje odlozit torbu i odjeću. Jako lose"
Martina Drvar 24.01.2019.
"Poštovana Martina, žao nam je čuti da niste bili zadovoljni ponudom. Budući da vidimo da je riječ o ponudi koju ste kupili u 10.mj prošle godine, sada nažalost nismo u mogućnosti provjeriti sa salonom okolnosti vezano uz Vaše korištenje, no svakako ćemo im proslijediti Vaše dojmove kako bi imali u vidu za ubuduće. Vas bismo ovim putem zamolili da nam se, ako ćete nekad imati sličnu situaciju, javite po nastanku, a svakako do roka iskoristivosti kako bismo mogli pravovremeno reagirati."
PonudaDana.hr 25.01.2019.
"Super. Opuštajuće. Sve pohvale."
Ružica Purgar 15.01.2019.
"Ponuda je kupljena sestri za rođendan, jako je zadovoljna i iako je već prije tečaja znala dosta toga o šminkanju naučila je neke nove stvari. Svake pohvale ! Jedino što joj se nije svidjelo je to što je bilo navedeno da će ju edukatorica naučiti stavljanje umjetnih trepavica, a nije. Za sve ostalo nema zamjerki."
Ana Višić 14.01.2019.
"Poštovana, hvala Vam na javljanju, drago nam je da je sestra bila zadovoljna ponudom. Kontaktirali smo salon vezano za dio edukacije za stavljanje umjetnih trepavica, žao im je što nije na licu mjesta reagirala te ovim putem prenosimo isprike i molbu da se javi za salonu za dogovor oko dolaska da prođu i taj dio. :)"
PonudaDana.hr 15.01.2019.
"Jako sam zadovoljna uslugom koja je odrađena sa voljom i profesionalno. Svakako preporučam!"
Gordana Maras 12.12.2018.
"Dali da me učenica 2.razreda srednje škole masira.žalosno,barem su trebslu pitati da li se slažem ds se naučnica na meni uči praksi .mala će za 5 godina biti i tražena u struci,ali saf nine za rad i to samostalan"
Vera Bartolin 08.12.2018.
"Draga Vera, hvala Vam na javljanju. Kontaktirali smo salon za provjeru i dobili informaciju da su sve naučnice prošle tečaj ayurvedske masaže, kao i tečajeve svih tretmana koji se izvode u salonu, odnosno svaka praktikantica prije nego što smije raditi s klijentima, zna masirati, kao i raditi svaki drugi tretman. Žao nam je ako Vam masaža nije odgovarala i što niste bili zadovoljni ponudom."
PonudaDana.hr 09.12.2018.
"Sve pohvale, tretman odrađen stručno i profesionalno, osoblje veoma ljubazno. Preporučujem :)"
KATARINA DUNO 04.12.2018.
"Dosta dobra usluga pruzena meni, medutim, mladoj osobu kojoj sam poklonila tretman, kvaliteta usluge je bila losija"
Katarina Bakija 28.11.2018.
"Poštovana Katarina, hvala Vam na povratnom komentaru, drago nam je da ste bili zadovoljni. Vezano za poklonjenu ponudu, ljubazno molimo ako nam možete konkretnije napisati razloge nezadovoljstva, voljeli bismo čuti što nije bilo u redu."
PonudaDana.hr 28.11.2018.
"Kako je to bio poklon , cure su fantastične stručne i kako smo bili na knap sa vremenom odgodile su nam masažu kad god nama paše. Same pohvale"
Verica Varović 28.11.2018.
"Tople ruke! ☺️"
Lina Borošak 23.11.2018.
"Kolegica i ja smo bile na navedenom tretmanu, te smo izrazito nezadovoljne dobivenom uslugom, s naglaskom da tretman nije uključivao sve ono što je u ponudi navedeno. Tretman su nam radile djelatnicu koje su vidno neprofesionalne i nestrucne za obavljanje istog, te smo vrlo nezadovoljne s pruzenom uslugom."
Monika Jovančević 21.11.2018.
"Draga Monika, sukladno prepisci putem maila, zahvaljujemo na dodatnim informacijama. Kontaktirali smo salon za provjeru i dobili informaciju da je tretman napravljen tako da je prilagođen Vašem tipu kože, odnosno da tretman dijatermije nije za upalne procese te su djelatnice sukladno zahtjevima kože prilagodile tretman kako ne bi došlo do pogoršanja stanja kože. Prema tome su Vam nakon mikrodermoabrazije stavljene dvije maske da bi se dobio efekt tretmana i da koža ne bi burno reagirala. Također su nam rekli da su Vas kontaktirali i pozvali da ponovno dođete na tretman kako bi Vam, različito tretirajući svaku polovinu lica, objasnili koji se tretmani ne mogu napraviti i zašto. Žao nam je što ponudom niste bili zadovoljni i što niste prihvatili poziv da ponovno dođete jer vjerujemo da bi Vam osoblje salona na konkretnom primjeru uspješno pojasnilo tijek tretmana."
PonudaDana.hr 22.11.2018.
"Tretman je uredno obavljen, osoblje ugodno, danas lice izgleda bolje nego jučer prije tretmana, zadovoljna sam uslugom i mislim da ću vjerojatno i ubuduće koristiti njihove usluge. Snježana"
Snježana Grgić 20.11.2018.
"Masaža nebeskim kuglicama je bila ugodna i opuštajuća, maserka Karolina je odlično odradila svoj posao!"
Merima Čolić 17.11.2018.
"Odlicna ponuda :)"
Silvija Gal 17.11.2018.
"Superzadovoljna s tretmanom, salon je jako ugodan i cure su odlične! Preporučila bi svima!"
Bruna Vučak 27.10.2018.
"Masaža je bila prenježna, a s obzirom da nisam bio na ovakvoj vrsti masaže nisam siguran je li to trebalo biti tako. Definitivno je ovaj tip masaže više za hladnije dane."
Dario Džambo 25.10.2018.
"Dragi Dario, dobro ste prepoznali, hot stone masaža poznata je kao kraljica zimskih masaža. :) Vrućim kamenjem uravnotežuje se stanje organizma, tijelo se opušta i čisti se od toksina. U kombinaciji s kamenjem ručnom masažom se intenzivira kontakt, no s ciljem boljeg protoka i usmjeravanja na ključna područja te je samim time ovaj tip masaže nježniji."
PonudaDana.hr 26.10.2018.
"Profesionalno,ugodno,sve pohvale!!"
Jasmina Dereta 16.10.2018.
"Sve pohvale..., cure su bile jako profesionalne,ugodna atmosfera, nadam se da ćemo se opet vidjeti."
ŠUHRETA ČIBARIĆ 15.10.2018.
"Uz to što sam imala dogovoreno čekala sam oko 20tak minuta, a masaža je bila jako jako slaba, ništa skoro nisam osjetila. Dobre strane su što je osoblje ljubazno i sve je čisto."
Ivana Pušnik 09.10.2018.
"Poštovana Ivana, kontaktirali smo salon vezano za Vaše javljanje. Kažu da je moguće da ste čekali ako je prethodni klijent kasnio na svoj termin, no vode računa da unatoč tome tretman ne bude skraćen te je i Vaš odrađen u cijelosti 60 min. Vezano za masažu rekli su nam da je ayurvedska masaža nježnija jer joj je zadatak izbaciti toksine iz tijela, odnosno riječ je o masaži energetskih tokova, a za jaču masažu i rješavanje npr. miogeloza potrebno je kupiti sportsku ili medicinsku masažu."
PonudaDana.hr 10.10.2018.
"Žao mi je što ovo moram napisati, ali usluga definitivno ne opravdava cijenu ponude! Naime, cijeli tretman je trajao 50-ak minuta, dok se u drugim salonima samo na čišćenje lica koje nije problematično, potroši skoro sat vremena jer se temeljito radi, što ovdje nije slučaj. Cure su ljubazne i pristupačne pa je to malo popravilo dojam."
IVANKA VIDAK 09.10.2018.
"Poštovana Ivanka, hvala Vam na javljanju. Kontaktirali smo salon vezano uz Vaše javljanje i zamolili su nas da im pošaljemo Vaš broj ili e-mail kako bi Vas kontaktirali za dogovor oko novog termina kako biste ponovili tretman. Ljubazno Vas molimo privolu da im proslijedimo broj ili mail (javite što Vam je draže) koji imamo evidentirano u sustavu kako bi Vas mogli kontaktirati. :)"
PonudaDana.hr 09.10.2018.
"Prezadovoljna!"
Gordana Zeba 28.09.2018.
Vrh stranice
Pričaj s nama :) Chat