[REBOOT CHALLENGER] 12 treninga u malim grupama uz individualni pristup osobnog trenera - pokreni se i postani najbolja verzija sebe za 420 kn!

+ besplatan plan prehrane, recepti, dijagnostičko mjerenje, testiranje, savjetovanje kroz mjesec dana treninga

Reboot challenger - 12 treninga u malim grupama uz individualni pristup trenera za 420 kn!

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 16
5 zvjezdica: 16
4 zvjezdice: 0
3 zvjezdice: 0
2 zvjezdice: 0
1 zvjezdica: 0
Pogledaj iskustva drugih »

  		
				  		
	      
12 treninga uz trenera -30% Borovje
12 treninga uz trenera -30% Borovje - slika 2
12 treninga uz trenera -30% Borovje - slika 3
12 treninga uz trenera -30% Borovje - slika 4
12 treninga uz trenera -30% Borovje - slika 5
12 treninga uz trenera -30% Borovje - slika 6
12 treninga uz trenera -30% Borovje - slika 7
-30%

[REBOOT CHALLENGER] 12 treninga u malim grupama uz individualni pristup osobnog trenera - pokreni se i postani najbolja verzija sebe za 420 kn!

+ besplatan plan prehrane, recepti, dijagnostičko mjerenje, testiranje, savjetovanje kroz mjesec dana treninga

Reboot challenger - 12 treninga u malim grupama uz individualni pristup trenera za 420 kn!

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 16
5 zvjezdica: 16
4 zvjezdice: 0
3 zvjezdice: 0
2 zvjezdice: 0
1 zvjezdica: 0
Pogledaj iskustva drugih »
 • Ponuda uključuje:
  Reboot challenger 12 treninga (mjesec dana. rad u malim grupama, 2-6 polaznika uz individualni pristup trenera) u teretani Reboot Gym
 • Dodatna pogodnost: besplatan plan prehrane - vodič, recepti, dijagnostičko mjerenje, testiranje, savjetovanje
 • Treneri će vam pomoći da ciljeve postignete brže tako da svaku vježbu izvodite u što kraćem vremenskom periodu što kvalitetnije.
  Pravilnom tehnikom poboljšat ćete trčanje, posturu tijela, svoj stav, snagu, izdržljivost, mobilnost, fleksibilnost, kontrolu pokreta, zdravlje i spriječiti ozljede
 • Reboot Challenger vam pruža detaljni plan vježbanja i uputa kako bi sigurno postigli željene rezultate.
  Kombinirani i zanimljivi treninzi dolaze u kompletu kako bi vam pomogli da kroz progresivan način dođete do svoje idealne forme :)
 • Ovaj vas program gura izvan vaše komfor zone i ima moć da promijeni vaše navike – a samim time i vaše tijelo
 • Redovne cijene, raspored treninga i detaljnije o programu pogledajte na CJENIKU
 • Minimalan broj polaznika u grupi: 2
  Maksimalan broj polaznika u grupi: 6
 • Ponuda je namijenjena ženama i muškarcima svih uzrasta te početnicima i naprednima
 • Ponuda je namijenjena samo novim članovima
 • Trenerice: Petra Seličanec i Ines Petričević
 • Nakon kupovine potrebno je rezervirati mjesto u grupi na
  092 2555 174 ili 098 229 645
  ili rebootgym@gmail.com
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste prvi termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 12h ranije
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
  Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • Posjetite Facebook stranicu
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • U slučaju nezadovoljstva, nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Reboot challenger

Više motivacije imate kada radite s nekim? No, ne volite velike grupe? Želite da trening bude koncipiran za vas, a ne za druge? Onda je za vas rad u malim grupama, 2 do 4 osobe i individualni pristup trenera koji vas vodi i usmjerava.

Na trening je ljepše i lakše ići s ekipom, frendovima, kolegom ili obitelji koja će vam praviti društvo i motivirati vas da izvučete ono najbolje od sebe, napravite par sklekova više od njih i nasmijete im se u brk. :)

Poluindividualni trening uključuje sve što je potrebno da biste dobili izvanredne rezultate. Omogućava vam da vježbate u manjim motivirajućim grupama od 2 - 4 osobe. Individualni treninzi su daleko najučinkovitiji treninzi za postizanje vaših željenih rezultata, no ako vam je financijski previše ili jednostavno želite dobru motivirajuću i poticajnu atmosferu u malim grupama, poluindividualni treninzi su idealni za vas. Grupu stvorite vi sami u dogovoru s vašim prijateljima, kolegama, obitelji ili vas ubace u već postojeću grupu.

U svijetu su maksimalno popularni jer su grupe male, stvara se zajednica, prijateljstvo i dobra radna poticajna atmosfera, a da vas pri tome trener maksimalno nadgleda, ispravlja i podučava. Ako je potrebno, klijenti unutar grupe imaju prilagođen program s obzirom na njihovo inicijalno stanje tako da fitness razina pripremljenosti nije bitna. Program je prilagođen vašim potrebama i ciljevima.

Trener je uz vas da vas pohvali i primijeti vaš napredak i uspjeh za koji vi vjerojatno nećete biti svjesni! Ispravljat će vas kada radite nešto krivo, vodit će vas progresivno ka što boljoj izvedbi, pomoći će vam da vaše ciljeve postignete brže tako da svaku vježbu izvodite u što kraćem vremenskom periodu što kvalitetnije! Pravilnom tehnikom poboljšat ćete trčanje, posturu tijela, svoj stav, snagu, izdržljivost, mobilnost, fleksibilnost, kontrolu pokreta, zdravlje i spriječiti ozljede.

Kao i kod individualnog pristupa, tako i kod poluindividualnog svatko dobiva: besplatni plan prehrane - vodič, recepti, dijagnostičko mjerenje, testiranje, pitanja – odgovori.

Kada odradite trening u Reboot Gym-u zaista ćete osjećati da ste nešto korisno napravili za svoje tijelo, za svoje zdravlje.

Reboot Challenger vam pruža detaljni plan vježbanja i uputa kako bi sigurno postigli vaše željene rezultate! :)


Trenerice

Petra Seličanec je kondicijski trener s više od osam godina radnog iskustva u individualnom i grupnom radu. Voli raditi s različitim klijentima: različitog uzrasta, interesa, muškarcima, ženama, početnicima kao i sportašima u formi. Petra je doista veliki sportski fanatik. Kada joj je otac nogometaš, dao loptu, više ju nije ispuštala iz ruku, odnosno nogu. S vremenom je svoju istinsku ljubav ipak pronašla u funkcionalnom treningu kojim se bavi već niz godina. Pročitajte njezin životopis.

Ines Petričević kao jedna od ponajboljih nogometašica, igrala je za nekoliko klubova 2. Hrvatske nogometne ženske lige i za 1. Slovensku nogometnu žensku ligu, no kako joj to nije bilo dovoljno, preuzela je i funkciju predsjednice kluba, koju je odrađivala četiri godine, a nakon toga i nogometne trenerice. Nakon što je srela fitness trenericu Petru, zajedno su pokrenule vlastiti biznis, a 2017. godine upisala je Fitnes Učilište. Pročitajte njezin potpuni životopis.

Pročitajte komentare zadovoljnih polaznika:

"Drage moje Rebootice, već se neko vrijeme spremam napisati recenziju, a nakon večerašnjeg treninga sam konačno počela tipkati. Želim vam se zahvaliti jer ste od osobe koja je izbjegavala bilo kakav oblik vježbanja, u stalnim obvezama i upornim bolovima u leđima napravili nekog tko jedva čeka svaki trening i osjeća se super nakon svakog bez obzira jeli uspjela izvesti 100% vježbu. Prvi put u životu sam obukla tajice i kraću majicu i izašla iz kuće." - Ivana

"Hvala za jučerašnji skoro pa individualni trening! Uspjela si svojom energijom vratiti želju za treningom i dati poticaj za dalje, a vjerujem da je to cilj svakom treneru, uspjeti u namjeri da motivira ljude s kojima radi! Mene ste doista već puno puta dizali, a na tom putu izgubila sam više od 17 kilograma i nakupovala se novih puno manjih odjevnih krpica. Hvala vam!" - Kristina

"Treninzi nikad nisu isti i obuhvaćaju sve skupine mišića, a ne da se samo pumpaju bicepsi ili trbušnjaci, jer dugoročno gledajući, nema od toga koristi. Koncipirani su tako da sam pomičeš svoje granice, jačaš svoju mentalnu sliku i sam procjenjuješ možeš li, odnosno želiš li bolje, jače, više. U konačnici sve je u tvojoj glavi. Vježbe se prilagođavaju svakome i trenerice zaista imaju individualan pristup i taj pristup nije samo "mrtvo slovo na papiru", već tako i je u praksi. Uvijek se nađe zamjenska vježba, uvijek se nađe lakša, odnosno teža verzija vježbe. Treninzi su od početka do kraja detaljno obrazloženi i demonstrirani, te je jedan sat vježbanja podijeljen po segmentima koji se svaki put razlikuju (uvodni dio, glavni dio, završni dio). Trenerice nas već poznaju u dušu, prepoznaju kad nije tvoj dan, tu su da te oraspolože te ti pružaju podršku koju možda ne dobiješ od bliskih ljudi. Točno znaju koliko si mogao/mogla trbušnjaka,sklekova ili marinaca jučer, a koliko možeš danas te koliko ćeš moći sutra. Veliko hvala Reboot gym!" - Ivona

Reboot Gym
Hrastelnička 1A, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 098 229 645
E-mail:
Web: http://www.rebootgym.net/

Detalji o partnerovom sjedištu:
Health & Safety j.d.o.o.
Hrastelnička ulica 1/A, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama + PBZ Premium Visom, PBZ Visom, PBZ Maestrom, ZABA Mastercardom i Dinersom do 4 rate