Klinički pregled i procjena stanja kralježnice u trajanju 60 minuta uz
preporuku za terapiju za samo 99 kn!

Prepustite se u ruke stručnog fizioterapeuta u centru za fizioterapiju Femur

Klinički pregled i procjena stanja kralježnice uz preporuku za terapiju za samo 99 kn!

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 27
5 zvjezdica: 25
4 zvjezdice: 2
3 zvjezdice: 0
2 zvjezdice: 0
1 zvjezdica: 0
Pogledaj iskustva drugih »

  		
				  		
	      
Klinički pregled i procjena stanja kralježnice uz preporuku za terapiju za samo 99 kn!
Klinički pregled i procjena stanja kralježnice uz preporuku za terapiju za samo 99 kn! - slika 2
Klinički pregled i procjena stanja kralježnice uz preporuku za terapiju za samo 99 kn! - slika 3
Klinički pregled i procjena stanja kralježnice uz preporuku za terapiju za samo 99 kn! - slika 4
-51%
KUPNJOM PONUDE MOŽEŠ OSVOJITI SAMSUNG GALAXY A51 :) Saznaj više
 • Ponuda uključuje:
  klinički pregled i procjenu stanja kralježnice u trajanju 60 minuta u Centru za fizioterapiju Femur
 • Pregled obavlja fizioterapeutkinja: bacc. physioth. Melisa Idrizi
 • Na pregled je potrebno donijeti stare nalaze ukoliko ste u procesu terapije te doći u komotnoj odjeći
 • Klinički pregled uključuje procjenu kralježnice pri kojoj se vizualnim pregledom fizioterapeuta i standardiziranim testovima kralježnice očitavaju određeni parametri za donošenje samog zaključka o stanju
 • Dok vi radite određeni pokret, fizioterapeut procjenjuje koliko je taj dio kralježnice otišao u deformaciju te što se može preporučiti kao terapija
 • Kada se donese pravilna procjena, dogovara se plan terapije
 • Pojavom deformacije kralježnice narušava se sklad njezinih funkcija i međusobni odnos unutarnjih organa, zbog čega deformitete kralježnice treba liječiti. Najčešći deformiteti kralježnice, koji se javljaju u dječjoj dobi, su skolioze.
  Skolioza je svaki postranični zavoj dijela ili cijele kralježnice, a može biti nestrukturalna ili strukturalna
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Rok iskoristivosti: 17.9.2019.
 • Termin je potrebno prethodno rezervirati 7 dana ranije na telefon
  099 850 4375
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 24h ranije
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
  Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Radno vrijeme: po dogovoru
 • Osiguran parking u dvorištu
 • Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
 • U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
 • U slučaju nezadovoljstva, nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Navedene akcijske cijene ponude vrijede isključivo kupovinom ponude preko portala PonudaDana.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Klinički pregled i procjena stanja kralježnice 

Klinički pregled uključuje procjenu kralježnice pri kojoj se vizualnim pregledom fizioterapeuta i standardiziranim testovima kralježnice očitavaju određeni parametri za donošenje samog zaključka o stanju. Kada se donese pravilna procjena, uz suradnju roditelja ako se radi o maloljetnoj osobi se dogovara plan terapije. 

Od brojnih koštano-mišićnih poremećaja i oboljenja, danas se nesumnjivo najveće značenje pridaje deformitetima kralježnice: skoliozi, kifozi i lordozi. 

Ovisno o tipu i stupnju pojedinog deformiteta može se procijeniti i izraditi individualni terapijski plan. Na prvom mjestu je pravovremeno detektiranje stanja kako bi se ako je moguće zaustavila progresija deformiteta ciljanim programom vježbanja. Skolioza je složen proces deformacije trupa koji uključuje morfološke promjene i globalnu transformaciju kralježnice koji se izmješta iz svoje originalne pozicije prema kompleksnoj torziji. 

Termin je koji se koristi da se opiše bočna iskrivljenost kralježnice, a zasnovan je na grčkoj riječi “Scoliosis” što znači kriv. Strukturalna skolioza je povezana s gubitkom fleksibilnosti u jednom ili više segmenata iskrivljene kralježnice. Vrlo je vjerojatno da većina strukturalnih skolioza počinje kao funkcionalno iskrivljenje i postaje strukturalno tijekom određenog vremenskog perioda. Najčešći vid skolioze je idiopatska skolioza koja zahvaća oko 80-90% svih osoba sa skoliozom. Klasifikacija “idiopatska” znači da je porijeklo bolesti nepoznato. 

Grupa skolioze se dijeli u 4 podgrupe koje su određene periodom kad su prvi put otkrivene: 

A) Infantilna idiopatska skolioza: uzrast od 1. do 3.godine (više kod dječaka) 

B) Juvenilna idiopatska skolioza: uzrast 4. do 9.godine (u oba spola) 

C) Adolescentska idiopatska skolioza: uzrast od 9. do 17.godine (više kod djevojčica), pretpostavlja se da je razlog nagli rast ulaskom u pubertet. Sve 3 grupe zahtijevaju tretman

D) Idiopatska adultna-degenerativna skolioza podrazumijeva odrasli uzrast te kod nekih pacijenata znači I recidiv i progresiju bolesti praćenu pojavom boli u donjem dijelu leđa. Segmentalnom nestabilnošću, osteopenijom, osteoporozom i pojavom bolnih sindroma kralježnice. Ova grupa zahtijeva tretman u vidu očuvanja stanja I prevenciju daljnje progresije. Potpuni oporavak je upitan radi okoštavanja kralježnice u toj dobi. 

Od velike je važnosti započeti tretman odmah pri uočavanju prvih parametara koji upućuju na skoliozu. Važno je rano otkrivanje tipičnih karakteristika skolioze te kroz tretman raditi na povratku kralježnice u normalan fiziološki položaj te zaustaviti napredovanje bolesti koliko je to moguće uz sinergiju pacijenta, obitelji, fizioterapeuta, ortopeda i ortoptičara. Naglasak na multidisciplinaran pristup te mijenjanje svih dnevnih i životnih obrazaca. 

Femur
Starotrnjanska cesta 23, Zagreb, Hrvatska


Kupi ponudu na portalu i osvoji Samsung Galaxy A51
Saznaj više »

Kontakt podaci
Telefon: 099 850 4375
Web: https://www.facebook.com/femur.fizioterapija/

Detalji o partnerovom sjedištu:
Femur, obrt za održavanje tijela
Starotrnjanska cesta 23, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 27
5 zvjezdica: 25
4 zvjezdice: 2
3 zvjezdice: 0
2 zvjezdice: 0
1 zvjezdica: 0

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta info@ponudadana.hr i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info@ponudadana.hr i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info@ponudadana.hr.

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na info@ponudadana.hr kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama