Tretman kralježnice - pregled i tretman uz tretiranje mišića, razgibavanje kralježaka i
oslobađanje napetosti živaca u Centru za terapiju kralježnice Puclini

Oslobodite se bolova i spriječite buduće tegobe - riješite se glavobolje, zakočenosti i napetosti

Tretman i pregled kralježnice - tretiranje mišića, razgibavanje kralježaka u Centru za terapiju kralježnice Puclini

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 92
5 zvjezdica: 82
4 zvjezdice: 7
3 zvjezdice: 0
2 zvjezdice: 1
1 zvjezdica: 1
Pogledaj iskustva drugih (45) »

  		
				  		
	      
Terapija kralježnice -38% Sigečica
Terapija kralježnice -38% Sigečica - slika 2
Terapija kralježnice -38% Sigečica - slika 3
Terapija kralježnice -38% Sigečica - slika 4
Terapija kralježnice -38% Sigečica - slika 5
Terapija kralježnice -38% Sigečica - slika 6
Terapija kralježnice -38% Sigečica - slika 7
Terapija kralježnice -38% Sigečica - slika 8
-38%

Tretman kralježnice - pregled i tretman uz tretiranje mišića, razgibavanje kralježaka i
oslobađanje napetosti živaca u Centru za terapiju kralježnice Puclini

Oslobodite se bolova i spriječite buduće tegobe - riješite se glavobolje, zakočenosti i napetosti

Tretman i pregled kralježnice - tretiranje mišića, razgibavanje kralježaka u Centru za terapiju kralježnice Puclini

Ocjena naših korisnika:    Izvrsno!
   Izvrsno!
Ukupno glasova: 92
5 zvjezdica: 82
4 zvjezdice: 7
3 zvjezdice: 0
2 zvjezdice: 1
1 zvjezdica: 1
Pogledaj iskustva drugih (45) »
 • Ponuda uključuje:
  pregled i tretman kralježnice u Centru za terapiju kralježnice Puclini
 • Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
 • Rok iskoristivosti: 13.7.2020.
 • Ponuda vrijedi isključivo za nove klijente
 • Pregled obavlja: Goran Puclin, a na linku pogledajte njegov životopis
 • Trajanje pregleda: između 20 i 30min, ovisno o stanju organizma
  Trajanje jedne terapije: 30min
 • Terapija uključuje: opuštanje kroz lagano rastezanje, tretiranje vratne kralježnice masažom i akupresurom, tretiranje ramena i vrata s obje strane, akupresuru uz kralježnicu do trtice, tretiranje mišića uz kralježnicu da bi se prokrvili i opustili, gibanje tijela s ciljem razgibavanja svakog kralješka i oslobađanja živaca, tretiranje meridijana nogu s vanjske, unutarnje i stražnje strane da bi se oslobodili meridijani povezani s organima te relaksaciju kralježnice i nogu laganim lupkanjem
 • Terapija se ne preporučuje trudnicama
 • Radno vrijeme:
  pon - pet: 9h - 12h i 14h - 20h
 • Termin je potrebno rezervirati 24h ranije
 • Dolazak se smatra iskorištenim ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 24h ranije
 • Posjetite Facebook stranicu Centra za terapiju kralježnice Puclini
 • Ponudu možete koristiti nakon kupnje. Ključno je znati šifru potvrde koja se nalazi na potvrdi u privitku. Prilikom dolaska kod partnera možete imati potvrdu sa sobom ili umjesto printanja pokazati potvrdu preko mobitela i time sačuvati prirodu. Predočenjem šifre potvrde partneru, ponuda se smatra iskorištenom
 • Možete kupiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge. U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć. U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti. U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć
 • Ukoliko reklamaciju ne riješite, javite se nama kako bismo pokušali riješiti situaciju za vas
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)
Kralježnica - pregled i terapija 

Kralježnica je koštani stup koji omogućuje tijelu uspravno držanje te podržava organe do kojih energija dolazi živcima koji se iz nje granaju. Kada bismo željeli usporediti automobil i ljudsko tijelo - kralježnica bi bila podvozje automobila: na neispravnom podvozju beskoristan je i najbolji motor i najluksuznija oprema, budući da bez ispravnog podvozja automobil ne može voziti. Tako ni ljudsko tijelo ne može dobro funkcionirati ako kralježnica nije zdrava. 

Pogrešno je mišljenje da su bolovi u predjelu kralježnice jedini problemi povezani s deformacijama kralježnice. Nedostaci u svakom pojedinom dijelu utječu na niz tegoba u ostatku tijela, a najčešći su: 
- cervikalna kralježnica -> migrena, trnjenje u rukama 
- torakalna kralježnica -> bolovi u prsima, pritisak i probadanje 
- lumbalna kralježnica -> pomaknuti kukovi, bolovi i trnjenje u nogama i stopalima, postupni gubitak osjeta.  

U razgovoru s terapeutom korisnik iznosi svoje zdravstvene tegobe, ne samo one na koje sumnja da su uzrokovane kralježnicom. Pregled se izvodi dok lagano i udobno odjeven korisnik leži potrbuške na stolu za terapiju. Terapeut pregledava kralješke od trtičnog dijela prema vratu kako bi utvrdio je li koji kralježak pomaknut. Kad primijeti nepravilnost, terapeut postavlja ciljana pitanja koja mu omogućuju da sazna više o mogućim tegobama i na taj način ustanovi koji dio kralježnice pravilno ne funkcionira.

Terapija kralježnice (basic) 

Terapija se izvodi na stolu za masažu. Korisnik je lagano i opušteno odjeven. Dodir terapeuta s tijelom korisnika je preko plahte koja sprječava klizanje ruku po odjeći. Tretman počinje poravnavanjem tijela u ispravan položaj s ciljem postavljanja kralježnice, glave, ruku i nogu u adekvatan položaj. 

Korisnik se opušta kroz lagano rastezanje. Vratna kralježnica se tretira masažom i akupresurom (prilagođenim laganim pritiskom). Potom se tretiraju ramena i vrat s obje strane. Akupresura uz kralježnicu do trtice. Tretiranje mišića uz kralježnicu da bi se prokrvili i opustili. Gibanje tijela s ciljem razgibavanja svakog kralješka i oslobađanja živaca. Tretiranje meridijana nogu s vanjske, unutarnje i stražnje strane da bi se oslobodili meridijani povezani s organima (jetra, bubrezi, žuč). Relaksacija kralježnice i nogu laganim lupkanjem. 

Tretman traje oko pola sata, ovisno o individualnom stanju organizma. Svrha terapije kralježnice je oslobađanje živaca koji iz nje izlaze, jačanje mišića koji podržavaju pravilno držanje kralježnice.
 
Terapija kralježnice rješava probleme kod: 

Vrtoglavica, glavobolja, problemi sa sinusima, bolovi u ramenima, bolovi u rukama, bolovi u zglobovima, bol u prsima, probava, često mokrenje, bolne menstruacije, problemi s cirkulacijom, razni fizički bolovi, umor, bolovi u leđima, tlak, bolovi u kukovima, problemi s genitalijama, hiperaktivnost, nesanica, napetost u mišićima, zakočenost, problemi s očima, problemi s kožom. 

Centar za terapiju kralježnice Puclini 

Centar za terapiju kralježnice je u srpnju 2012. godine osnovao g. Ivo Puclini, nakon desetljeća rada u vodećim centrima za unaprjeđenje zdravlja i kvalitete života u Hrvatskoj, s ciljem pružanja korisnicima kvalitetne usluge neophodne za održavanje zdravlja u današnjem načinu života.

Centru za terapiju kralježnice Puclini
Ulica grada Vukovara 19, Zagreb, Hrvatska

Kontakt podaci
Telefon: 091 151 00 15 , 01 798 08 80
E-mail:
Web: http://www.terapijakraljeznice.com

Detalji o partnerovom sjedištu:
LIBRATUS CENTAR j.d.o.o.
Ulica grada Vukovara 19, Zagreb

Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Isprobajte i budite prvi koji će ju ocijeniti!

Najčešća pitanja

 • Na koji način mogu uplatiti?

  Ponudu kupujete klikom na "kupi " i birate između plaćanja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili karticama. Pomoć je dostupna putem chata, kontakta [email protected] i telefonski na 01 6522 322.

 • Za koliko je moja uplata vidljiva?

  Ukoliko plaćate karticom, uplata je vidljiva odmah isti dan, a za opcije internet bankarstva i plaćanja putem opće uplatnice potrebna su do 2 radna dana.

 • Hoću li dobiti neku potvrdu?

  Potvrda dolazi na Vašu e-mail adresu nakon što je uplata vidljiva u sustavu, također ovisno o načinu plaćanja objašnjenom iznad. Naše ponude koriste se uz predočenje osobne iskaznice, a u iznimnim slučajevima uz isprintanu potvrdu, ali onda je tako navedeno i istaknuto u samoj ponudi.

 • Ako kupujem proizvod, kako će mi se isti dostaviti?

  Sve informacije vezane uz dostavu proizvoda dostupne su unutar svake zasebne ponude. Proizvodi se nekad dostavljaju isključivo dostavom, a nekad je moguće i preuzeti ih osobno što je tad isto navedeno u ponudi. Prilikom kupovine proizvoda označit ćete želite li da vam se proizvod dostavi na istu adresu koja se nalazi na Vašoj osobnoj iskaznici ili drugu koju ćete navesti prilikom kupovine.

 • Mogu li ponudu pokloniti?

  Naravno. Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon. Klikom na “Prikaži detalje” – “Izmjeni podatke” možete odznačiti prikazivanje cijene na potvrdi. Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na [email protected] i rado ćemo za vas kreirati poklon potvrdu i poslati vam je na e-mail.

 • Gdje se nalazi kod potvrde?

  Sve potvrde nalaze se na Vašoj e-mail adresi putem koje ste kupili ponudu i na vašem korisničkom računu pod opcijom "potvrde/računi" u padajućem izborniku. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod – kod potvrde.

 • Koji je rok za uplatu ponude?

  Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

 • Plaćanje na rate?

  Moguće je ako je tako navedeno u samoj ponudi i u tom slučaju odnosi se na PBZ Premium Visa, PBZ Visa, PBZ Maestro, ZABA Mastercard i Diners kartice.

 • Koja je razlika između kupnje ponude i kupnje rezervacije?

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. prilikom korištenja same usluge. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala.

 • Mogu li dobiti R1 račun?

  Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

 • Kako mogu dobiti račun za kupljenu ponudu?

  Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
  Račun za kupovinu rezervacije ponude nalazi se na vašem korisničkom računu pod kategorijom "potvrde/računi"

 • Što ako sam nezadovoljan ponudom koju sam kupio/la?

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana.hr stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na [email protected].

 • Kako koristiti poklon bon?


  - Prilikom kupnje ponude potrebno je odabrati opciju plaćanja bonom

  - Poklon bon se može upotrijebiti za plaćanje ponude u cijelosti ili plaćanje dijela iznosa ponude

  - Primjer: cijena ponude je 300 kn, 200 kn želiš platiti putem poklon bona, preostalih 100 kn moguće je platiti putem standardnih opcija plaćanja ponude (internet bankarstvo, opća uplatnica, kartica).

  - Iznos u tvom novčaniku bit će umanjen za iskorišteni iznos

  - Stanje iznosa poklon bona kao i rok iskoristivosti bona u svakom trenutku možeš provjeriti u novčaniku na svom korisničkom računu aktivacijom ili korištenjem poklon bona podrazumijeva se da je korisnik bona upoznat s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumije i prihvaća

 • Kako mogu uplatiti ponudu iz inozemstva?


  Za uplate iz inozemstva bit će Vam potreban SWIFT / BIC broj PBZGHR2X te podaci o banci primatelja: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb. Prilikom inozemnih plaćanja internet bankarstvom / općom uplatnicom, ljubazno Vas molimo da nam pošaljete dokaz o uplati na [email protected] kako bismo Vašu uplatu što prije evidentirali.

 • Uvjeti korištenja (preuzmi PDF)

Možete uplatiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili karticama