Kamo za vikend, 15. - 17.3.

Ideje za vikend :)

I ovaj put donosimo vam 10 ideja gdje provesti vikend i kako ga najbolje iskoristiti.

1. Mađarska i tvornica porculana

Ovu subotu uputite se u susjednu Mađarsku i posjetite tvornicu porculana Herend. Danas je to najpoznatiji mađarski proizvod, a s izradom su počeli još 1826. godine. 
Pogledajte ponudu Putničke agencije Autoturist - Park.

2. Hallsttat
Posjetite simpatičan austrijski gradić, ujedno i jedno od najstarijih ljudskih naselja u Europi. Gradić je toliko oduševio Kineze da su ga odlučili kopirati i napraviti isti takav u Kini. Dođite i oduševite se prirodnim ljepotama.
Pogledajte ponudu Smart Travela.


3. Bled i Bohinj
I ovaj vikend nudimo vam izlet na Bled koji svaki put iznova oduševljava. Uživajte u pogledu na najljepše dijelove Slovenije i prošetajte uz Bledsko i Bohinjsko jezero.
Pogledajte ponudu Smart Travela. 

4. Posljednja Freudova seansa
U subotu se uputite u Malu scenu i pogledajte nagrađivanu predstavu. Germainova drama 'Posljednja Freudova seansa' intrigantno balansira kompleksnost teme s humorom i ljudskošću kroz zanimljive osobne priče i sudbine jedinstvenih povijesnih lica.
Pogledajte ponudu Planet Arta.

5. Rafting na Mrežnici
Upustite se u zabavnu avanturu u trajanju 4h - 5h i otkrijte prirodne ljepote ove rijeke. Ovaj vikend doživite navalu čistog adrenalina u nezaboravnom spustu uz uključenu opremu i skipera.
Pogledajte ponudu Terre Croatice.



6. Paintball
Ovaj vikend priuštite si adrenalinsku zabavu na više od 2.500 m2. Super zabava koja će oduševiti cijelu ekipu.
Pogledajte ponudu Paintball kluba "300".

7. Zagreb
Ako ste ipak odlučili ovaj vikend ostati u Zagrebu onda se možete uputiti na koncert koji se ne viđa svaki dan. Glazbeni dvoboj između klasičara i rockera! Doživite ovaj najneobičniji glazbeni dvoboj između Zagrebačke filharmonije i rock benda te uživajte u dobroj glazbi.
Lisinski, 15.3. u 19:30h.

8. Pizzeria Bistro
Povedite dragu osobu na najveću pizzu u gradu i guštajte u obilju vrućeg sira u slasnom umaku od rajčice i sastojcima po vašoj želji.
Pogledajte ponudu Bistroa Arke.

9. Meksička plata 
Ako ste ljubitelj meksičke kuhinje onda ne smijete propustiti ovu ponudu. Čeka vas boooogata plata za dvoje nakon koje sigurno nećete ostati gladni.
Pogledajte ponudu Pizzerije El Mundo.

10. Romantična poslastica za dvoje
Uživajte u Hotelu Phoenix**** u romantičnoj večeri i wellness paketu. Voljenoj osobi priuštite nezaboravan dan uz korištenje bazena, sauna, jacuzzija, masažu ili pak degustaciju vina i sireva.
Pogledajte ponudu Hotela Pheonix.


  Prethodni članak Sljedeći članak