Black Friday

Dan kad si u lovu na popuste brži od Speedy Gonzalesa!

Shopping groznica na dan mega popusta već je pred vratima. Ove godine svečano se održava 23.11. ;) Sigurni smo da ste već u lovu na najbolje popuste, no prije toga pročitajte ove top zanimljivosti o Black Friday-u!

Pročitaj više

Top skijaške ponude ove sezone!

Austrija, Slovenija, Italija, Bugarska ili BiH - izaberi svoju zimsku bajku

Snjegoljupci, nudimo vam kompletan pregled naših skijaških ponuda za ovu sezonu. Ponude koje su sad aktivne vremenski su i količinski ograničene, a nove se pojavljuju preko noći! Niže možete pregledati cijelu kolekciju akcija u kojoj ćete sigurno pronaći nešto snježno baš za sebe. :)

Pročitaj više

Pokupi najbolje popuste!

Top savjeti za Black Friday shopping

Kako probati traperice bez čekanja u redu za kabine? Zašto više nema tvog broja? Koji je smisao života, svemira i svega ostalog? Gdje je Jura? Odgovore na ova i još mnoga pitanja pročitaj niže!


Pročitaj više

Black Friday

Dan najveće shopping groznice kod nas i u svijetu

Mega popusti, naguravanje, gužve i prepirke oko toga tko je prvi vidio zadnji preostali artikl. Pročitajte zanimljivosti o danu najvećih popusta!


Pročitaj više

Black Friday

Kada, gdje i zašto je nastao?

Svi znamo za Black Friday, to je vikend koji niti jedan predani šopingholičar ne propušta! Par zanimljivosti o tome kako je nastao dan najvećih popusta donosimo niže!


Pročitaj više

Praznik rada

Prvomajski vikend je pred vratima, a ništa ne izvuče osmijeh na usne kao neradni dan. ;)

Super uleti taj mini godišnji odmor, upravo savršen za provesti dan u prirodi i duženju s prijateljima uz nezaobilazni roštilj ili grah.

Pročitaj više

Kako kupovati putem Ponude Dana?

Smjernice za shopping putem vašeg najdražeg portala za internet kupovinu :)

Ultra brz, praktičan i isplativ način kupovine. Jer volimo kupovati iz udobnosti fotelje ;)

Pročitaj više

Roštiljanje - vjesnik proljeća i omijeni hobi u Hrvata

I cvrči, cvrči ... ćevap :)

Što svaka kuća mora imati u dvorištu? Garažu? Cvijeće i vrt? Ne. Roštilj. :) Čim malo zatopli, čim se pojave prve zrake sunca - izvlačimo omiljeni, limeni "accessories" i krećemo s  aktivnošću kojom volimo popratiti svaki iole bitan događaj. :) 

Pročitaj više

Mrežnica - miss hrvatskog krša

Jedna od naših najuzbudljivijih i najljepših rijeka

Usred zelenog srca Hrvatske, tišinu remeti buka brojnih mrežničkih slapova i slapića. 

Pročitaj više

Servis bicikla

Život na dva kotača

Osim što je zdravija, vožnja biciklom radi čuda za tjelesnu formu, kondiciju i liniju. Ako puno radite i imate brojne obaveze pa samim time nemate vremena za vježbanje, odlična zamjena bit će bicikliranje do posla, škole ili gdje već svaki dan inače idete motoriziranim prijevoznim sredstvima :) 

Pročitaj više

Ne prestajemo se igrati zato što starimo, starimo zato što smo se prestali igrati.

G.B. Shaw

Jutarnje skakutanje zamijenili su žurba, mobiteli, punjači, iznošenje smeća... Neopterećenom trčkaranju i zezanju mjesto su uzeli užurbani radni ritam, ogorčeni prolaznici, ljuti vozači, nesretne žene i neostvareni muškarci. Nove igre i skrovišta, neki siviji omeđeniji prostori. Zatvaramo se sve više i skrivamo sve bolje.

Pročitaj više

Kajaking

Riječnim brzacima do traženog uzbuđenja (i osvježenja) :)

Hrvatska je mala zemlja, ali ako se nečime može dičiti, to su prirodne ljepote koje na svakom koraku oduzimaju dah. Definitivno jedno od najvećih bogatstava u tom smislu, naše su rijeke. Od svih europskih zemalja, imamo najraznolikije i najočuvanije rijeke koje predstavljaju naše veliko bogatstvo. 

Pročitaj više

Paintball

Adrenalinska zabava za sve uzraste!

Svima nam ponekad zafali malo adrenalina da se osjetimo živima ili pak da se riješimo nakupljenog stresa kroz posao i svakodnevne probleme i obveze. 

Pročitaj više

Kava

Zrna u službi dobrog raspoloženja :)

Svaki kavoljubac, a ima ih jaaaakoooo puno, na sam spomen te male, ali snažne riječi, zatitra :) Pogotovo ako se to spominjanje odvija u jutarnjim satima netom nakon buđenja.  

Pročitaj više

Ponedjeljak

Dan za nove početke jednima, drugima – hladan tuš ravno na glavu :)

Prvi radni dan u tjednu. Već sama ta rečenica zvuči kao hladan tuš ravno na glavu. Ujutro. :)

Pročitaj više

Rafting

Adrenalinska bomba na riječnim brzacima

Što bi bio rafting? Onako štura i osnovna definicija je da se radi o vrsti riječnog sporta u kojem se grupe ljude spuštaju riječnim brzacima u gumenim čamcima, a sve u svrhu adrenalinske zabave i avanture. 

Pročitaj više

Pole dance

Ples na šipci učinit će čuda za vaše tijelo, ali ponajviše za samopouzdanje

Iako je već nekoliko godina ovaj vid vježbanja prisutan kod nas i dalje se mogu čuti pogrešne interpretacije i konotacije. Naime, radi se o  vježbanju koje spada u akrobatsku disciplinu prilikom koje morate biti spremni na izazove i psiho - fizičke napore.  

Pročitaj više

Teretano, pomozi!

Pogled na opseg struka i bedara nakon blagdana, većini baš i ne godi :)

Od ponedjeljka.To je valjda najčešće izgovorena rečenica u kontekstu odgađanja obveza. Osobito onih koje se tiču fizičkih aktivnosti, vježbanja, skidanja kilograma i uspostavljanja ravnoteže u prehrani. 

Pročitaj više

Tijelo je hram

Poznata je to uzrečica koja podrazumijeva prisustvo brige i pažnje o svom tijelu obzirom da su duh i tijelo međuovisni. Stoga poštivanje tijela jest na neki način poštivanje sebe samih i svoje biti. Poštivanje života kao dara u suštini.

Pročitaj više

Vježbanje u teretani

Uz malo napora do zadovoljstva izgledom

Svi poznajemo bar jednu osobu koja nije zadovoljna svojim izgledom. Kad je problem u kosi, trepavicama ili lošem tenu, odeš na frizuru, kozmetičaru ili se jednostavno našminkaš. Međutim, kad je problem višak kilograma, opuštena koža, manjak kondicije, to već zahtijeva veći angažman, disciplinu i vrijeme.

Pročitaj više

  Starije objave
Vrh stranice
Pričaj s nama :) Chat