Savršen zimski odmor uz skijanje!

Provjeri naše prijedloge i prepusti se nezaboravnoj zimskoj čaroliji. :)

Nova godina je prošla, grad je prazan, a ti se vjerojatno pitaš gdje su svi.

Provjeri naše odlične ponude i pridruži se ostatku koji svoje vrijeme provodi negdje u snježno pokrivenom području van Zagreba.

Organizirajte se na vrijeme i uštedite na dragocjenom vremenu, ali i novcu . 
Ležeran pristup, prekrasni krajolici, vrhunski pripremljene staze i, u prosjeku 8 od 10 sunčanih dana razlozi su za okusiti što nudi talijanski snijeg.
Ako želite ići skijati, ali pritom i ne potrošiti malo bogatstvo na skijanje, onda je Italija prava destinacija za vas.

Civetta -  zbog blizine, te zgodne pozicije moglo bi biti vrlo zanimljivo hrvatskim ljubiteljima skijanja i bordanja. Osim po prekrasnim krajolicima, ovo skijalište poznato je i po jednom od najboljih noćnih skijanja, organiziranih uz stazu.

Caderzone Terme - Smješteni u privatnom parku i na samo 200 metara od centra, Hotel Rio oduševit će vas savršenim pogledom na planine. Skijalište Pinzolo je prepoznatljivo po prirodi i idealno je mjesto za obitelji. Provedite savršenih tjedan dana u ovom raju.


Skijanje u Sloveniji poznato je po lako pristupačnim skijalištima, atraktivnim cijenama skijaških karata i dobroj domaćoj kuhinji (jota, štrudle, kobasice, krvavica ...) Osim toga, sva djeca do šest godina uz roditelje mogu skijati besplatno.

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa te jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, barem sudeći po anketama u kojima Krvavec već godinama odnosi epitet "naj vikend skijališta" i izbog toga dvije ponude za ovo Slovensko čudo. Smjestio se u blizini Ljubljane, svega 25 kilometara od njezina centra. 

Hotel Celjska Koča okružen je šumom i nalazi se u Pečovniku a plus sve to možete iskoristite dobro opremljeni wellness i spa centar.

Cerkno - na glasu kao najmodernije skijalište u Sloveniji!
3 noćenja s polupansionom za dvoje u standard sobi + uključen ski bus od hotela do skijališta.

Terme Zreče i uključen SKI pass + ulaz u hotelske saune za zagarantiranu zabavu!

Hotel na Bledskom jezeru poznatim kao i Alpskim biserom.
Uključen ski pass za 5 skijaških centara + neograničena upotreba kompleksa bazena.




  Prethodni članak Sljedeći članak