3 pravila uz koja ćete zablistati na bilo kojoj svečanosti

Usput saznajte kako osvojiti bogati BEAUTY PAKET

Svibanj najčešće otvara sezone za brojna slavlja poput vjenčanja, krizmi, pričesti, a i rođendana. Prilika je to da zablistamo u izdanjima koja ne nosimo svakodnevno, a uz ove trikove ostavit ćete WOW dojam!

Pročitaj više

3 načina kako pripremiti kožu lica na sve toplije dane

Bez obzira koji tip kože imate

Čini nam se kao da sunce nismo vidjeli godinama, a ne mjesecima. I dok se istom veselimo, ne smijemo zaboraviti pripremiti kožu lica na vruće dane. Svakodnevna izloženost vlazi i visokim temperaturama ostavlja posljedice koje se mogu manifestirati i godinama kasnije. Djelujte na vrijeme i uz pravu rutinu!

Pročitaj više

3 načina kako smršavjeti bez odricanja i lošeg raspoloženja

I uz rezultate koji TRAJU

Učili su nas da mršavljenje zahtjeva puno odricanja, discipline, gladovanja. I dok se neke navike moraju promijeniti kako biste smršavjeli, to ne znači da se morate loše osjećati na putu do svoga cilja. Do zdravog i vitkog tijela ne dolazi se uz velika odricanja i stroge dijete. Štoviše, to je siguran put do vraćanja svih izgubljenih kilograma. Stoga, ovoga puta odaberite drugačiji princip i trajno izgubite suvišne kilograme. Evo kako.

Pročitaj više

Iskreno o iskustvu depilacije i zašto se više ne vraćam na staro

Odgovori na pitanja koja sve žene imaju prije prvog odlaska u salon

Postoje iskustva koja želimo iskusiti na vlastitoj koži, a tu su i ona za koja bismo radije prvo čuli od drugih. Kada sam nedavno po prvi puta u životu isprobala depilaciju voskom u salonu, znala sam da će dojmovi zanimati sve žene koje se i same spremaju na isto.

Pročitaj više

NIJE LUKSUZ! Top 5 razloga zašto se još danas odlučiti za masažu

Masaža nije luksuz, a uz cijene već od 59 kuna postaje nešto priuštivo gotovo svakome!

U znanstvenom časopisu „Scientific World Journal“ objavljeno je zanimljivo istraživanje o učinkovitosti masaže. U istom je sudjelovalo 59 ljudi koji su patili od bolova u leđima ili bolesti kralježnice, a rezultati istraživanja kažu da je svih 59 nakon terapije masažom doživjelo poboljšanje, odnosno smanjenje bolova. Trebamo li se nakon toga pitati je li masaža učinkovita? Mislim da je jasno da oko odgovora ne moramo dvojiti ni trenutka. Pritom, masaža nije luksuz, a uz cijene već od 59 kuna postaje nešto priuštivo gotovo svakome. 

Benefiti su brojni, od toga da masaža pomaže smanjiti stres, preko održavanja lokomotornog sustava na zavidnoj razini funkcionalnosti pa sve do oslobađanja hormona sreće koji dovodi do boljeg raspoloženja i mnogi drugi. 

U nastavku donosimo top 5 razloga zbog kojih bi svakako trebali razmisliti o jednoj masaži i svoj termin zakazati još danas!

Pročitaj više

Za bolji i ljepši početak 2021. godine se počastite tretmanima njege

Donosimo top 10 tretmana ljepote za njegu od glave do pete :)

Vrijeme je da stres i brige iz 2020. godine pokušamo ostaviti iza sebe i usmjerimo energiju prema stvaranju bolje godine koja je pred nama.

Za ljepši početak 2021. godine se počastite tretmanima za ljepotu i njegu kose, lica ili tijela.

Odaberite neki od naših najboljih tretmana za potpunu njegu tijela, od glave do pete!


Pročitaj više

Masaža kao izvor kvalitetnijeg života :)

Rješavanje stresa, masnih naslaga, toksina i još puno više!

O dobrobitima masaže svakako ste već puno čuli i čitali, ali nikada nije uzalud ponoviti gradivo i ponovo osvijestiti sve one pozitive psihofizičke pogodnosti koje masaža kao takva nosi.


Posao,stres i svakodnevna užurbanost s godinama nose svoje posljedice. Bolna leđa i ukočen vrat najčešće su fizičke posljedice, dok su nemogućnost sna, nezadovoljstvo i nedostatak energije najčešće psihičke posljedice koje nam mogu svakodnevno remetiti život. 

Iz tog razloga, donosimo Vam pregled različitih vrsta masaža u kojem ćete zasigurno pronaći neku za sebe :)

Pročitaj više

Top saloni u tvom kvartu!

Jako je teško pronaći stručnjaka koji vam u potpunosti odgovara, ali vam mi nudimo mnogo ponuda na biranje.

Pronalaženje pravog salona možemo usporediti s biranjem druge polovice - malo istražite, pogledate što se nudi, isprobate i na kraju odlučite koji je idealan za vas.

Donosimo vam pregled ponuda koje imamo sa salonima po kvartovima!

Pročitaj više

10 top destinacija za ljetovanje na Jadranu!

Ljeto je pred vratima, a vi još uvijek ne znate gdje otići na odmor?

Donosimo vam vodič za top 10 destinacija za ljetovanje u Hrvatskoj. Izabrali smo najbolje destinacije i ponude za kupanje i uživanje, a na vama je da odaberete gdje ćete provesti savršeni godišnji odmor!

Pročitaj više

Fuliranje na moru!

Četiri dana odlične glazbene i gastro ponude na novom ljetnom festivalu :)

Najpopularnije zagrebačko adventsko događanje u ljetnoj varijanti održat će od 1. do 4. kolovoza u The Garden Resortu.

Prekrasan otok Murter, domaća glazba, najukusnija mediteranska hrana, osvježavajući kokteli u ruci i šešir na glavi - zvuči kao savršen odmor, zar ne? 

Pročitaj više

Ferragosto JAM 12

Jedan od najvećih domaćih festivala glazbe

Četverodnevna zabava koja pokriva rock, punk, hip hop i elektroniku na čak pet pozornica od 1. do 5. kolovoza ugostit će više od 40 izvođača domaće i regionalne scene.

Pročitaj više

Tretmani mršavljenja

Započnite s pripremama za ljeto!

Sada je pravo vrijeme da započnete s mršavljenjem kako bi do ljeta zasjali na plaži! Uz pravilnu prehranu i fizičku aktivnost, to ne bi trebao biti problem, ali uz tretmane koje vam mi nudimo, do tih rezultata možete doći brže i prošetati plažom puni samopouzdanja.

U nastavku teksta predlažemo vam 12 tretmana mršavljenja.


Pročitaj više

Trajni lak

Manikura koja traje tjednima

Manikura koja traje danima, tjednima, pa čak i mjesec dana? Nije li to san svake žene? Život bez rašpanja noktiju, uništavanja noktiju, uz boju visokog sjaja i prirodan izgled.

Pročitaj više

Lash lift tretman

Tretman koji očima daje zavodljiv i otvoren pogled

Isprobajte najnoviji svjetski hit uvijanja, bojanja i njege trepavica kojim se postiže efekt uvijenih, tamnijih i ljepših trepavica. Priuštite si trepavice o kojima ste oduvijek sanjale :)

Idealan je za sve ljubiteljice prirodnog izgleda!

Pročitaj više

Ugradnja noktiju

Lijepi noktići svaki dan!

Ugradnja noktiju rješenje je za sve one koji nemaju vremena za opetovano rašpanje, odstranjivanje laka i ponovno lakiranje, a žele uživati u lijepim noktima svaki dan. Ugradnjom noktiju također ćete zaštiti svoj prirodni nokat ukoliko se bavite poslom koji ih oštećuje i troši.

Pročitaj više

Šišanje i pramenovi

Zaboravite na bad hair day

Znate onaj osjećaj kada se probudite rasčupane kose i ne možete ju nikako ukrotiti, ne sviđa vam se frizura, ne znate što napraviti s kosom i imate osjećaj da će cijeli dan krenuti loše? Da, to je taj "bad hair" day. :(

Donosimo vam neke savjete i ideje za svijetlu i tamnu kosu, gustu ili tanku. Skupite hrabrosti i odvažite se na promjene!

Pročitaj više

Anticelulitna masaža

Želiš se osjećati prekrasno i samopouzdano u svakoj odjeći? Saznaj kako ;)

Odabrala si savršenu odjevnu kombinaciju za posao, faks ili izlazak, no prije odlaska još jednom baciš pogled na ogledalo, a kad tamo on... Celulit! Razočarano se povlačiš prema ormaru u potragu za nekom drugom, manje izazovnom kombinacijom.

Pročitaj više

Ekstenzije trepavica - zanosan pogled tajno je oružje svake žene

Željena gustoća i volumen bez puno muke

Duge i guste trepavice san su svake žene. Zamislite da se jutrima budite sa spoznajom da nema natezanja s maskarom - vaše trepavice su zanosne i spremne za pokazivanje od trenutka kada otvorite oči. Zahvaljujući ekstenzijama san napokon postaje stvarnost.



Pročitaj više

Kako kupovati putem Ponude Dana?

Smjernice za shopping putem vašeg najdražeg portala za internet kupovinu :)

Ultra brz, praktičan i isplativ način kupovine. Jer volimo kupovati iz udobnosti fotelje ;)

Pročitaj više

Kosa

Par činjenica o tom praktično - estetskom dijelu nas :)

Pokriva glavu, štiti nas, ali i čini ljepšima, ako je pravilno i redovno tretiramo kako ona to i zahtijeva. Ujedno je zato i nazivaju "produženim egom", što se možda čak i više može primijeniti na onaj muški, pogotovo ako u ranijoj dobi dožive gubitak kose. Ne želite jednog takvog pored sebe. :)

Pročitaj više

  Starije objave