Za bolji i ljepši početak 2021. godine se počastite tretmanima njege

Donosimo top 10 tretmana ljepote za njegu od glave do pete :)

Vrijeme je da stres i brige iz 2020. godine pokušamo ostaviti iza sebe i usmjerimo energiju prema stvaranju bolje godine koja je pred nama.

Za ljepši početak 2021. godine se počastite tretmanima za ljepotu i njegu kose, lica ili tijela.

Odaberite neki od naših najboljih tretmana za potpunu njegu tijela, od glave do pete!



Face lifting bez igle 100% organskim filerima je bezbolan tretman s odmah vidljivim učincima. Postao je hit u svijetu zbog svoje dugotrajnosti i prirodnih sastojaka u filerima koji su prilagođeni tipu i potrebama kože. U Zagrebu je dostupan jedino u Studiju Nice koji zbog sigurnosti svojih djelatnika i korisnika koristi ozonski uređaj za dezinfekciju zraka i prostora.


Za blistavu kožu lica, prepustite se stručnom medicinskom osoblju. Medicinsko čišćenje lica uključuje uklanjanje komedona, milija i cista, nakon čega slijedi tretman uređajem s visokom frekvencijom te gratis piling kako bi se uklonile mrtve stanice kože i potaknula prirodna regeneracija.


Kombinacijom ovih 5 tretmana ćete zaista dobiti ekskluzivan osjećaj njege. Mikrodermoabrazija, radiofrekvencija lica, masaža lica, vrata i dekoltea, masaža leđa i anticelulitna masaža su tretmani nakon kojih ćete se osjećati zdravije, poletnije, ljepše, a koža će biti zategnuta s vidljivo manje bora i celulita.



Za učinkovito, bezbolno i sigurno oblikovanje tijela odlučite se za tretman Med Contour Multipower uređajem koji je do 10 puta jači od starijih modela Med Contour uređaja. Uređaj kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju za smanjenje masnih naslaga i uklanjanje celulita, a rezultat je glatka i zategnuta koža.


Vjeruje se da su ruke pokazatelj starenja i godina koji ne laže, ali to ne znači da znakove starenja ne možete odgoditi. Odaberite omiljenu boju za nokte i uživajte u dugim i lijepim noktima uz inovativnu tehniku dipping nails. Proces izrade je jednostavan, siguran i bezbolan, a savršeni izgled noktiju traje od 3 do 6 tjedana.


Sezona sandala i otvorenih cipela je možda iza nas, ali sljedeća je bliže no što mislimo! Pripremite se na vrijeme i uživajte u lijepim stopalima uz estetsku pedikuru, trajni lak i parafinsku kupku za zaštitu kože i noktiju. Vaša će stopala biti njegovana i meka, a Vi ćete biti spremni za prve zrake sunca.



Obilježite novu godinu novim izgledom uz neki od paketa frizerskih usluga koji uključuju pramenove ili bojanje uz Schwarzkopf Supreme keratin masku, šišanje i fen frizuru! Vaša će kosa dobiti svježiji izgled, a uz to će biti sjajna i njegovana.


Kada pričamo o frizuri, ne smijemo zaboraviti da je ključ lijepe frizure u zdravoj kosi. Ova terapija kose stoga uključuje šišanje, frizuru i filler terapiju koja se provodi u tri faze i zaslužna je za sjaj i čvrstoću vlasi.


Britvice i brijanje će postati prošlost nakon što isprobate depilaciju voskom ili šećernom pastom regije po izboru! Uživajte u glatkoj koži bez svakodnevnog zamaranja brijanjem, iritirane kože i uraslih dlačica.


IPL koristi tehnologiju pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta za trajno uklanjanje dlačica s tijela. U pet dolazaka tretirajte noge, brazilku, pazuhe, lice, ruke, trbuh, stražnjicu i leđa i osigurajte si trajno glatku kožu. Primjenom IPL-a dlačice otpadaju te se sprječava njihov ponovni rast.

  Prethodni članak Sljedeći članak