Posljednje sunčane dane ovoga ljeta provedite u jednom od naših TOP smještaja!

Najbolji način za opraštanje od ljeta :)

Ljeto još uvijek nije gotovo!

Rujan na obali je sunčan, a more i dalje idealno za kupanje. Odaberite jedan od ovih top 6 smještaja i provedite postsezonu u jednom od luksuznih hotela od Istre do Dubrovnika.


Hotel Noemia 4* se nalazi u srcu Makarske rivijere i ima samo 63 sobe, što znači da ćete imati sav luksuz smještaja u hotelu uz intimnu i obiteljsku atmosferu. Ovaj predivni, moderno uređeni hotel sadrži vanjski bazen i wellness centar, a na samo nekoliko koraka se nalazi šljunčana plaža s kristalno čistim morem za savršene zalaske sunca.


U Hotelu Vila Lili 3* su vam zagarantirani miran san i obilan doručak od domaćih sastojaka! Razmazite se sirom s maslinama te pekmezima i džemovima spravljenima u hotelskoj kuhinji, a samo vas lagana šetnjica dijeli od mora i od centra grada.


Za opuštajući odmor odaberite Hotel Olea 4* na Pagu! Nakon što neko vrijeme provedete u njihovom moderno uređenom Spa & Wellness centru sa saunom, relax sobom, jacuzzijem, bazenom i sobom za fitness, uvjereni smo da nećete htjeti napustiti ovaj divan hotel.



U ovom će vam hotelu sve biti kao na dlanu - smješten je na samoj obali, a od centra grada vas dijeli nekoliko minuta hoda. Večeri provedite uživajući u bogatoj gastro ponudi u restoranu s pogledom obližnje otoke, a infinity bazen okružen borovima i s pogledom na more je doživljaj koji se ne propušta.


Villa Brandestini 4* spada pod kulturno dobro grada Pule budući da je sagrađena davne 1906. godine i smještena je u staroj jezgri grada. Sobe odišu luksuzom, a u jacuzziju na krovnoj terasi možete uživati u predivnom panoramskom pogledu na grad.


U jednoj od najljepših uvala smjestio se Hotel Villa Paradiso 2 4* koji svakom gostu garantira nezaboravno iskustvo u sobama s pogledom na more. Na samo 9 km od hotela je slavni Stari grad Dubrovnika, a hotel ima vlastitu privatnu plažu. Bazen s ležaljkama na samom vrhu hotela dodatno obogaćuje hotel i s njega se pruža pogled koji oduzima dah.

  Prethodni članak Sljedeći članak