Božićna darivanja ne moraju biti skupa, donosimo ideje za poklone do 100 kn!

Ovih blagdana oduševite drage ljude svih generacija i to za malo novaca

Iako su nadolazeći blagdani razlog za veselje većini ljudi, moramo priznati da su isto tako opterećenje za budžet. Bez obzira koliko puno ili malo planirate slaviti ili ugostiti druge, zasigurno ćete potrošiti više novaca nego inače. I dok bit blagdana svakako nisu pokloni, svi se radujemo sitnici “pod borom” ili lijepom gestom dragih ljudi.



Pročitaj više

Kako stvoriti obiteljske uspomene koje će djeca zauvijek pamtiti

Savjeti i ideje za svaki budžet i tip zabave!

Kaže se da su prve 3 godine odlučujuće za daljnji razvoj i napredak djeteta, no činjenica je da je cijelo djetinjstvo prilika da stvorite neprekidnu vezu sa svojim najmilijima. 

Ona se najlakše i najprirodnije stvara kroz pozitivne uspomene koje će vaše dijete nositi blizu srca i kroz cijeli život. Za zabavne trenutke ne treba vam puno novaca, a one najjednostavnije ideje, često su i najbolje. 

Donosimo prijedloge u kojima će uživati svi članovi obitelji, bez obzira na dob!

Pročitaj više

TOP 10 novogodišnjih aranžmana!

Zadnja prilika za doček Nove Godine za pamćenje!

Donosimo vam vodič za top 10 LAST MINUTE novogodišnjih aranžmana! 

Ovaj popis će vam se svidjeti ako još uvijek niste sigurni gdje želite dočekati Novu godinu, a 2020. samo što nije stigla!



Pročitaj više

10 top adventskih putovanja

Posjetite ova bajkovita mjesta kako biste u potpunosti uživali u blagdanskom duhu!

Božićna euforija hara svijetom i svatko je uvjeren kako je baš advent u njegovom gradu najbolji. Je li to istina? Pa, najbolje da se uvjerite sami!
Izabrali smo top 10 adventskih destinacija kako u Hrvatskoj, tako i u ostatku Europe. Na vama je samo da isprobate svu tu finu hranu, popijete razumnu količinu kuhanog vina te uživate u predivnim dekoracijama, božićnim pjesmama i dobrom društvu!

Pročitaj više

10 top destinacija za ljetovanje na Jadranu!

Ljeto je pred vratima, a vi još uvijek ne znate gdje otići na odmor?

Donosimo vam vodič za top 10 destinacija za ljetovanje u Hrvatskoj. Izabrali smo najbolje destinacije i ponude za kupanje i uživanje, a na vama je da odaberete gdje ćete provesti savršeni godišnji odmor!

Pročitaj više

Dvorišta - svako ima svoju priču

I ovog ljeta dvorišta pričaju priče o Zagrebu kakvog još niste doživjeli :)

Tijekom deset nezaboravnih i zanimljivih dana imat ćete jedinstvenu priliku zaviriti iza fasada najljepših zagrebačkih palača i doživjeti čarobne i mistične trenutke u gornjogradskim simpatičnim prostorima.

Pročitaj više

Ferragosto JAM 12

Jedan od najvećih domaćih festivala glazbe

Četverodnevna zabava koja pokriva rock, punk, hip hop i elektroniku na čak pet pozornica od 1. do 5. kolovoza ugostit će više od 40 izvođača domaće i regionalne scene.

Pročitaj više

Ljeto na Ponudi Dana

First minute ideje za ljetovanje

Svi mi koji jedva čekamo ljeto, malo po malo dolazimo na svoje. :) Sunce je već tu, kratki rukavi uskoro, a onda slijede planovi za super ljeto. Mi ćemo vam već sada predložiti par ideja kako i gdje provesti nezaboravno ljeto.



Pročitaj više

Cest is d' best

23. izdanje uličnog festivala

Od 29.5. do 2.6. na zagrebačkim ulicama održat će se svima dobro poznat ulični festival. 



Pročitaj više

Kamo za vikend, 8. - 10.3.2019.

Last minute planovi za vikend :)

Još niste sigurni kako i gdje provesti vikend? Ne brinite, mi imamo puuuuno ideja :)

U nastavku vam nudimo 10 opcija što raditi ovaj vikend.


Pročitaj više

Dan žena

“Jedna od najhrabrijih stvari koje možete učiniti je prepoznati sebe, znati tko ste, u što vjerujete i gdje želite ići.” – Sheila Murray Bethel

Međunarodni dan žena puno je više od darivanja crvenih karanfila i čokoladica. Dan kada su žene prvi put izašle na ulicu i tražile svoja prava, dan kada su pokazale svoju moć i snagu. 

U nastavku pročitajte zanimljivosti i činjenice o Danu žena.


Pročitaj više

Dan žena

Dan borbe za jednakost i prava žena!

Nama poznatiji kao 8. mart, Danom žena diljem svijeta slave se ekonomska, politička i društvena postignuća pripadnica ženskog spola. Iako ga danas obilježavamo kao komercijalni praznik, darivanjem žena cvijećem i bombonijerom, ne smijemo zanemariti ni povijesni značaj dana koji se s vremenom izgubio.


Pročitaj više

Advent u Zagrebu

Najzabavniji adventski program čeka samo vas, provjerite što se nudi ove godine!

Brrrrr.... Zima je stigla i tresete se od hladnoće, najradije biste hibernirali ispod dekice sljedećih pet mjeseci? Ma dajte, ne budite ludi! Dođite na advent u Zagrebu i zagrijte se uz kuhano vino, koncerte, božićne pjesme, dobru klopu i mnoštvo događanja.


Pročitaj više

Plaža za vašeg psa :)

Nekoliko prijedloga gdje odvesti svog ljubimca na kupanac :)

"Dog friendly" plaže više nisu tolika rijetkost, ali opet ih nema toliko puno pa se, ukoliko idete na godišnji s ljubimcem, valja unaprijed raspitati da li takva postoji u mjestu koje ste odabrali za ljetni odmor

Pročitaj više

Kako kupovati putem Ponude Dana?

Smjernice za shopping putem vašeg najdražeg portala za internet kupovinu :)

Ultra brz, praktičan i isplativ način kupovine. Jer volimo kupovati iz udobnosti fotelje ;)

Pročitaj više

Roštiljanje - vjesnik proljeća i omijeni hobi u Hrvata

I cvrči, cvrči ... ćevap :)

Što svaka kuća mora imati u dvorištu? Garažu? Cvijeće i vrt? Ne. Roštilj. :) Čim malo zatopli, čim se pojave prve zrake sunca - izvlačimo omiljeni, limeni "accessories" i krećemo s  aktivnošću kojom volimo popratiti svaki iole bitan događaj. :) 

Pročitaj više

Klima uređaji

Pravilno održavanje klima uređaja u stanovima i autima

Spas od ljetnih vrućina uglavnom tražimo u daljinskom za klima uređaje. Bilo to u kućama, stanovima, uredima ili pak autima. Uglavnom mjestima gdje provodimo puno svog vremena. Ponekad hladni napitak, lepeza ili ventilator jednostavno nisu dovoljni u misiji borbe protiv vrućina.

Pročitaj više

Izrada fotografija

Veza s iskustvima i sjećanjima

Iskustva i posljedično sjećanja, naša su najvrijednija i najosobnija baština. Kako bi ta iskustva i sjećanja ostala zabilježena i na neki način arhivirana u materijalnom, opipljivom obliku, uzimamo fotoaparat u ruke i praktički dokumentiramo sve nam drage trenutke.

Pročitaj više

Dan žena

Dan kad se globalno podsjećamo na ulogu i važnost žena u našim životima :)

Dan u godini kada se glasno i simbolički slave sve žene svijeta. Naravno, žena se treba slaviti, poštivati i voljeti svakog dana, bez daljnjeg, no kao i na bilo koji kalendarski praznik i na ovaj se trudimo vrlo simbolički pokazati koliko se vole žene koje su dio naših života, na ovaj ili onaj način.

Pročitaj više

Imamo novi web!

Ekipo, ovo je za vas :)

Već petu godinu živimo i dišemo sa svojom zajednicom od  500.000 korisnika koji nam vjeruju i svakodnevno posjećuju naše stranice. Umjesto deset, dvadeset aktivnih ponuda, koliko smo ih nekad imali, sada ih u svakom trenutku  na portalu vrtimo petstotinjak. 

Pročitaj više

  Starije objave