TOP 10 novogodišnjih aranžmana!

Zadnja prilika za doček Nove Godine za pamćenje!

Donosimo vam vodič za top 10 LAST MINUTE novogodišnjih aranžmana! 

Ovaj popis će vam se svidjeti ako još uvijek niste sigurni gdje želite dočekati Novu godinu, a 2020. samo što nije stigla!



Nova


Verona

Posjetite grad zaljubljenih i uživajte u živopisnim krivudavim ulicama, intimnim restoranima i užurbanim trgovima. Verona je grad u kojem možete pronaći savršena mjesta za bijeg od gužve.

U ponudu je uključen i posjet Gardalandu kako biste mogli vidjeti ovaj zabavni park u pravom novogodišnjem ruhu. Doživite Gardaland na drugačiji način i pogledajte top ponudu za doček Nove godine u Veroni za 950 kn!


Plitvice

Na samo dva sata vožnje od glavnog grada i njegove gužve nalazi se jedno od najljepših mjesta na svijetu. Naš ponos u obliku prirodnih ljepota koje će vam zasigurno oduzeti dah - Nacionalni park Plitvička jezera.

Dočekajte 2020. godinu u okružju bajkovite prirode i zabavite se uz svečanu večeru uz našu top ponudu za Novu godinu na Plitvicama za 1.340 kn!

Fužine

Nezaboravan provod uz pučku veselicu, kobase, kuhano vino i vatromet! I ove godine sve to možete pronaći na najluđem dočeku točno u podne za Novu godinu u Fužinama za 89 kn!

Selce

Za vrijeme blagdana pobjegnite na more i uživajte u blagoj mediteranskoj klimi! Posjetite Selce koje ima izuzetno blagu klimu s više od 2500 sunčanih sati godišnje što omogućuje ugodan boravak čak i zimi.

U vrijeme blagdana ulice su okićene tradicionalnim božićnim ukrasima, a ljepote krajolika možete doživjeti bez velikih gužvi. Uživajte u romantičnoj šetnji s dragom osobom i zaboravite sve brige. Pogledajte top ponudu za Novu godinu u Selcu u luksuznim sobama za 329 kn!

Split

Mnogobrojna događanja u najvećem hrvatskom obalnog gradu zadovoljit će i najzahtjevnije. Split je grad u kojem je moguće uživati u vrhunskoj gastronomiji i vinima, izložbama, vrhunskim muzejima i koncertima, brojnim klubovima i barovima, uličnim događanjima i festivalima.

Stvaranje lijepih uspomena je zagarantirano. Pogledajte top ponudu za Novu godinu u Splitu za 380 kn!


Slovenija

Ako oduvijek maštate o malo drugačijem dočeku Nove godine i  uživate u vodenim atrakcijama onda je Hotel Zdravilišče Laško vaša idealna novogodišnja destinacija!



 Rogaška Slatina

Savršena ponuda za sve one koji žele dočekati Novu godinu uz pravi wellness užitak s bazenom, jacuzzijem i saunama, slobodnim ulazom za fitness te bogatim programom animacije! Zabavni program za doček uključuje nastup tria Črna mačka, vokalistice i pijanista Tkalca, a detalje pogledajte na ponudi Nova godina u Rogaškoj Slatini od 4.076 kn!


Zagreb

Ako vam je za doček najbitnije da uđete u Novu godinu siti i veseli onda je ovo savršena ponuda! Jedna od najboljih gastronomskih ponuda uz švedski stol i živu glazbu u restoranu Pri Debelom Martinu za 299 kn!


Lovran

Lovran je grad s bogatom prošlošću i stogodišnjom turističkom tradicijom koji je održao do danas svoj koncept urbane jezgre odjevene u povijesno, srednjovjekovno ruho. 
Bujna i mirisna vegetacija dodatno ga čine idealnim mjestom za spokojan i miran odmor - napunite baterije i riješite se stresa!



Ivanić Grad

Sve je organizirano umjesto vas, u ponudi vas očekuje all inclusive doček Nove godine u Hotelu Sport 4*.


 



  Prethodni članak Sljedeći članak