10 top adventskih putovanja

Posjetite ova bajkovita mjesta kako biste u potpunosti uživali u blagdanskom duhu!

Božićna euforija hara svijetom i svatko je uvjeren kako je baš advent u njegovom gradu najbolji. Je li to istina? Pa, najbolje da se uvjerite sami!
Izabrali smo top 10 adventskih destinacija kako u Hrvatskoj, tako i u ostatku Europe. Na vama je samo da isprobate svu tu finu hranu, popijete razumnu količinu kuhanog vina te uživate u predivnim dekoracijama, božićnim pjesmama i dobrom društvu!

Split

Zanima vas kako izgleda advent u blizini mora? Nezaobilazno je posjetiti rivu koja se pretvorila u pravi božićni sajam prepun raznolike gastronomske ponude i autohtonih suvenira.
Pogledajte top ponudu za advent u Splitu već od 380 kn!


Rijeka

Kako vam zvuči 17km lampica koje stvaraju jedinstveni božićni ugođaj? A tek igraonice za klince i klinceze te druženje s djedovim pomagačima? I adventski party uz DJ-a? U svemu tome možete uživati na adventu u Rijeci već za 109 kn!


Trakošćan

A sad nešto potpuno drugačije! Ovo je definitivno advent iz bajke jer stvarno ima sve - od dvorca do vožnje kočijom i ispijanja čaja s groficom Drašković. Ako se želite u potpunosti prepustiti ugođaju, možete iznajmiti krinoline i časničke uniforme. Sve to možete pronaći na adventu u Trakošćanu za 599 kn!

Advent


Selce

Želite mirnu i romantičnu adventsku destinaciju? Selce je savršeno mjesto za provesti blagdane daleko od gužvi i oštre zime! Pogledajte što vam točno nudimo na adventu u Selcu već od 329 kn!


Graz

Uvijek popularna božićna destinacija koja se morala naći i na našem popisu! Posjetite Schlossberg i poznati toranj sa satom te nevjerojatne Ledene jaslice. Pogledajte top ponudu za jednodnevni izlet na advent u Graz već za 154 kn!


Budimpešta

Savršena ponuda za sve koji još uvijek nisu imali priliku posjetiti jedan od najpopularnijih božićnih sajmova u Europi i osobno se uvjeriti u nevjerojatnu ljepotu Budimpešte! I za sve sladokusce, ova ponuda uključuje i posjet najpoznatijoj gradskoj slastičarnici Gerbeaud. Pogledajte što vas sve očekuje na adventu u Budimpešti za 235 kn!


Prag

Doživite neviđenu božićnu raskoš u veličanstvenom srcu Češke! Prag je zasigurno jedna od neizostavnih destinacija, a ova ponuda uključuje i posjet Češkom Krumlovu. Pogledajte detalje izleta na advent u Pragu za 750 kn!


Milano, Verona i Padova

Uživajte u blagdanskom ugođaju na ovim romantičnim adventskim destinacijama u Italiji! Savršen odabir za sve koji žele posjetiti ova turistička središta u zimskim mjesecima, a za detalje pogledajte advent u Milanu uz razgled Verone i Padove za 650 kn!


Ljubljana i Mozirski gaj

Božićna avantura u slovenskoj metropoli i parku vrtova, jezerca i potoka s više od pola milijuna božićnih lampica! Želite uživati na adventu izvan Lijepe naše, a ne želite dugo putovati? Pogledajte onda ponudu za advent u Ljubljani i Mozirskom gaju već za 149 kn!


Gubbio, Ferrara i San Marino


Još jedna talijanska destinacija je dospjela na naš popis i to ponajprije zbog božićnog drvca koje se tamo nalazi. Nije to bilo kakvo božićno drvce, ovo je najveće na svijetu i već je upisano u Guinnessovu knjigu rekorda! Što ćete sve vidjeti na ovom nezaboravnom blagdanskom putovanju pogledajte na advent u Italiji - posjet gradovima Gubbio, Ferrara i San Marino za 1.120 kn!






  Prethodni članak Sljedeći članak