5 načina kako se riješiti stresa već danas

Ne odgađajte brigu o sebi!

Osjećate li da posljednjih dana, tjedana ili čak mjeseci niste “svoji” i da vam je potreban jedan dobar reset, evo što možete učiniti i osjećati se bolje već danas.

Pročitaj više

Iskreno o operaciji povećanja grudi: kako izgleda postupak i oporavak nakon zahvata

Naša korisnica otkrila nam je svoje iskustvo

Operacija povećanja grudi san je mnogih žena, a jednom kada se odluče ostvariti ga, u glavi im je stotinu pitanja. Stoga nam je naša korisnica I.K. iz Zagreba otkrila svoj doživljaj i iskustvo postupka.

Pročitaj više

10 top destinacija za ljetovanje na Jadranu!

Ljeto je pred vratima, a vi još uvijek ne znate gdje otići na odmor?

Donosimo vam vodič za top 10 destinacija za ljetovanje u Hrvatskoj. Izabrali smo najbolje destinacije i ponude za kupanje i uživanje, a na vama je da odaberete gdje ćete provesti savršeni godišnji odmor!

Pročitaj više

Ferragosto JAM 12

Jedan od najvećih domaćih festivala glazbe

Četverodnevna zabava koja pokriva rock, punk, hip hop i elektroniku na čak pet pozornica od 1. do 5. kolovoza ugostit će više od 40 izvođača domaće i regionalne scene.

Pročitaj više

Kako kupovati putem Ponude Dana?

Smjernice za shopping putem vašeg najdražeg portala za internet kupovinu :)

Ultra brz, praktičan i isplativ način kupovine. Jer volimo kupovati iz udobnosti fotelje ;)

Pročitaj više

Štitnjača - žlijezda koja alarmira

Mala, ali važna

Žlijezda je to leptirastog oblika smještena sprijeda u donjoj polovici vrata, ispod grkljana, a ispred dušnika. Izlučuje hormone tiroksin (T4) i Trijodtironin (T3) u krv i zadužena je za niz fizioloških radnji u metabolizmu čovjeka. 

Pročitaj više

Zdravi zubi

Osmijeh od milijun dolara :)

Lijep osmijeh otvara sva vrata, kažu. I dobro kažu.  U većini situacija, osmijeh je puno bolja varijanta od ozbiljnosti, uštogljenosti ili bilo kojeg izraza lica koji podsjeća na tužno pače. To je moćno oružje i odlično je ako ste općenito srdačna osoba kojoj je osmijeh na licu prirodno stanje.

Pročitaj više

Ginekološki pregledi

Obveza svake žene

U životu svake žene, ginekološki pregled predstavlja obvezu, ne opciju. Otprilike u dobi od 16 godina, preporučuje se da mlade djevojke odu na prvi ginekološki pregled, neovisno o tome da li su spolno aktivne. 

Pročitaj više

Zdravlje očiju i očuvanje vida

Kontrolirate li redovito vid?

Ne kaže se uzalud da se nešto (ili netko) treba čuvati kao oči u glavi. Zdravlje općenito predstavlja prioritet u našim životima, tako bi bar trebalo biti. Nažalost, često sebe stavljamo na posljednje mjesto te liste prioriteta.

Pročitaj više

4D Ultrazvuk

Prozor prema sreći :)

Život nam pruža pregršt, kako manje ugodnih, tako i onih neizrecivo sretnih trenutaka zbog kojih se doslovno vinemo nebu pod oblake. Jedan od takvih trenutaka definitivno je razdoblje trudnoće, a onda kasnije i majčinstva, odnosno roditeljstva općenito.  

Pročitaj više

Imamo novi web!

Ekipo, ovo je za vas :)

Već petu godinu živimo i dišemo sa svojom zajednicom od  500.000 korisnika koji nam vjeruju i svakodnevno posjećuju naše stranice. Umjesto deset, dvadeset aktivnih ponuda, koliko smo ih nekad imali, sada ih u svakom trenutku  na portalu vrtimo petstotinjak. 

Pročitaj više

Uravnotežena prehrana

Prehrana i kretanje izrazito su bitni za zdravlje čovjeka i kvalitetu života

Posljednjih nekoliko godina svijetom vlada nova epidemija – epidemija debljine. Hrvatska nije izuzetak pa tako neke europske ankete govore da više od 700.000 građana ima višak kilograma, a iznadprosječno debelih čak je 60.000.

Pročitaj više

Intolerancija na hranu

Koliko ste tolerantni? :)

Sam naziv ove pojave i prizvuk izaziva frustraciju, a kamoli njezin učinak na naš organizam. Kao što joj i ime govori, radi se o odgovoru našeg probavnog sustava na nemogućnost probave pojedinih sastojaka iz hrane i ne uključuje imunološki odgovor našeg tijela. 

Pročitaj više

Hrana

Lijek i otrov u isto vrijeme

Ono što unosimo u organizam - uvelike se odražava na naše psihofizičko stanje. Ako se hranimo uravnoteženo, dakle ako većinski jedemo namirnice provjerene kvalitete, bez aditiva i umjetnih zaslađivača, to će se itekako pozitivno odraziti na fizički izgled, ali i na psiho - emotivno stanje pojedinca

Pročitaj više

Zdrav način i pristup prehrani

Umjerenost je vrlina

Na zdrav način prehrane i uvođenja iste takve dijete treba gledati kao na niz manjih promjena koje će vas u konačnici dovesti željenom cilju. Nikako nemojte dopustiti da vam to poremeti uobičajeni životni ritam i rutinu

Pročitaj više

Briga o zdravlju i stanju organizma

Brinete li? :)

„Tijelo je hram“, „U zdravom tijelu, zdrav duh“, „Da bi produžili život, smanjite obroke" i još brojne poslovice i narodne poskočice od malena su nam usađivane.

Pročitaj više