NIJE LUKSUZ! Top 5 razloga zašto se još danas odlučiti za masažu

Masaža nije luksuz, a uz cijene već od 59 kuna postaje nešto priuštivo gotovo svakome!

U znanstvenom časopisu „Scientific World Journal“ objavljeno je zanimljivo istraživanje o učinkovitosti masaže. U istom je sudjelovalo 59 ljudi koji su patili od bolova u leđima ili bolesti kralježnice, a rezultati istraživanja kažu da je svih 59 nakon terapije masažom doživjelo poboljšanje, odnosno smanjenje bolova. Trebamo li se nakon toga pitati je li masaža učinkovita? Mislim da je jasno da oko odgovora ne moramo dvojiti ni trenutka. Pritom, masaža nije luksuz, a uz cijene već od 59 kuna postaje nešto priuštivo gotovo svakome. 

Benefiti su brojni, od toga da masaža pomaže smanjiti stres, preko održavanja lokomotornog sustava na zavidnoj razini funkcionalnosti pa sve do oslobađanja hormona sreće koji dovodi do boljeg raspoloženja i mnogi drugi. 

U nastavku donosimo top 5 razloga zbog kojih bi svakako trebali razmisliti o jednoj masaži i svoj termin zakazati još danas!

Pročitaj više

10 top destinacija za ljetovanje na Jadranu!

Ljeto je pred vratima, a vi još uvijek ne znate gdje otići na odmor?

Donosimo vam vodič za top 10 destinacija za ljetovanje u Hrvatskoj. Izabrali smo najbolje destinacije i ponude za kupanje i uživanje, a na vama je da odaberete gdje ćete provesti savršeni godišnji odmor!

Pročitaj više

Ferragosto JAM 12

Jedan od najvećih domaćih festivala glazbe

Četverodnevna zabava koja pokriva rock, punk, hip hop i elektroniku na čak pet pozornica od 1. do 5. kolovoza ugostit će više od 40 izvođača domaće i regionalne scene.

Pročitaj više

Kako kupovati putem Ponude Dana?

Smjernice za shopping putem vašeg najdražeg portala za internet kupovinu :)

Ultra brz, praktičan i isplativ način kupovine. Jer volimo kupovati iz udobnosti fotelje ;)

Pročitaj više

Štitnjača - žlijezda koja alarmira

Mala, ali važna

Žlijezda je to leptirastog oblika smještena sprijeda u donjoj polovici vrata, ispod grkljana, a ispred dušnika. Izlučuje hormone tiroksin (T4) i Trijodtironin (T3) u krv i zadužena je za niz fizioloških radnji u metabolizmu čovjeka. 

Pročitaj više

Zdravi zubi

Osmijeh od milijun dolara :)

Lijep osmijeh otvara sva vrata, kažu. I dobro kažu.  U većini situacija, osmijeh je puno bolja varijanta od ozbiljnosti, uštogljenosti ili bilo kojeg izraza lica koji podsjeća na tužno pače. To je moćno oružje i odlično je ako ste općenito srdačna osoba kojoj je osmijeh na licu prirodno stanje.

Pročitaj više

Ginekološki pregledi

Obveza svake žene

U životu svake žene, ginekološki pregled predstavlja obvezu, ne opciju. Otprilike u dobi od 16 godina, preporučuje se da mlade djevojke odu na prvi ginekološki pregled, neovisno o tome da li su spolno aktivne. 

Pročitaj više

Zdravlje očiju i očuvanje vida

Kontrolirate li redovito vid?

Ne kaže se uzalud da se nešto (ili netko) treba čuvati kao oči u glavi. Zdravlje općenito predstavlja prioritet u našim životima, tako bi bar trebalo biti. Nažalost, često sebe stavljamo na posljednje mjesto te liste prioriteta.

Pročitaj više

4D Ultrazvuk

Prozor prema sreći :)

Život nam pruža pregršt, kako manje ugodnih, tako i onih neizrecivo sretnih trenutaka zbog kojih se doslovno vinemo nebu pod oblake. Jedan od takvih trenutaka definitivno je razdoblje trudnoće, a onda kasnije i majčinstva, odnosno roditeljstva općenito.  

Pročitaj više

Imamo novi web!

Ekipo, ovo je za vas :)

Već petu godinu živimo i dišemo sa svojom zajednicom od  500.000 korisnika koji nam vjeruju i svakodnevno posjećuju naše stranice. Umjesto deset, dvadeset aktivnih ponuda, koliko smo ih nekad imali, sada ih u svakom trenutku  na portalu vrtimo petstotinjak. 

Pročitaj više

Uravnotežena prehrana

Prehrana i kretanje izrazito su bitni za zdravlje čovjeka i kvalitetu života

Posljednjih nekoliko godina svijetom vlada nova epidemija – epidemija debljine. Hrvatska nije izuzetak pa tako neke europske ankete govore da više od 700.000 građana ima višak kilograma, a iznadprosječno debelih čak je 60.000.

Pročitaj više

Intolerancija na hranu

Koliko ste tolerantni? :)

Sam naziv ove pojave i prizvuk izaziva frustraciju, a kamoli njezin učinak na naš organizam. Kao što joj i ime govori, radi se o odgovoru našeg probavnog sustava na nemogućnost probave pojedinih sastojaka iz hrane i ne uključuje imunološki odgovor našeg tijela. 

Pročitaj više

Hrana

Lijek i otrov u isto vrijeme

Ono što unosimo u organizam - uvelike se odražava na naše psihofizičko stanje. Ako se hranimo uravnoteženo, dakle ako većinski jedemo namirnice provjerene kvalitete, bez aditiva i umjetnih zaslađivača, to će se itekako pozitivno odraziti na fizički izgled, ali i na psiho - emotivno stanje pojedinca

Pročitaj više

Zdrav način i pristup prehrani

Umjerenost je vrlina

Na zdrav način prehrane i uvođenja iste takve dijete treba gledati kao na niz manjih promjena koje će vas u konačnici dovesti željenom cilju. Nikako nemojte dopustiti da vam to poremeti uobičajeni životni ritam i rutinu

Pročitaj više

Briga o zdravlju i stanju organizma

Brinete li? :)

„Tijelo je hram“, „U zdravom tijelu, zdrav duh“, „Da bi produžili život, smanjite obroke" i još brojne poslovice i narodne poskočice od malena su nam usađivane.

Pročitaj više