4D Ultrazvuk

Prozor prema sreći :)

Život nam pruža pregršt, kako manje ugodnih, tako i onih neizrecivo sretnih trenutaka zbog kojih se doslovno vinemo nebu pod oblake. Jedan od takvih trenutaka definitivno je razdoblje trudnoće, a onda kasnije i majčinstva, odnosno roditeljstva općenito.  

 Naravno, razdoblje trudnoće prije svega jest blaženo stanje, međutim ono sa sobom nosi i određenu strepnju i strahove. Kako bi učinile sve da to razdoblje prate i drže pod kontrolom, žene odlaze ginekologu na konzultacije i pregled  koji uključuje i ultrazvuk, 3d ultrazvuk. 


ponudadana, 4d uzv

Međutim, Dok nam 3D ultrazvuk prikazuje tri dimenzije djeteta, 4D ultrazvukom se jasno mogu vidjeti sve djetetove kretnje. Ovakav ultrazvuk vrlo vjerno dočarava izgled djeteta, što su majke i potvrdile nakon rođenja djeteta. 4D ultrazvuk koji prikazuje bebinu kožu, crte lica i pokrete udova, ali i mimiku lica i specifične radnje nije ništa opasniji od običnog, regularnog ultrazvuka. 

ponudadana, 4d uzv

Osim toga, ovaj UZV povećava mogućnost otkrivanja abnormalnosti ploda u vrlo ranoj fazi, što je vrlo bitno ženama čije trudnoće su visokorizične.  

Obzirom da trenutno samo privatne klinike posjeduju ovakav ultrazvučni aparat i da se pregled istim naplaćuje nekoliko stotina kuna, dogovorili smo nekoliko ponuda po izuzetno prihvatljivim cijenama. Zavirite u bazu i osigurajte si trenutke koji zapravo nemaju cijenu. ;)

  Prethodni članak Sljedeći članak