Kako kupovati putem Ponude Dana?

Smjernice za shopping putem vašeg najdražeg portala za internet kupovinu :)

Ultra brz, praktičan i isplativ način kupovine. Jer volimo kupovati iz udobnosti fotelje ;)

Pročitaj više

Zanimanja koja se u Hrvatskoj najviše traže

Konkurentnost na tržištu rada je nemilosrdna

Posljednjih nekoliko godina svjedoci smo teške gospodarsko - socijalne politike u našoj maloj državi. Rijeke mladih ljudi svih obrazovnih skupina, slijeva se prema europskim državama, poglavito Njemačkoj ili Austriji u potrazi za poslom i boljim sutra.

Pročitaj više

Priprema životopisa

Vaša karta za (bolju) budućnost

Izuzetno bitna stavka prilikom prijave za posao, dobro je napisan životopis. S pisanjem CV - a treba biti pažljiv jer se vrlo lako može dogoditi da nijanse presude kod odabira kandidata. Važno je zadržati balans i ne pretjerivati s informacijama, dok s druge strane, dobar životopis ne smije njima ni oskudijevati.

Pročitaj više

ECDL

Digitalna osobna karta današnjice koja zlata vrijedi

European Computer Driving Licence u Hrvatskoj poznata kao Europska računalna diploma je potvrda o stečenim vještinama  informatičke pismenosti, kojom osoba dokazuje poznavanje rada na računalu prema ECDL normama.Nacionalni nositelj ECDL licence u Hrvatskoj je Hrvatski informatički zbor (HIZ).

Pročitaj više

Njemački jezik

Nekad omražen, danas jedan od najpopularnijih

Zahvaljujući nešto izmijenjenoj slici u gospodarskom, ekonomskom pa samim time i sociološkom smislu, uz engleski i drugi strani jezici dobivaju sve više na značenju. Osobito njemački jezik.

Pročitaj više

Engleski jezik

Pričate li jezik svijeta?

Svijet u kojem živimo je veliko, globalno i digitalno umreženo selo u kojem je komunikacija između jednog korejca na istoku kugle zemaljske i recimo francuza na njenom zapadu, sasvim normalna pojava. Kako komuniciraju? Osim ako korejac ne zna francuski ili francuz korejski, komuniciraju univerzalnim jezikom svijeta - engleskim.

Pročitaj više

Imamo novi web!

Ekipo, ovo je za vas :)

Već petu godinu živimo i dišemo sa svojom zajednicom od  500.000 korisnika koji nam vjeruju i svakodnevno posjećuju naše stranice. Umjesto deset, dvadeset aktivnih ponuda, koliko smo ih nekad imali, sada ih u svakom trenutku  na portalu vrtimo petstotinjak. 

Pročitaj više

Znanje stranog jezika

Verbalno oružje u službi osobnog napretka

Postoji izreka koja kaže:  „Koliko jezika govoriš, toliko vrijediš.“ Zvuči pomalo grubo, zar ne? Naravno, nije to doslovno značenje, no kad pogledamo širu sliku, nije ni daleko od realnog stanja. 

Pročitaj više

Obrazovanje za odrasle

Nikada nije kasno

Cijeli život učimo. Ima ljudi, nazvat ćemo ih sretnici, koji već od rane dobi točno znaju što žele od života, koju školu upisati, koji fakultet završiti, kojim poslom se baviti i u njemu biti uspješan jer to je onaj krajnji cilj za koji su godinama unatrag radili i pripremali se za njega.

Pročitaj više

Pričaj s nama :) Chat