Imamo novi web!

Ekipo, ovo je za vas :)

Već petu godinu živimo i dišemo sa svojom zajednicom od  500.000 korisnika koji nam vjeruju i svakodnevno posjećuju naše stranice. Umjesto deset, dvadeset aktivnih ponuda, koliko smo ih nekad imali, sada ih u svakom trenutku  na portalu vrtimo petstotinjak. 

Povećali smo fotke jer znamo da ih volite, ali nismo se u potpunosti držali onog  više slika, manje slova jer mislimo da još uvijek želite  i volite pročitati dobar tekst pa smo stranicu obogatili i svojim prvim blogom

Tako da od sada uz kavicu (ne pišemo jutarnju s razlogom jer se kod nas kava pije u svako doba dana) osim novih ponuda možete prelistati i zanimljiv sadržaj.

Fotke korištenja naših ponuda do sad ste nam uploadali ili slali na naš Facebook  i nemojte prestati - obožavamo ih! Svaki tjedan ćemo i dalje nagrađivati one najbolje.  


ponudadana.hr, ponudadana, grupna kupovina, novi web, redizajn


Ono što je novo je da ih od danas možete uploadati i direktno na stranicu, točnije na ponudu koju ste iskoristili. Naravno, najaktivniji korisnici svaki će mjesec biti nagrađeni nekom od naših ponuda. 

Htjeli smo da vam kupovina na PonudaDana.hr bude što ugodnija, jasnija i zabavnija. Popravili smo navigaciju na stranici kako bi vam pretraživanje i snalaženje bilo što jednostavnije.  

Postali smo responzivni što znači da smo se prilagodili svim ekranima preko kojih nas pratite.  

Imamo i novi newsletter , a tu je i puno iznenađenja koja vam ne želimo pokvariti. Šaljite vaše komentare, prijedloge, pišite nam, veselimo se zajedno. 

Voli vas PonudaDana tim!

  Prethodni članak Sljedeći članak