10 top destinacija za ljetovanje na Jadranu!

Ljeto je pred vratima, a vi još uvijek ne znate gdje otići na odmor?

Donosimo vam vodič za top 10 destinacija za ljetovanje u Hrvatskoj. Izabrali smo najbolje destinacije i ponude za kupanje i uživanje, a na vama je da odaberete gdje ćete provesti savršeni godišnji odmor!

Pročitaj više

Ferragosto JAM 12

Jedan od najvećih domaćih festivala glazbe

Četverodnevna zabava koja pokriva rock, punk, hip hop i elektroniku na čak pet pozornica od 1. do 5. kolovoza ugostit će više od 40 izvođača domaće i regionalne scene.

Pročitaj više

Zagreb Auto Show

Međunarodni sajam automobila

Na Zagrebačkom Velesajmu od 6.4. do 7.4. čeka vas 24. međunarodni sajam automobila i motocikala. Svake godine oduševi posjetitelje brojnim novitetima u toj industriji, zato ne propustite priliku vidjeti najnovije inovacije.



Pročitaj više

Zamjena guma ususret ljetu

Jeste li i vi jedan od onih koji misli da su zimske gume prikladne za sve uvjete?

S pojavom toplijeg vremena i prestankom obaveznih zimskih guma, vozači se često nađu u nedoumici, trebaju li zamijeniti zimske gume. Mnogi misle kako je i u toplijim mjesecima razumno ostaviti zimske gume jer su "bolje" od ljetnih, no je li to doista tako?

Pročitaj više

Kako kupovati putem Ponude Dana?

Smjernice za shopping putem vašeg najdražeg portala za internet kupovinu :)

Ultra brz, praktičan i isplativ način kupovine. Jer volimo kupovati iz udobnosti fotelje ;)

Pročitaj više

Klima uređaji

Pravilno održavanje klima uređaja u stanovima i autima

Spas od ljetnih vrućina uglavnom tražimo u daljinskom za klima uređaje. Bilo to u kućama, stanovima, uredima ili pak autima. Uglavnom mjestima gdje provodimo puno svog vremena. Ponekad hladni napitak, lepeza ili ventilator jednostavno nisu dovoljni u misiji borbe protiv vrućina.

Pročitaj više

Imamo novi web!

Ekipo, ovo je za vas :)

Već petu godinu živimo i dišemo sa svojom zajednicom od  500.000 korisnika koji nam vjeruju i svakodnevno posjećuju naše stranice. Umjesto deset, dvadeset aktivnih ponuda, koliko smo ih nekad imali, sada ih u svakom trenutku  na portalu vrtimo petstotinjak. 

Pročitaj više

Servis auta i promjena guma

Budi pametan!

Postoje situacije u kojima se nalazimo svaki dan, a u kojima se (ne)svjesno izlažemo rizicima opasnima po život, osobito na cesti. Dapače, ne izlažemo samo sebe rizicima, već i ostale sudionike u prometu

Pročitaj više

Pranje i čišćenje auta

Brinete li? :)

Osim radnog mjesta i svoga kreveta, mjesto gdje prosječan čovjek provede dobar dio dana, što zbog nužde, što zbog navike, jest automobil. Onaj tko ga ima, a takvi su u većini i sa nekoliko auta po kućanstvu, koristi ga svakodnevno 

Pročitaj više

Ljubav prema limenim ljubimcima :)

Da, život bez auta danas je prilično nezamisliv

Danas je gotovo nezamislivo izvršavati obveze bez automobila obzirom da veliki dio dnevnih aktivnosti obavljamo upravo zahvaljujući limenom ljubimcu

Pročitaj više