Ferragosto JAM 12

Jedan od najvećih domaćih festivala glazbe

Četverodnevna zabava koja pokriva rock, punk, hip hop i elektroniku na čak pet pozornica od 1. do 5. kolovoza ugostit će više od 40 izvođača domaće i regionalne scene.
Od prvog trenutka kada dođete na Jezero Orahovica, jasno vam je da vas očekuje par ludih i nezaboravnih dana. :)


Otkačena, vesela ekipa posvuda, piće, hrana, glazba i sport. Party kreće od samog jutra i ne staje do kasnih noćnih sati.

Od akustičnog stagea, gdje se okuplja velika ekipica, zavali se na travu i sluša vrhunske akustične koncerte, preko Dance Hard Stagea do Maina ili tzv. Piknik Stagea gdje svake godine dolaze neka od najpoznatijih imena regionalne scene.

orahovica

Ekipa koja godinama dolazi na Ferragosto JAM, već unaprijed zna da će festival biti ispunjen odličnim glazbenim notama stoga oni svoje ulaznice nabave i prije nego se najave izvođači. 

Na Ferragosto festivalu se uvijek izrode nova prijateljstva i nove ljubavi, otkriju se novi bendovi, obavezno se okupa u jezeru i odigra odbojka na pijesku. 

Ferragosto je jedan od onih festivala o kojem ćete slušati lijepe epitete od prijatelja i obitelji koji su posjetili neke od prvih jedanaest inačica festivala, ali tek kada ga sami posjetite shvatit ćete zašto ga toliko hvale i zbog čega je postao nezaobilazna stanica svakog pravog ljubitelja glazbe i zabave!

  Prethodni članak Sljedeći članak