Zašto je Egipat odlična destinacija za odmor tijekom cijele godine

Neke destinacije rezervirane su samo za ljetni ili zimski odmor, no Egipat nije jedna od njih.

Egipat je prepun odličnih programa i aktivnosti tijekom cijele godine, bilo da putujete sami, na romantičan ili obiteljski odmor. Ova, “zemlja faraona” kako je nazivaju, jedna je od najpoželjnijih svjetskih destinacija. Pruža savršen spoj tradicionalnog i modernog svijeta. 

Pročitaj više

TOP 5 provjereno dobrih destinacija za savršeno ljetovanje

Dok brojite dane do godišnjeg odmora i razmatrate gdje bi bilo nabolje otići, donosimo top ljetne destinacije koje turisti, ali i domaći gosti najradije biraju za svoj savršeni odmor! 

 

Pročitaj više

3 savjeta kako 'preživjeti' ljetovanje s bebama i malom djecom

Kako bi i mali i veliki uživali :)

Prvo ljetovanje s bebom ili planiranje odmora s malom djecom i toddlerima može biti vrlo izazovno, ali i lijepo iskustvo. Evo kako se organizirati i na što pripaziti.

Pročitaj više

Ovog Uskrsa isplati se otputovati, evo i gdje!

Wellnes paketi u kojima će svi uživati

Tražite li promjenu od klasičnih Uskrsnih praznika ili mali "bijeg" od kuće, ovi wellness paketi idealan su odabir, bilo za parove ili obitelji. Ponekad je putovanje upravo ono što vam je potrebno da biste se potpuno odmorili, ali i stvorili nove uspomene s najdražima.

Pročitaj više

U najboljem family hotelu u Hrvatskoj i šire od sada možete boraviti povoljnije!

Girandella Maro Suites 5* čeka na vas :)

Bliži nam se proljeće, a za mnoge obitelji to znači i pokoje putovanje više. I dok razmišljate o svojoj sljedećoj destinaciji za odmor, donosimo nekoliko razloga zašto bi upravo family hotel mogao biti najbolji izbor. Bez obzira imate li malu ili veću djecu, ovakav tip odmora garantira da se neće samo djeca dobro zabaviti, već i vi!

Pročitaj više

Ovog Valentinova umjesto stvari poklonite iskustvo! Donosimo TOP prijedloge koji će oduševiti svakoga

Originalnost se dugo pamti!

I dok se bliži još jedno Valentinovo, planovi se polako rade. Ove godine, umjesto bombonijera i cvijeća poklonite nešto zaista posebno - doživljaj koji će se dugo pamtiti. Bilo da ga sa svojim partnerom slavite prvi puta ili "stoti", uz ove ideje ono će biti poseban dan kojeg ćete se rado sjećati.

Pročitaj više

LAST MINUTE ideje za Novu godinu: 5 paketa za romantičan provod u dvoje

Nova godina u novom gradu :)

Bilo da za najluđu noć u godini uvijek planirate nešto novo ili većinom ostajete kod kuće, ovoga puta odlučite se na putovanje! Putovanja uvijek donose nove uspomene i iskustva, a ono novogodišnje s dragom osobom sigurno će vam ostati u predivnom sjećanju. Evo kamo otputovati i super se zabaviti!

Pročitaj više

Ovo su razlozi zašto turisti diljem svijeta obožavaju Sarajevo i stalno mu se vraćaju!

Čak i ako nisu popili vodu sa fontane Sebilj :)

Sigurno ste čuli za mnogima dragu legendu - popijete li vodu s poznate fontane Sebilj, u Sarajevu ćete se sigurno vratiti. No čini se da ne moramo posegnuti za fontanom da bi nas put poveo natrag. Sve više turista posjećuje Sarajevo i po nekoliko puta, evo i zašto!

Pročitaj više

Ovo je jedna od najljepših plaža Jadrana, a smjestila se na Krku

Skrivena ljepotica južne strane Krka

Od plaža koje su ''must have'' za posjetiti svi spominju plažu Oprna. Smještena je u neposrednoj blizini Stare Baške i definitivno možemo reći da je jedna od najljepših plaža južne strane otoka Krku, ali i Jadrana.

Pročitaj više

MOJE PUTOVANJE NA PAG: odmor po mjeri za čak 18 ljudi

Put s 18 ljudi pun je avantura i dobre zabave

Ksenija se sa svojom obitelji i prijateljima (i njihovim obiteljima) odlučila za putovanje na Pag. Vratila nam se puna dojmova, a neke od crtica njena putovanja odlučili smo prenijeti i vama.

Pročitaj više

Godišnji samo što nisu počeli, a evo kako isplanirati savršen odmor

Isplanirajte savršen odmor uzimajući u obzir ove 4 stvari

Ljeto samo što nije, a mnogi su već jednom nogom na godišnjem. Planiranje je kažu pola posla pa možda ne bi bilo na odmet da ovaj godišnji isplanirate vodeći računa o četiri stvari: vremenu u kojem putujete, budžetu, suputnicima i prirodi same destinacije. S takvim pristupom vaše putovanje bi moglo biti još ugodnije, nego što ste planirate, a takav pristup putovanju mogao bi postati vaš modus operandi za budućnost.

Pročitaj više

Posljednje sunčane dane ovoga ljeta provedite u jednom od naših TOP smještaja!

Najbolji način za opraštanje od ljeta :)

Ljeto još uvijek nije gotovo!

Rujan na obali je sunčan, a more i dalje idealno za kupanje. Odaberite jedan od ovih top 6 smještaja i provedite postsezonu u jednom od luksuznih hotela od Istre do Dubrovnika.

Pročitaj više

Ljetovanje bez brige uz ALL INCLUSIVE top ponude :)

Zabava za cijelu obitelj!

 Od mora do toplica, za svakog ponešto!

Ako vam je želja otići na godišnji odmor i doslovno ne raditi ništa osim uživati u obilju atraktivnih sadržaja, animacija i pravih obiteljskih trenutaka, donosimo vam TOP ponude na izbor :)




Pročitaj više

Provedite ljetovanje u mobilnim kućicama koje nude hotelski komfor u doticaju s prirodom

Donosimo TOP 6 mobilnih kućica u kojima su odmor i mir zagarantirani :)

Ako ljetovanje planirate u zadnji čas, ne morate brinuti. Mi Vam donosimo TOP 6 smještaja mobilnih kućica koje su sve traženiji smještaj u turizmu.


Pročitaj više

Savršen zimski odmor uz skijanje!

Provjeri naše prijedloge i prepusti se nezaboravnoj zimskoj čaroliji. :)

Nova godina je prošla, grad je prazan, a ti se vjerojatno pitaš gdje su svi.

Provjeri naše odlične ponude i pridruži se ostatku koji svoje vrijeme provodi negdje u snježno pokrivenom području van Zagreba.

Organizirajte se na vrijeme i uštedite na dragocjenom vremenu, ali i novcu . 

Pročitaj više

TOP 10 novogodišnjih aranžmana!

Zadnja prilika za doček Nove Godine za pamćenje!

Donosimo vam vodič za top 10 LAST MINUTE novogodišnjih aranžmana! 

Ovaj popis će vam se svidjeti ako još uvijek niste sigurni gdje želite dočekati Novu godinu, a 2020. samo što nije stigla!



Pročitaj više

10 top adventskih putovanja

Posjetite ova bajkovita mjesta kako biste u potpunosti uživali u blagdanskom duhu!

Božićna euforija hara svijetom i svatko je uvjeren kako je baš advent u njegovom gradu najbolji. Je li to istina? Pa, najbolje da se uvjerite sami!
Izabrali smo top 10 adventskih destinacija kako u Hrvatskoj, tako i u ostatku Europe. Na vama je samo da isprobate svu tu finu hranu, popijete razumnu količinu kuhanog vina te uživate u predivnim dekoracijama, božićnim pjesmama i dobrom društvu!

Pročitaj više

10 top destinacija za ljetovanje na Jadranu!

Ljeto je pred vratima, a vi još uvijek ne znate gdje otići na odmor?

Donosimo vam vodič za top 10 destinacija za ljetovanje u Hrvatskoj. Izabrali smo najbolje destinacije i ponude za kupanje i uživanje, a na vama je da odaberete gdje ćete provesti savršeni godišnji odmor!

Pročitaj više

Fuliranje na moru!

Četiri dana odlične glazbene i gastro ponude na novom ljetnom festivalu :)

Najpopularnije zagrebačko adventsko događanje u ljetnoj varijanti održat će od 1. do 4. kolovoza u The Garden Resortu.

Prekrasan otok Murter, domaća glazba, najukusnija mediteranska hrana, osvježavajući kokteli u ruci i šešir na glavi - zvuči kao savršen odmor, zar ne? 

Pročitaj više

Ferragosto JAM 12

Jedan od najvećih domaćih festivala glazbe

Četverodnevna zabava koja pokriva rock, punk, hip hop i elektroniku na čak pet pozornica od 1. do 5. kolovoza ugostit će više od 40 izvođača domaće i regionalne scene.

Pročitaj više

  Starije objave