TOP 5 provjereno dobrih destinacija za savršeno ljetovanje

Dok brojite dane do godišnjeg odmora i razmatrate gdje bi bilo nabolje otići, donosimo top ljetne destinacije koje turisti, ali i domaći gosti najradije biraju za svoj savršeni odmor! 

 

CRIKVENICA 

Gotovo da nema osobe koja barem jednom u životu nije bila u Crikvenici. Posebice ako živite u Zagrebu i okolici, Crikvenica je lako dostupna i relativno povoljna destinacija kako za parove tako i za obitelj. Idealna za jednodnevne izlete kao i duži ljetni odmor, nudi zabavu, relaksaciju, veliki izbor restorana i barova. Prepuna je hotela i apartmana pa je ovdje lako naći baš ono što tražite od svog odmora! 

POREČ 

Naša predivna Istra puna je šarmantnih gradića i sela koja vrijedi istražiti, a Poreč je idealna “baza” za ta istraživanja. Smjestite se u jedan od brojnih hotela i dane provodite kupajući se i obilazeći okolna mjesta, vinarije i prirodu. Lako pristupačan automobilom i drugim vrstama prijevoza, Poreč je grad koji je lijep, ne samo ljeti već ga vrijedi posjetiti i tijekom ostatka godine. Rado ćete se vraćati i uvijek otkriti nešto novo. 

VODICE 

Nekadašnja party destinacija posljednih godina okrenula se obiteljskom odmoru. Ovdje ćete naći odlične smještaje prilagođene velikima i malima, uz pristupačne plaže i brojne sadržaje i animaciju u gradu. Vodice su odlične i ako planirate istražiti nekoliko mjesta kroz svoje ljetovanje te se ovde zadržati samo koji dan. 


PIROVAC 

Unazad nekoliko godina Pirovac je sve traženija destinacija među obiteljima s malom djecom, umirovljenicima i svima drugima željnim mirnog i ugodnog odmora. Blizina zanimljivih gradova, lijepe plaže i brojni sadržaji u gradu zanimljivi su sve većem broju domaćih i stranih turista


BIOGRAD NA MORU 

Još jedna hit destinacija koja nudi sve za svakoga: od gradskih atrakcija, muzeja, zabave za djecu pa do luksuznih smještaja i boutiqe opcija za parove i one željne intimnijeg odmora. Brojne plaže, obično s puno hlada i toplo more jedan su od razloga zašto barem netko koga znate ovog ljeta ide upravo u Biograd na Moru!

  Prethodni članak Sljedeći članak