Ovo je jedna od najljepših plaža Jadrana, a smjestila se na Krku

Skrivena ljepotica južne strane Krka

Od plaža koje su ''must have'' za posjetiti svi spominju plažu Oprna. Smještena je u neposrednoj blizini Stare Baške i definitivno možemo reći da je jedna od najljepših plaža južne strane otoka Krku, ali i Jadrana.

Pročitaj više

Eventi koje ne želiš propustiti u 2020 - toj!

Za svakoga ponešto :)

2020. je polako započela, a njome i hrpa novih događanja. Koncerti, festivali, predstave, od svega pomalo. Donosimo vam pregled nekih od najpoznatih događanja diljem kulturne i glazbene scene, zato bacite se na čitanje i pronađite nešto za sebe! :)

Pročitaj više

10 top adventskih putovanja

Posjetite ova bajkovita mjesta kako biste u potpunosti uživali u blagdanskom duhu!

Božićna euforija hara svijetom i svatko je uvjeren kako je baš advent u njegovom gradu najbolji. Je li to istina? Pa, najbolje da se uvjerite sami!
Izabrali smo top 10 adventskih destinacija kako u Hrvatskoj, tako i u ostatku Europe. Na vama je samo da isprobate svu tu finu hranu, popijete razumnu količinu kuhanog vina te uživate u predivnim dekoracijama, božićnim pjesmama i dobrom društvu!

Pročitaj više

10 top destinacija za ljetovanje na Jadranu!

Ljeto je pred vratima, a vi još uvijek ne znate gdje otići na odmor?

Donosimo vam vodič za top 10 destinacija za ljetovanje u Hrvatskoj. Izabrali smo najbolje destinacije i ponude za kupanje i uživanje, a na vama je da odaberete gdje ćete provesti savršeni godišnji odmor!

Pročitaj više

Fuliranje na moru!

Četiri dana odlične glazbene i gastro ponude na novom ljetnom festivalu :)

Najpopularnije zagrebačko adventsko događanje u ljetnoj varijanti održat će od 1. do 4. kolovoza u The Garden Resortu.

Prekrasan otok Murter, domaća glazba, najukusnija mediteranska hrana, osvježavajući kokteli u ruci i šešir na glavi - zvuči kao savršen odmor, zar ne? 

Pročitaj više

Dvorišta - svako ima svoju priču

I ovog ljeta dvorišta pričaju priče o Zagrebu kakvog još niste doživjeli :)

Tijekom deset nezaboravnih i zanimljivih dana imat ćete jedinstvenu priliku zaviriti iza fasada najljepših zagrebačkih palača i doživjeti čarobne i mistične trenutke u gornjogradskim simpatičnim prostorima.

Pročitaj više

Ferragosto JAM 12

Jedan od najvećih domaćih festivala glazbe

Četverodnevna zabava koja pokriva rock, punk, hip hop i elektroniku na čak pet pozornica od 1. do 5. kolovoza ugostit će više od 40 izvođača domaće i regionalne scene.

Pročitaj više

Ljeto na Ponudi Dana

First minute ideje za ljetovanje

Svi mi koji jedva čekamo ljeto, malo po malo dolazimo na svoje. :) Sunce je već tu, kratki rukavi uskoro, a onda slijede planovi za super ljeto. Mi ćemo vam već sada predložiti par ideja kako i gdje provesti nezaboravno ljeto.



Pročitaj više

Festival glazbe

#welovesoundfestival

1.6. na Jarunu treću godinu za redom održat će se festival elektronske glazbe. 



Pročitaj više

Floraart

Međunarodna vrtna izložba

Svi vi koji s nestrpljenjem očekujete iznijeti svoje cvijeće na balkone ili u vrt, ne propustite i ove godine posjetiti najšareniji sajam na Bundeku.


Pročitaj više

Zagreb Beer Fest 2019.

Uživajte u dobroj glazbi i pivu

Od 16.5. - 19. 5 skoknite na Trg Francuske republike i guštajte u preko 150 vrta piva!



Pročitaj više

Kamo za vikend?

Predlažemo 10 ideja za provesti najbolji vikend!

Proljeće je iza ugla, sunca je sve više, a vi ste još u zimskom snu? Vrijeme je da se probudite, da iznenadite dragu osobu ili pozovete prijatelje na zajedničko druženje. U nastavku vam nudimo 10 ideja gdje provesti vikend i kako se najbolje zabaviti!

Pročitaj više

Black Friday

Dan kad si u lovu na popuste brži od Speedy Gonzalesa!

Shopping groznica na dan mega popusta već je pred vratima. Ove godine svečano se održava 23.11. ;) Sigurni smo da ste već u lovu na najbolje popuste, no prije toga pročitajte ove top zanimljivosti o Black Friday-u!

Pročitaj više

Pariz

Otkrij tajne grada romantike!

Psssst, želiš saznati nešto totalno neočekivano o Parizu? Čitaj dalje jer ti otkrivamo top zanimljivosti o Gradu svjetlosti. ;)


Pročitaj više

Pariz

Grad avanture, svjetla i romantike!

Htjeli smo izbjeći klišeje i preporučiti ti neke nove i neočekivane destinacije u Gradu svjetla, no postoje znamenitosti koje jednostavno moraš vidjeti, niže pročitaj koje su to. ;)


Pročitaj više

Madrid

Istraži glavni grad zemlje Picassa, strastvenog flamenca i slatke sangrije

Šareni Madrid zavest će te bogatstvom kulture, veselom atmosferom i slasnom hranom. Sigurni smo da se nalazi i na tvom popisu must see gradova.

Pročitaj više

Dan žena

Dan borbe za jednakost i prava žena!

Nama poznatiji kao 8. mart, Danom žena diljem svijeta slave se ekonomska, politička i društvena postignuća pripadnica ženskog spola. Iako ga danas obilježavamo kao komercijalni praznik, darivanjem žena cvijećem i bombonijerom, ne smijemo zanemariti ni povijesni značaj dana koji se s vremenom izgubio.


Pročitaj više

Doživi Istanbul!

Jedini grad na svijetu koji se nalazi na dva kontinenta

Primamljiva, autentična turska hrana, shopping centri, Aja Sofija, Grand Bazaar - Istanbul nudi za svakoga ponešto. Ako još dvojite o tome želite li posjetiti ovaj grad, donosimo vam zanimljive činjenice koje će vas istovremeno fascinirati i natjerati da svoj kofer spakirate odmah. ;)



Pročitaj više

Advent u Zagrebu

Najzabavniji adventski program čeka samo vas, provjerite što se nudi ove godine!

Brrrrr.... Zima je stigla i tresete se od hladnoće, najradije biste hibernirali ispod dekice sljedećih pet mjeseci? Ma dajte, ne budite ludi! Dođite na advent u Zagrebu i zagrijte se uz kuhano vino, koncerte, božićne pjesme, dobru klopu i mnoštvo događanja.


Pročitaj više

Pokupi najbolje popuste!

Top savjeti za Black Friday shopping

Kako probati traperice bez čekanja u redu za kabine? Zašto više nema tvog broja? Koji je smisao života, svemira i svega ostalog? Gdje je Jura? Odgovore na ova i još mnoga pitanja pročitaj niže!


Pročitaj više

  Starije objave